Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Retro 70an N 80an
Mesra.net Forum > Announcement & Discussion > Kaji Selidik & Pandangan
tcemane
salam..
hurm, skang ni sy tengah pening kepala, nak minta cadangan n pandangan dr kegkawan sume
mcm ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an..
hurmm, x retilah how t dress well??
dah cuba cari hint2 di tenet tp x jumpa, mintak tlong sgt2,,
ni kira urgent gak... rock.gif
kerbau75 o:{
seluar panjang jenis bell bottom biggrin.gif tu the 70s

tcemane
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:16 PM) *
seluar panjang jenis bell bottom biggrin.gif tu the 70s




ok thanks...baju lak amcam? pompuan n laki nye...
fsyukri
camni ok x?



**aku movekan topik ni ke bahagian kaji selidik & pandangan
fsyukri
cmni pn blh..

tcemane
ok thank...(move)
sory lah bcz im still new here...
ok gak tu, pakai spek beso...tapi gi dinner..hahaha...klakar lak..
x per..
fsyukri
ni ke..

kerbau75 o:{
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:42 PM) *
cmni pn blh..


tu era ape? blink.gif
fsyukri
QUOTE(tcemane @ Feb 22 2009, 10:43 PM) *
ok thank...(move)
sory lah bcz im still new here...
ok gak tu, pakai spek beso...tapi gi dinner..hahaha...klakar lak..
x per..


no hallah spek beso pun..sauk kt rambut jela.
tcemane
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:42 PM) *
cmni pn blh..




lagi satu, pakai scarf..hehe..bagus2, ada lagi x?
yg sesuai utk imej bertudung
fsyukri
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:44 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:42 PM) *
cmni pn blh..


tu era ape? blink.gif


70 an la ni.
kerbau75 o:{
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:45 PM) *
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:44 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:42 PM) *
cmni pn blh..


tu era ape? blink.gif


70 an la ni.

sorry, tu bukan le 70an. ko pi check cerita2 AR Badul dulu dulu tu.
fsyukri
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:49 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:45 PM) *
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:44 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:42 PM) *
cmni pn blh..


tu era ape? blink.gif


70 an la ni.

sorry, tu bukan le 70an. ko pi check cerita2 AR Badul dulu dulu tu.


aku rase betul dah sbb aku search ikut google..hehe
fsyukri
QUOTE(tcemane @ Feb 22 2009, 10:44 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:42 PM) *
cmni pn blh..




lagi satu, pakai scarf..hehe..bagus2, ada lagi x?
yg sesuai utk imej bertudung

xpe, pakai je tudung.
kerbau75 o:{
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:53 PM) *
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:49 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:45 PM) *
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:44 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:42 PM) *
cmni pn blh..


tu era ape? blink.gif


70 an la ni.

sorry, tu bukan le 70an. ko pi check cerita2 AR Badul dulu dulu tu.


aku rase betul dah sbb aku search ikut Google..hehe

salah Google tu. yg atas tu langsung sikit pun tak kena le dgn tema 70an/80an.
fsyukri
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 11:04 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:53 PM) *
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:49 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:45 PM) *
QUOTE(kerbau75 o:{ @ Feb 22 2009, 10:44 PM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 22 2009, 10:42 PM) *
cmni pn blh..


tu era ape? blink.gif


70 an la ni.

sorry, tu bukan le 70an. ko pi check cerita2 AR Badul dulu dulu tu.


aku rase betul dah sbb aku search ikut Google..hehe

salah Google tu. yg atas tu langsung sikit pun tak kena le dgn tema 70an/80an.

ye ek...
huhuh, aku buta fesyen...
xtau sgt...
syima
QUOTE(tcemane @ Feb 22 2009, 10:09 PM) *
salam..
hurm, skang ni sy tengah pening kepala, nak minta cadangan n pandangan dr kegkawan sume
mcm ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an..
hurmm, x retilah how t dress well??
dah cuba cari hint2 di tenet tp x jumpa, mintak tlong sgt2,,
ni kira urgent gak... rock.gif



honey
i'm so into retro.. baju2 i banyak retro biggrin.gif

u pakai tudun ker?
syima
http://hippieclothes.com/page.php?t=main


ha
baju2 era 50 i penah pakai, 60an, 70an, 80an..ker u nak?

ha .. jom i bawak u pi..


i tak suker 90 an.. bosan giler... tu baju pre-new milenium.. banyak fashion faux pas (fo pa)
fsyukri
haaa, bile pakar dah bersuara...
syima
pakar la sangat... huih

hahaha

taklah
i suka fesen2 nih


ha............


kat padini authentic banyak.. bukit bintang semua banyak..
fsyukri
QUOTE(syima @ Feb 22 2009, 11:47 PM) *
pakar la sangat... huih

hahaha

taklah
i suka fesen2 nih


ha............


kat padini authentic banyak.. bukit bintang semua banyak..

kirenye pakarlah tu.
tcemane
QUOTE(syima @ Feb 22 2009, 11:29 PM) *
QUOTE(tcemane @ Feb 22 2009, 10:09 PM) *
salam..
hurm, skang ni sy tengah pening kepala, nak minta cadangan n pandangan dr kegkawan sume
mcm ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an..
hurmm, x retilah how t dress well??
dah cuba cari hint2 di tenet tp x jumpa, mintak tlong sgt2,,
ni kira urgent gak... rock.gif



honey
i'm so into retro.. baju2 i banyak retro biggrin.gif

u pakai tudun ker?



yer...pkai tudung..betul2 x der idea...
fsyukri
QUOTE(tcemane @ Feb 25 2009, 09:59 PM) *
QUOTE(syima @ Feb 22 2009, 11:29 PM) *
QUOTE(tcemane @ Feb 22 2009, 10:09 PM) *
salam..
hurm, skang ni sy tengah pening kepala, nak minta cadangan n pandangan dr kegkawan sume
mcm ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an..
hurmm, x retilah how t dress well??
dah cuba cari hint2 di tenet tp x jumpa, mintak tlong sgt2,,
ni kira urgent gak... rock.gif



honey
i'm so into retro.. baju2 i banyak retro biggrin.gif

u pakai tudun ker?



yer...pkai tudung..betul2 x der idea...

xdpt lg ek?
cendawancun
emm... tak pakar fesyen.....

mirza
we had this theme for our company annual dinner last year. memang gempaq gilerr! nanti Mirz gi retrieve gmbr2 staf yg gempaq2 tu!

bleh gi website....byk idea berpakaian 70s & mega_shok.gifs....

Mirz ske 60s & 70s......mega_shok.gifs nye bajunya, accessories smuanya beso2...he...he...paling kelakar 'shoulder padding'.......mcm pemain ragbi!
Didiharaiss
kasut dia boleh baling anjing .. skarang dah timbul ballik kasut tu..wedges
MR.diNO
kat area lot 10, BB plaza byk rasanyer kalu nk cari costuem utk party
comp aku penah gak wat tema nih..2 thn lepas rasanyer..mcm2 ada
mirza
QUOTE(MR.diNO @ Feb 26 2009, 11:10 AM) *
kat area lot 10, BB plaza byk rasanyer kalu nk cari costuem utk party
comp aku penah gak wat tema nih..2 thn lepas rasanyer..mcm2 ada

kat sri hartamas pun ada boutique for theme party....mcm2 ada siap dgn accessories. sewanya pun berpatutan!

p/s: Mirz pernah dressing ala2 Diana Ross...gitu...he..he...mmg kelakar...tp best gak tgk penampilan lain dr biasa....
fsyukri
QUOTE(Didiharaiss @ Feb 26 2009, 10:57 AM) *
kasut dia boleh baling anjing .. skarang dah timbul ballik kasut tu..wedges


potato wedges...
chezzy wedges...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.