Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Produk Elken
Mesra.net Forum > Arts & Cultures > Fesyen dan Kecantikan
nania88
de sape2 nah try produk elken x???dgr cte rmai yg ckap bez..juz wanna know..
nania88
kalo leh tempek kan la katalognye skali ek..
syima
product elken sangat best..
smile.gif

mm tapi tak profesionallah kalau tunjuk kat sini. sini taip tak sama macam filing elken.
let's meet, so i can show u all the products and the kedai.. siap boleh belek.
kat sini dapat citer discription product je.. tapi kalu jumpa i , bole citer sampai a-z..
if u wanna know about spirulina, just attend the spirulina roadshow isnin ni.. sapa yang makan spirulina n sembuh pada sekian2 penyakit semua pi situ..
btw, u can contact me .. tengok je kat bawah tu no tepon smile.gif
syima
nak tahu pasal elken ..www.elken.com.my

skin care dia super class..
nania88
QUOTE(syima @ Jan 5 2009, 01:18 AM) *
nak tahu pasal elken ..www.elken.com.my

skin care dia super class..




dgr ckpp mber la spirulina elken nie mmg superb....kulit die dlu byk jrwat skang nie die amalkan spirulina elken kulit die mkin cerah & licin je..sk tgk mka die mcam b'seri2 je..
syima
QUOTE(nania88 @ Jan 5 2009, 06:49 PM) *
QUOTE(syima @ Jan 5 2009, 01:18 AM) *
nak tahu pasal elken ..www.elken.com.my

skin care dia super class..




dgr ckpp mber la spirulina elken nie mmg superb....kulit die dlu byk jrwat skang nie die amalkan spirulina elken kulit die mkin cerah & licin je..sk tgk mka die mcam b'seri2 je..


oh yeah
kawan i makan gak.. skin dia mmg teruk sangat.. ni jerawat sampai bernanah..
i suggest dia makan lactose s, spirulina, ester c, pastu skin care range dia..iaitu acno free

dah la cantik, sihat plak tuh dia

ramai orang tak nak beli full set utk detoxify system.. macam setengah orang nak beli ester c je sebab vitamin c mmg elok. tapi utk cel renewal, buang masalah dari akar umbi kena la ada 3 benda tu.. lactose - to detoxify, spirulina - to renew cel, to prevent cancer, macam2 lagi, and ester c, utk memantapkan lagi kesan dia, esp increase kolagen dalam badan.. bukan saja jerawat boleh ditarget.. even masalah ekzema, masalah jerawat, bisul, kurang vitamin, sakit jantung, darah tinggi, skurvi..macam2 lagik

haritu i attend mrt workshop - iaitu bengkel kesihatan membaik pulih sel.. u kat ipoh kan.. pi lah area ipoh tu.. smile.gif sangat bagus.. baru kita tahu apa masalah kita semua....

berminat nak buat part time just call saya ok..

apa lagi awak nak tahu?
Khayty
syima,i minat lah nak tahu pasal spirulina tu,kalau u free kita jumpa face to faece and u bawak katalog produk2 barangan ELKEN boleh tak?kita jumpa kat sentul boulevard pun boleh..
nania88
QUOTE(syima @ Jan 6 2009, 02:39 AM) *
QUOTE(nania88 @ Jan 5 2009, 06:49 PM) *
QUOTE(syima @ Jan 5 2009, 01:18 AM) *
nak tahu pasal elken ..www.elken.com.my

skin care dia super class..




dgr ckpp mber la spirulina elken nie mmg superb....kulit die dlu byk jrwat skang nie die amalkan spirulina elken kulit die mkin cerah & licin je..sk tgk mka die mcam b'seri2 je..


oh yeah
kawan i makan gak.. skin dia mmg teruk sangat.. ni jerawat sampai bernanah..
i suggest dia makan lactose s, spirulina, ester c, pastu skin care range dia..iaitu acno free

dah la cantik, sihat plak tuh dia

















ramai orang tak nak beli full set utk detoxify system.. macam setengah orang nak beli ester c je sebab vitamin c mmg elok. tapi utk cel renewal, buang masalah dari akar umbi kena la ada 3 benda tu.. lactose - to detoxify, spirulina - to renew cel, to prevent cancer, macam2 lagi, and ester c, utk memantapkan lagi kesan dia, esp increase kolagen dalam badan.. bukan saja jerawat boleh ditarget.. even masalah ekzema, masalah jerawat, bisul, kurang vitamin, sakit jantung, darah tinggi, skurvi..macam2 lagik

haritu i attend mrt workshop - iaitu bengkel kesihatan membaik pulih sel.. u kat ipoh kan.. pi lah area ipoh tu.. smile.gif sangat bagus.. baru kita tahu apa masalah kita semua....

berminat nak buat part time just call saya ok..

apa lagi awak nak tahu?












ooh sy dah bli..dah 3 ari sy try..sy bli lactose & spirulina...


syima
QUOTE(nania88 @ Jan 7 2009, 12:12 PM) *
QUOTE(syima @ Jan 6 2009, 02:39 AM) *
QUOTE(nania88 @ Jan 5 2009, 06:49 PM) *
QUOTE(syima @ Jan 5 2009, 01:18 AM) *
nak tahu pasal elken ..www.elken.com.my

skin care dia super class..




dgr ckpp mber la spirulina elken nie mmg superb....kulit die dlu byk jrwat skang nie die amalkan spirulina elken kulit die mkin cerah & licin je..sk tgk mka die mcam b'seri2 je..


oh yeah
kawan i makan gak.. skin dia mmg teruk sangat.. ni jerawat sampai bernanah..
i suggest dia makan lactose s, spirulina, ester c, pastu skin care range dia..iaitu acno free

dah la cantik, sihat plak tuh dia

















ramai orang tak nak beli full set utk detoxify system.. macam setengah orang nak beli ester c je sebab vitamin c mmg elok. tapi utk cel renewal, buang masalah dari akar umbi kena la ada 3 benda tu.. lactose - to detoxify, spirulina - to renew cel, to prevent cancer, macam2 lagi, and ester c, utk memantapkan lagi kesan dia, esp increase kolagen dalam badan.. bukan saja jerawat boleh ditarget.. even masalah ekzema, masalah jerawat, bisul, kurang vitamin, sakit jantung, darah tinggi, skurvi..macam2 lagik

haritu i attend mrt workshop - iaitu bengkel kesihatan membaik pulih sel.. u kat ipoh kan.. pi lah area ipoh tu.. smile.gif sangat bagus.. baru kita tahu apa masalah kita semua....

berminat nak buat part time just call saya ok..

apa lagi awak nak tahu?












ooh sy dah bli..dah 3 ari sy try..sy bli lactose & spirulina...


amalkan senaman guasa kat perut..cepat la dia membuang..
guasa kat meridien usus besar ngan usus kecil skali.
nania88
kak shima nak tnye hrga agnofree elken pnye produk tue brape ek??
syima
QUOTE(nania88 @ Jan 12 2009, 06:27 PM) *
kak shima nak tnye hrga agnofree elken pnye produk tue brape ek??


acno free? skrg ada offer..
RM387 full set.. dapat cleanser.. clarifying lotion.. matifying cream ..ngan spot gel.. aduhai. yang syoqnya.. dapat free sunscreen .. sunscreen tu best sangat.. kita pakai dia.. dia akan ikut kaler kulit kita biggrin.gif tak berminyak sangat.. kak syima pakai ni bertiub2 dah..

tapi kalu rasa mahal sangat.. ada satu lagi set.. tapi bukan ngan spot gel.. rm282.. tapi tak dapat free sunscreen tu

acno free ni tahan laama.. biggrin.gif rasa dekat 4-5 bulan..

kak syima leh antarkan
nania88
QUOTE(syima @ Jan 13 2009, 12:29 PM) *
QUOTE(nania88 @ Jan 12 2009, 06:27 PM) *
kak shima nak tnye hrga agnofree elken pnye produk tue brape ek??


acno free? skrg ada offer..
RM387 full set.. dapat cleanser.. clarifying lotion.. matifying cream ..ngan spot gel.. aduhai. yang syoqnya.. dapat free sunscreen .. sunscreen tu best sangat.. kita pakai dia.. dia akan ikut kaler kulit kita biggrin.gif tak berminyak sangat.. kak syima pakai ni bertiub2 dah..

tapi kalu rasa mahal sangat.. ada satu lagi set.. tapi bukan ngan spot gel.. rm282.. tapi tak dapat free sunscreen tu

acno free ni tahan laama.. biggrin.gif rasa dekat 4-5 bulan..

kak syima leh antarkan







kak shima nia dah tgk acnofree time ikt mmber gi branches elken kat ipoh..leh thn la hrga tapi studnt kan byk kene guna duit..tgk2 la dl..ble de duit bru ingt nak bli..
syima
QUOTE(nania88 @ Jan 13 2009, 02:10 PM) *
QUOTE(syima @ Jan 13 2009, 12:29 PM) *
QUOTE(nania88 @ Jan 12 2009, 06:27 PM) *
kak shima nak tnye hrga agnofree elken pnye produk tue brape ek??


acno free? skrg ada offer..
RM387 full set.. dapat cleanser.. clarifying lotion.. matifying cream ..ngan spot gel.. aduhai. yang syoqnya.. dapat free sunscreen .. sunscreen tu best sangat.. kita pakai dia.. dia akan ikut kaler kulit kita biggrin.gif tak berminyak sangat.. kak syima pakai ni bertiub2 dah..

tapi kalu rasa mahal sangat.. ada satu lagi set.. tapi bukan ngan spot gel.. rm282.. tapi tak dapat free sunscreen tu

acno free ni tahan laama.. biggrin.gif rasa dekat 4-5 bulan..

kak syima leh antarkan








kak shima nia dah tgk acnofree time ikt mmber gi branches elken kat ipoh..leh thn la hrga tapi studnt kan byk kene guna duit..tgk2 la dl..ble de duit bru ingt nak bli..


betul. mahal tu.. kesan dia pun cepat.sebab tu mahal.. takper.. dah ada duit nanti beli acno free..
jaga makan dulu sementara tuh.. jerawat tak brapa naik
nania88
skang nie mkn lactose & spirulina je..he90!!!
syima
QUOTE(nania88 @ Jan 13 2009, 08:46 PM) *
skang nie mkn lactose & spirulina je..he90!!!

huih..bagusnya
keep it up..
tahniah
nania88
QUOTE(syima @ Jan 13 2009, 10:35 PM) *
QUOTE(nania88 @ Jan 13 2009, 08:46 PM) *
skang nie mkn lactose & spirulina je..he90!!!

huih..bagusnya
keep it up..
tahniah






kalo mkn 2 je leh hlg pimple x???jrwt halus nie dgl tol...
sHaHbaik
ada sesape leh bg aku bli elken spirulina dgn member's price?


huhuhuhu
nania88
QUOTE(sHaHbaik @ Jan 15 2009, 03:33 PM) *
ada sesape leh bg aku bli elken spirulina dgn member's price?


huhuhuhu




mtk tlg kak syima cuz nia pun mtk tlg mmber nie yg jd mmber...
syima
just went to hq.. biggrin.gif
ari ni got customer yang nak buat demo..
dia terlampau suka ngan hasilnya sampai tak abis pm sampai skrg.. kekekeke
syima
QUOTE(nania88 @ Jan 14 2009, 11:58 AM) *
QUOTE(syima @ Jan 13 2009, 10:35 PM) *
QUOTE(nania88 @ Jan 13 2009, 08:46 PM) *
skang nie mkn lactose & spirulina je..he90!!!

huih..bagusnya
keep it up..
tahniah






kalo mkn 2 je leh hlg pimple x???jrwt halus nie dgl tol...



pimples?
boleh dengan syarat kita cuci dalaman kita dulu
bila kita cuci dalaman, senang zat nak masuk dan bertindak.
dah jadi member aritu kan? makan lactose dah? dah makan 3 days course tu... beli satu lagi besar.. makan sminggu skali.
then continue ngan spirulina 10 biji sehari. 5 biji pun boleh.. tapi u have to eat more nutrition food.
ester - C .. sangat bagus.. smile.gif
tapi kalu jerawat nak period tu tak dapat nak elak kadang2.. kita amik ld-venus..

ksyima suka sangat ngan semua product.. mahal pun takper la asal sihat, cantik hehe

ksyima skrg makan dr xeniji.. mahal mmg mahal.. tapi.. kalu nak muda .. kekekeke.. utk kencing manis baaaaaaaagus sangat
satu lagi kalu orang yang kencing manis nak kena potong kaki dah tuh sebab kaki dah busuk..elok lah amik tu ngan win ig6.. tabur atas kaki.. arwah bapak ksyima bubuh tu kat kaki.. luka yang merebak sampai dr nak potong tuh, kambus balik dalam 2 bulan.. mmg teruk ler..sampai nampak tulang.. seronok dia skejap ja.. dia ninggal beberapa bulan pas tu. doktor tak cakap kat mak jantung dia dah block 3..
aweks86
elken??tau sgt dh... rolleyes.gif
nania88
QUOTE(syima @ Jan 20 2009, 12:50 AM) *
just went to hq.. biggrin.gif
ari ni got customer yang nak buat demo..
dia terlampau suka ngan hasilnya sampai tak abis pm sampai skrg.. kekekeke




tpkan kak syima,nia mkn spirulina je la 10 biji pgi 10 bji mlm...2 je la....nak bli yg lain duit krg ckp..he90!!yela tgh stdy kn..
syima
QUOTE(nania88 @ Jan 24 2009, 02:19 PM) *
QUOTE(syima @ Jan 20 2009, 12:50 AM) *
just went to hq.. biggrin.gif
ari ni got customer yang nak buat demo..
dia terlampau suka ngan hasilnya sampai tak abis pm sampai skrg.. kekekeke




tpkan kak syima,nia mkn spirulina je la 10 biji pgi 10 bji mlm...2 je la....nak bli yg lain duit krg ckp..he90!!yela tgh stdy kn..


5 biji pun ok dah

ary_p
salam..k.shima saya berminat nak beli spirulina elken
memang bagus dia punya spirulina
tapi x tahu stokis yg dekat ngan umah...
saya tnggal kat tmn desa...
syima
QUOTE(ary_p @ Jan 26 2009, 11:57 PM) *
salam..k.shima saya berminat nak beli spirulina elken
memang bagus dia punya spirulina
tapi x tahu stokis yg dekat ngan umah...
saya tnggal kat tmn desa...


taman desa? uih dekat dah tu ngan hq.. nak akak bawak pi ker amik
?
neomorpheus
I'm using majority of the products and love them all smile.gif
WAHAUN
nak tau produk and biz elken di alor star.siapa boleh kongsi..
telefon i 019-4143219
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.