Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Penjagaan Dalaman Wanita
Mesra.net Forum > UMUM > Sembang-Sembang Kaum Ibu & Isteri
gurl4killer
just nk share..
jenama jamu/ubat yg korang makan utk penjagaan dalaman wanita..
ada yg berkesan?..ada side effect?..ada yg bagus?..
kira kalau mkn terase seperti mlm pertama..hehe..
JinGGa_CuTe
try la mkn BIDADARI keluaran DCL....ok je...
supirsonik_zoom
jamu mak dara ..tp kapsul..yg serbuk tu xleh nak telan..tp sebenornya serbuk tu lg cepat kesannya
sblom tu permata suri ..cni punyer
sblom tu bidadari
makna kata sejak lepas beranak sampai la ni..mmg tak putus mkn jamu..
slain bdn pon rasa sihat ..dlmn juga good.gif
Miya_narien
jmd yg serbuk mmg seksa nk telan..

penah try sebungkus pastu xde dh..hehe..

skg ni bidadari lak
nurulz
sebelum ni,JMD je..last month try bidadari..xtau la..rasanya bdn ni tak masyukk ngan bidadari kot..
tapi lepas ni ingat nak ambil JMD yg kapsul punya..senang nak telan..huhu..
thalia81
Rasanya kalau jamu tu dah banyak yang dicuba. X tau yang mana lebih berkesan pasalnya habis brand ni cuba yang lain pulak. Yang pernah makan mcm pil binari, permata suri, bidadari, q-she, jamu mak dara, jamu dari indon x tau nama apa tapi kat sini ada jual dlm kotak warna hijau dan skrg mkn jamu dari martina martha tilaar beli kat cosway.

Tapi ingat lepas habis jamu ni nak makan balik jamu mak dara. Rasanya jamu ni yang ngam dgn thalia.
lynn-wafiy
lynn mkn produk ELKEN LD VENUS.....
cam elok je.....
syima
nak kongsi pengalaman saya lah.. saya makan ld venus
dulu asik badmood, teruk giler, hormon tak stabil, piyed kuar suka hati ..bebulan kuar la, tapi sekejap 15hb sekejap 22hb.. pastu delay 1 minggu.. makan ni mmg berrrrrrkesannn.. tak bad mood sangat aa.. tak panas hati... hormon best..paling best, merekah perut nih pun dah hampir hilang (waaa belum beranak dah merekah, sebelum ni)..

pastu kawan baik saya plak.. huh.. ni lagi dahsyat, piyed 2-3 bulan skali.. gemuk.. perut boroi sebab piyed tak kuar, asik kembung aje.. pastu kalu dia jalan dia asik kata 'weii..terkentut la plak kat situ'.. paham2 jer lah dia ada masalah kentut wanita. dia beli 4 kotak set rawatan.. tapi dia makan 1/2 kotak je dia dah piyed.. pastu paling best dia kata laki dia terkejut masa laki dia belek kat ehem dia.. eh.. usually ada macam ketul2an putih.. skrg dah tak ada.. basah pun sedang2.. satu lagi perkara biasa bila dah berkahwin, wanita punya bawah tu sudah ada lubang. laki dia kata.. eh..mana black hole u.. takkan tertutup kot oii? rupanya kat situ sudah jadi kenyal2.. hole tu tak berapa nampak..kiranya sempit laaaaaaaaa.. i'm so happy for her..
gurl4killer
QUOTE(syima @ Jan 5 2009, 01:42 AM) *
nak kongsi pengalaman saya lah.. saya makan ld venus
dulu asik badmood, teruk giler, hormon tak stabil, piyed kuar suka hati ..bebulan kuar la, tapi sekejap 15hb sekejap 22hb.. pastu delay 1 minggu.. makan ni mmg berrrrrrkesannn.. tak bad mood sangat aa.. tak panas hati... hormon best..paling best, merekah perut nih pun dah hampir hilang (waaa belum beranak dah merekah, sebelum ni)..

pastu kawan baik saya plak.. huh.. ni lagi dahsyat, piyed 2-3 bulan skali.. gemuk.. perut boroi sebab piyed tak kuar, asik kembung aje.. pastu kalu dia jalan dia asik kata 'weii..terkentut la plak kat situ'.. paham2 jer lah dia ada masalah kentut wanita. dia beli 4 kotak set rawatan.. tapi dia makan 1/2 kotak je dia dah piyed.. pastu paling best dia kata laki dia terkejut masa laki dia belek kat ehem dia.. eh.. usually ada macam ketul2an putih.. skrg dah tak ada.. basah pun sedang2.. satu lagi perkara biasa bila dah berkahwin, wanita punya bawah tu sudah ada lubang. laki dia kata.. eh..mana black hole u.. takkan tertutup kot oii? rupanya kat situ sudah jadi kenyal2.. hole tu tak berapa nampak..kiranya sempit laaaaaaaaa.. i'm so happy for her..


cm ne nk dptkan ld venus tu? brand apa?
anggunje
try la dnhans... mmg berkesan utk rasa muda, kelihatan muda dan jadi muda.. hehehe.... skrg sy buat promosi (leh ke promote nih... ph34r.gif )
syima
QUOTE(gurl4killer @ Jan 6 2009, 10:05 AM) *
QUOTE(syima @ Jan 5 2009, 01:42 AM) *
nak kongsi pengalaman saya lah.. saya makan ld venus
dulu asik badmood, teruk giler, hormon tak stabil, piyed kuar suka hati ..bebulan kuar la, tapi sekejap 15hb sekejap 22hb.. pastu delay 1 minggu.. makan ni mmg berrrrrrkesannn.. tak bad mood sangat aa.. tak panas hati... hormon best..paling best, merekah perut nih pun dah hampir hilang (waaa belum beranak dah merekah, sebelum ni)..

pastu kawan baik saya plak.. huh.. ni lagi dahsyat, piyed 2-3 bulan skali.. gemuk.. perut boroi sebab piyed tak kuar, asik kembung aje.. pastu kalu dia jalan dia asik kata 'weii..terkentut la plak kat situ'.. paham2 jer lah dia ada masalah kentut wanita. dia beli 4 kotak set rawatan.. tapi dia makan 1/2 kotak je dia dah piyed.. pastu paling best dia kata laki dia terkejut masa laki dia belek kat ehem dia.. eh.. usually ada macam ketul2an putih.. skrg dah tak ada.. basah pun sedang2.. satu lagi perkara biasa bila dah berkahwin, wanita punya bawah tu sudah ada lubang. laki dia kata.. eh..mana black hole u.. takkan tertutup kot oii? rupanya kat situ sudah jadi kenyal2.. hole tu tak berapa nampak..kiranya sempit laaaaaaaaa.. i'm so happy for her..


cm ne nk dptkan ld venus tu? brand apa?



elken biggrin.gif
mmg berkesan. cubalah
testi ni saya ngan kawan saya punya.
raaamai kawan2 dah try..
dia ada manjakani yang sangat pekat..

bos kat opis pun dah amik beberapa kotak.. dulu bos i nih dah hampir nak bercerai.. apa masalah tatau lah kan.. bos i nih menyibukkan diri ngan kerja opis sebab tak mo balik umah.. selalu balik umah mak dier jer.. oh yeah.. bukan senang bos nak beli ngan saya..sebab dia cina, saya melayu.. tapi dia lupakan hal bangsa tu sebab ld venus tu sangat berkesan.. paling penting, hadiah utk diri, suami menikmati smile.gif

5 botol kecil pun dah cukup utk buat suami balik rumah makan tengahari tauuuuuuu..

sehari amik 1x, if wanita baru bersalin dalam pantang 3x
selepas dah selesai 2 kotak, amik seminggu 2-3 botol kecil je.
tahan la brapa bulan.. siyes..
98% ujian klinikal kata berkesan..

it's just not utk suami menikmati saja.. ianya boleh diambil sebagai tujuan nak sihatkan rahim, tanak kasi kena cancer rahim, utk bentukkan badan, untuk buang stretch mark (reduce ngan ketara)

ibu saya dulu pun.. amik nih jugak.. selepas dia buang fibroid dia dulu ngan rahim dia baru dia tahu ada produk bagus nih.. ni utk maintainkan hubungan suami isteri..
syima
QUOTE(gurl4killer @ Jan 6 2009, 10:05 AM) *
QUOTE(syima @ Jan 5 2009, 01:42 AM) *
nak kongsi pengalaman saya lah.. saya makan ld venus
dulu asik badmood, teruk giler, hormon tak stabil, piyed kuar suka hati ..bebulan kuar la, tapi sekejap 15hb sekejap 22hb.. pastu delay 1 minggu.. makan ni mmg berrrrrrkesannn.. tak bad mood sangat aa.. tak panas hati... hormon best..paling best, merekah perut nih pun dah hampir hilang (waaa belum beranak dah merekah, sebelum ni)..

pastu kawan baik saya plak.. huh.. ni lagi dahsyat, piyed 2-3 bulan skali.. gemuk.. perut boroi sebab piyed tak kuar, asik kembung aje.. pastu kalu dia jalan dia asik kata 'weii..terkentut la plak kat situ'.. paham2 jer lah dia ada masalah kentut wanita. dia beli 4 kotak set rawatan.. tapi dia makan 1/2 kotak je dia dah piyed.. pastu paling best dia kata laki dia terkejut masa laki dia belek kat ehem dia.. eh.. usually ada macam ketul2an putih.. skrg dah tak ada.. basah pun sedang2.. satu lagi perkara biasa bila dah berkahwin, wanita punya bawah tu sudah ada lubang. laki dia kata.. eh..mana black hole u.. takkan tertutup kot oii? rupanya kat situ sudah jadi kenyal2.. hole tu tak berapa nampak..kiranya sempit laaaaaaaaa.. i'm so happy for her..


cm ne nk dptkan ld venus tu? brand apa?



elken biggrin.gif
mmg berkesan. cubalah
testi ni saya ngan kawan saya punya.
raaamai kawan2 dah try..
dia ada manjakani yang sangat pekat..

bos kat opis pun dah amik beberapa kotak.. dulu bos i nih dah hampir nak bercerai.. apa masalah tatau lah kan.. bos i nih menyibukkan diri ngan kerja opis sebab tak mo balik umah.. selalu balik umah mak dier jer.. oh yeah.. bukan senang bos nak beli ngan saya..sebab dia cina, saya melayu.. tapi dia lupakan hal bangsa tu sebab ld venus tu sangat berkesan.. paling penting, hadiah utk diri, suami menikmati smile.gif

5 botol kecil pun dah cukup utk buat suami balik rumah makan tengahari tauuuuuuu..

sehari amik 1x, if wanita baru bersalin dalam pantang 3x
selepas dah selesai 2 kotak, amik seminggu 2-3 botol kecil je.
tahan la brapa bulan.. siyes..
98% ujian klinikal kata berkesan..

it's just not utk suami menikmati saja.. ianya boleh diambil sebagai tujuan nak sihatkan rahim, tanak kasi kena cancer rahim, utk bentukkan badan, untuk buang stretch mark (reduce ngan ketara)

ibu saya dulu pun.. amik nih jugak.. selepas dia buang fibroid dia dulu ngan rahim dia baru dia tahu ada produk bagus nih.. ni utk maintainkan hubungan suami isteri..
zie-zi
QUOTE(syima @ Jan 9 2009, 11:45 PM) *
QUOTE(gurl4killer @ Jan 6 2009, 10:05 AM) *
QUOTE(syima @ Jan 5 2009, 01:42 AM) *
nak kongsi pengalaman saya lah.. saya makan ld venus
dulu asik badmood, teruk giler, hormon tak stabil, piyed kuar suka hati ..bebulan kuar la, tapi sekejap 15hb sekejap 22hb.. pastu delay 1 minggu.. makan ni mmg berrrrrrkesannn.. tak bad mood sangat aa.. tak panas hati... hormon best..paling best, merekah perut nih pun dah hampir hilang (waaa belum beranak dah merekah, sebelum ni)..

pastu kawan baik saya plak.. huh.. ni lagi dahsyat, piyed 2-3 bulan skali.. gemuk.. perut boroi sebab piyed tak kuar, asik kembung aje.. pastu kalu dia jalan dia asik kata 'weii..terkentut la plak kat situ'.. paham2 jer lah dia ada masalah kentut wanita. dia beli 4 kotak set rawatan.. tapi dia makan 1/2 kotak je dia dah piyed.. pastu paling best dia kata laki dia terkejut masa laki dia belek kat ehem dia.. eh.. usually ada macam ketul2an putih.. skrg dah tak ada.. basah pun sedang2.. satu lagi perkara biasa bila dah berkahwin, wanita punya bawah tu sudah ada lubang. laki dia kata.. eh..mana black hole u.. takkan tertutup kot oii? rupanya kat situ sudah jadi kenyal2.. hole tu tak berapa nampak..kiranya sempit laaaaaaaaa.. i'm so happy for her..


cm ne nk dptkan ld venus tu? brand apa?



elken biggrin.gif
mmg berkesan. cubalah
testi ni saya ngan kawan saya punya.
raaamai kawan2 dah try..
dia ada manjakani yang sangat pekat..

bos kat opis pun dah amik beberapa kotak.. dulu bos i nih dah hampir nak bercerai.. apa masalah tatau lah kan.. bos i nih menyibukkan diri ngan kerja opis sebab tak mo balik umah.. selalu balik umah mak dier jer.. oh yeah.. bukan senang bos nak beli ngan saya..sebab dia cina, saya melayu.. tapi dia lupakan hal bangsa tu sebab ld venus tu sangat berkesan.. paling penting, hadiah utk diri, suami menikmati smile.gif

5 botol kecil pun dah cukup utk buat suami balik rumah makan tengahari tauuuuuuu..

sehari amik 1x, if wanita baru bersalin dalam pantang 3x
selepas dah selesai 2 kotak, amik seminggu 2-3 botol kecil je.
tahan la brapa bulan.. siyes..
98% ujian klinikal kata berkesan..

it's just not utk suami menikmati saja.. ianya boleh diambil sebagai tujuan nak sihatkan rahim, tanak kasi kena cancer rahim, utk bentukkan badan, untuk buang stretch mark (reduce ngan ketara)

ibu saya dulu pun.. amik nih jugak.. selepas dia buang fibroid dia dulu ngan rahim dia baru dia tahu ada produk bagus nih.. ni utk maintainkan hubungan suami isteri..

org yg belum bersalin bleh guna x?ataupun yg susah nk dapat baby.....
Miya_narien
syima, elken ni selalu mahal.. bape agaknya harga ek ld nevus tu?
syima
utk orang nak dapat anak tu kena package rawatan berpanjangan.. kekadang 1 kotak mmg tak cukup.. kekadang cukup lama nak selesaikan.. kita nak tahu kat sini sama ada kita bermasalah, atau suami bermasalah..

harganya tak mahal sebab saya katakan ianya sangat berkesan.. kalau tak berkesan saya tak berani berkongsi kat sini..malu diri saya jer biggrin.gif

saya selalu nasihatkan orang yang nak merancang, jangan minum ni kalau malam2 nak bersama tanpa 'perlindungan' takut nanti terlampau subur... boleh preknen..

rakan stokis saya, kat wangsa maju.. dia minum ldvenus 10 botol je.. dah preknen biggrin.gif nak jumpa dia , saya bole bawak je

nak beli kat saya, online, saya suggest jumpa saya juga boleh saya terangkan apakah ld venus..
kalau tak mau beli, pun tak pa, boleh jumpa saya jugak..sebab saya ingin berkongsi khasiat ld venus, bagai mana nak amik.. tapi saya takkan paksa beli .. kalau paksa boleh adu kat sini tau.. kekek.. saya pun nak tau jugak, akak2 kat sini ada masalah hormon ke, masalah imune ke, ######bolism ke.. semua tu kena amik kira.. sebab saya bukan jual..saya berkongsi ilmu.. jika nak berminat je baru beli..tak minat tak pa

sapa yang boleh amik


pompuan berusia 12 thn keatas .. sampai dah menopos.. orang yang tak ada serviks..kena buang serviks.. sapa yang takut kena sakit kanser rahim/serviks, yang teringin menimang anak.. orang yang ada masalah pigmentasi, bentuk badan, stretch mark.. sapa yang nak servis malam hebat2 cubalah.. pasti tak menyesal.. kalau menyesal boleh citer kat sini

ldvenus http://www.elken.com.my/Elken/Eng/product/ld-venus.asp
http://elkentestimonial.blogspot.com/2008/...in-8-tahun.html


kalu nak consultation boleh msg saya kat ym atau call saya..
nak jumpa boleh gak.. jangan takut, saya tak paksa beli.. n kita still boleh jadi kawan

harga dia 180 utk 20 hari minum

moga2 dengan izin Allah, Dia akan perkenankan doa kita


lynn-wafiy
QUOTE(Miya_narien @ Jan 10 2009, 09:29 AM) *
syima, elken ni selalu mahal.. bape agaknya harga ek ld nevus tu?


nak beli kat lynn leh gak sbb hus keje kat elken....
chome
Hmm..mcm menarik gak elken nih yer..
rasa cam nak try jek..kot2 leh lekat lagi sorg nih..hahah..
kalo peknen bleh minum gak ker elken nih..
nnt nak try kenen2 kat sorg cousin nih..
tak peknen2 pun lagi..
lynn-wafiy
QUOTE(chome @ Jan 12 2009, 07:41 PM) *
Hmm..mcm menarik gak elken nih yer..
rasa cam nak try jek..kot2 leh lekat lagi sorg nih..hahah..
kalo peknen bleh minum gak ker elken nih..
nnt nak try kenen2 kat sorg cousin nih..
tak peknen2 pun lagi..


assalammualaikum....

mase peknen, period xleh mnm.
tp LD VENUS ni mmg bksan sbb period lynn teratur je...
mula2 dulu mase hus bg suruh minum lynn xnak tp dia pakse gak...
alah benda pun free kan lynn cube la hasilnya meransangkan...
lynn bkn nak promote tp nak bgthu je... rolleyes.gif
natrah
pil binari pun ok jugak...
syima
chome.. mmg bagus biggrin.gif
slalu kes berat kena amik ngan konsep mrt lah.. biggrin.gif
it's the best way.. target from the root..

wah wafi.. hubby kerja elken yer~

i mrt consultant for elken smile.gif more on beauty.. hubby is more on mrt.. dia terer kesan penyakit orang.. guna guasa.. skali tonyoh jer kat badan kawan dia tu.. dia tanya.. ko ada asma ke amir.. hehe.. eh..cam ne ko tau !?
shasha_lil
QUOTE(lynn-wafiy @ Dec 20 2008, 09:21 AM) *
lynn mkn produk ELKEN LD VENUS.....
cam elok je.....


lynn boleh shasha tau x benda ni dalam bpe ratos?
lynn-wafiy
QUOTE(shasha_lil @ Jan 15 2009, 11:03 AM) *
QUOTE(lynn-wafiy @ Dec 20 2008, 09:21 AM) *
lynn mkn produk ELKEN LD VENUS.....
cam elok je.....


lynn boleh shasha tau x benda ni dalam bpe ratos?


shasa ade email x atau no phone lynn email je
lynn-wafiy
QUOTE(lynn-wafiy @ Jan 15 2009, 02:59 PM) *
QUOTE(shasha_lil @ Jan 15 2009, 11:03 AM) *
QUOTE(lynn-wafiy @ Dec 20 2008, 09:21 AM) *
lynn mkn produk ELKEN LD VENUS.....
cam elok je.....


lynn boleh shasha tau x benda ni dalam bpe ratos?


shasa ade email x atau no phone lynn email je


shasha lynn dah reply tau bape harge dia
syghoney
honey amik mustika ratu jr...pol perawatan wanita tu...ok la....
lagi satu pil manjakani perapat...tp honey tak makan pil tu,taruk kat tut....
mng honey tak tipu la....lepas honey cuba,(tanpa pngthun hubby)hubby sampai cakap,
honey,rasa macam 1 nite la.honey buat apa ni?
terkejut sgt masa tu....
neomorpheus
Yup LD Venus mmg bagus. My mother, aunties and friends smer minum LD Venus.
syima
QUOTE(neomorpheus @ Feb 17 2009, 09:17 PM) *
Yup LD Venus mmg bagus. My mother, aunties and friends smer minum LD Venus.



u jangan minum ld esteem.. u laki.. kang ada ketumbuhan pelik plak
kekekeke
kak.khem
salam,

nak join gak...hehehehe

pertama2 produk yg lama jugak saya ambik herba dara semula...kat 3 thn dok amal ni sehingga mula kenal prdk lain la..pehtu try jamu mak dara..pehtu bidadari pehtu balik mkn dara semula skrg ni dok mkn maajon bonda basah special...

semua ni tip top pd saya..mmg beri kesan slps melahirkan..kalau byk angin mmg akan sendawa..mn2 part yg byk air dia akan buat penyucian...hihihihi...

skrg menten dgn maajon bonda basah special pulak..yg ni dah hampir stgh tahun....alhamdulillah...
zie-zi
QUOTE(kak.khem @ Feb 23 2009, 08:56 PM) *
salam,

nak join gak...hehehehe

pertama2 produk yg lama jugak saya ambik herba dara semula...kat 3 thn dok amal ni sehingga mula kenal prdk lain la..pehtu try jamu mak dara..pehtu bidadari pehtu balik mkn dara semula skrg ni dok mkn maajon bonda basah special...

semua ni tip top pd saya..mmg beri kesan slps melahirkan..kalau byk angin mmg akan sendawa..mn2 part yg byk air dia akan buat penyucian...hihihihi...

skrg menten dgn maajon bonda basah special pulak..yg ni dah hampir stgh tahun....alhamdulillah...

nk tanye mkn jamu ni x panas bdn ke?/

bagaimana bg yg sedang merancang utk hamil...boleh mkn x??
kak.khem
QUOTE(zie-zi @ Feb 23 2009, 08:59 PM) *
QUOTE(kak.khem @ Feb 23 2009, 08:56 PM) *
salam,

nak join gak...hehehehe

pertama2 produk yg lama jugak saya ambik herba dara semula...kat 3 thn dok amal ni sehingga mula kenal prdk lain la..pehtu try jamu mak dara..pehtu bidadari pehtu balik mkn dara semula skrg ni dok mkn maajon bonda basah special...

semua ni tip top pd saya..mmg beri kesan slps melahirkan..kalau byk angin mmg akan sendawa..mn2 part yg byk air dia akan buat penyucian...hihihihi...

skrg menten dgn maajon bonda basah special pulak..yg ni dah hampir stgh tahun....alhamdulillah...

nk tanye mkn jamu ni x panas bdn ke?/

bagaimana bg yg sedang merancang utk hamil...boleh mkn x??


mungkin yg baru nak amalkan akan rasa sedikit panas...tp lama2 ok sbb tu sapa2 yg mengamalkan jamu disarankan ambik sebyk mungkin air putih/suam...

fungsi2 jamu ni membantu menyuburkan rahim..sbb tu ada yg walau pun baby lom genap sthn dah mula loya2 balik.. biggrin.gif

lagi pun jamu2 ni juga membantu atasi masalah kitaran period yg tak regular, senggugut, keputihan..faraj longgar dan pelbagai lagi masalah lain...
zie-zi
dulu zz ada gak mkn jamu utk senggugut....tp xleh r sbab bdn jd panas...kpala jd pening...
ni tgh intai2 gak jamu utk kembali remaja..hmm.. bkn pe ..utk suami gak...apa yg sesuai gak ye??
kak.khem
QUOTE(zie-zi @ Feb 23 2009, 09:10 PM) *
dulu zz ada gak mkn jamu utk senggugut....tp xleh r sbab bdn jd panas...kpala jd pening...
ni tgh intai2 gak jamu utk kembali remaja..hmm.. bkn pe ..utk suami gak...apa yg sesuai gak ye??


kalau nak kembali rumaja semua jamu2 ni zie boleh try...ni antara healing crisis..sepatutnya teruskan pengambilan atau kurangkan dos...

saya masa mula2 consume jamu mak dara serbuk pun pening sampai tak leh bangun..terpaksa tdo..hehehehehe tp esoknyer mkn dah ok..tak pening seteruk pertama kali mkn...

boleh try yg jenis kapsul - jamu mak dara, herba dara semula
jenis cecair - bidadari
jenis paste - maajon bonda basah special...gentel2 ikut size yg boleh ditelan dan bykkan minum air putih..insya ALLAH membantu atasi masalah zie...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.