Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Biospray Anti Penuaan Mempertingkatkan Hormon Tumbesaran Manusia (htm)
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kecantikan
ZulBM
Alhamdulillah, saya ingin berkongsi penggunaan produk Biospray ni. Actually, produk ni dah lama berada di pasaran iaitu semenjak 2001 dan saya hanya mengetahuinya pada bulan Mac tahun ini. Tetapi saya hanya betul2 menggunakannya semenjak 2 bulan yang lepas apabila mengalami perbezaan yang ketara selepas berhenti menggunakannya pada bulan April.

BioSpray merupakan formula hasil kajian 100% produk semulajadi yang didapati dari Amerika Syarikat selepas beberapa tahun kajian dilakukan. Ia merupakan makanan tambahan Hormon Tumbesaran Manusia (HTM atau HGH-Human Growth Hormon) yang unggul di pasaran. Produk ini membantu tubuh kita merembes HTM dengan semulajadi.

BioSpray merupakan sejenis bahan suplemen HTM yang istimewa kerana ia di hasilkan dalam bentuk yang senang di serap kedalam tubuh melalui sistem penghadaman. Pengaliran HTM dalam saluran darah juga senang dan HTM juga dapat berinteraksi dengan agen penerima dalam tubuh.

BioSpray merupakan agen perangsang HTM dan agen pembentukan IGF-1. BioSpray merupakan bahan suplemen yang menakjubkan sebab ia bukan sahaja selamat, berkesan tetapi juga tiada kesan sampingan. Melalui proses stacking, anda dapat merasai faedah maksimanya.Lebih daripada 28,000 hasil ujikaji klinikal dari seluruh dunia telah dilakukan dan keputusan berikut menunjukkan kebaikan HTM yang diperolehi :-

1. Peningkatan sebanyak 8.8% jisim otot selepas 6 bulan, tanpa senaman.
2. Pengurangan sebanyak 14.4% lemak selepas 6 bulan penggunaan tanpa mengamali program diet.
3. Meningkatkan paras tenaga, merangsang daya seks.
4. Mengembalikan saiz organ yang mula mengecut.
5. Fungsi buah pinggang yang lebih baik.
6. Merendahkan tekanan darah dan membaiki tahap kolestrol, meningkatkan HDL dan merendahkan LDL.
7. Tulang yang lebih kuat : kulit lebih muda, lebih cekang dan tebal.
8. Pemulihan luka pada kadar yang lebih cepat.
9. Membaiki masalah dan pertumbuhan rambut.
10. Menghapuskan kedut.
11. Penglihatan yang lebih tajam.
12. Mengawal emosi dan menguatkan daya ingatan.
13. Menguatkan sistem imunisasi.

Kebaikan BIOSPRAY & BIOSPRAY PLUS?
Berikut merupakan perubahan yang dijangka akan berlaku setelah menggunakan Biospray atau Biospray Plus. Terdapat faedah dalam jangkamasa pendek dan jangkamasa panjang.

Bulan 1
- Tidur lebih lena, badan lebih segar dan bertenaga
Mampu bertahan lama jika melakukan sebarang latihan fizikal.

Bulan 2
- Memperbaiki keregangan otot dan merendahkan kandungan lemak badan.
Sistem penghadaman yang lebih baik dan prestasi seksual meningkat.

Bulan 3 - Peningkatan keupayaan dan konsentrasi.
Pemulihan luka dan kesakitan yang lebih cepat.
Pengurangan simpton sebelum menstruasi dan semasa menopaus.
Menjadikan rambut kilau berseri

Bulan 4 - Waktu pembentukan semula sel-sel badan

Bulan 5
- Kulit lebih tegang dan elastik.
Tekanan darah dan aras kolestrol menurun.
Pengurangan dalam kandungan lemak badan.
Pengurangan pada kedutan kulit.

Bulan 6 - Otot yang lebih padat dan mampat.
Sistem keimunan yang lebih baik.
Ketahanan terhadap selsema serta penyakit lain.
Pertumbuhan rambut yang lebih banyak.
Peningkatan tenaga badan.

Maklumat lanjut mengenai produk ini hubungi 019-377 6239 (Zul) atau lawati Visit My Website
ZulBM
TESTIMONI RIENA B.

Pada tahun 2007 berat badan saya naik secara mendadak. Pelbagai cara saya cuba untuk menurunkan berat saya seperti berdiet, pergi ke "slimming centre" dan bersenam. Tetapi kurang berhasil. Seorang kawan mensyorkan saya menggunakan Biospray ini. Pada mulanya saya agak keberatan tetapi kerana semangat saya untuk menguruskan badan begitu kuat sekali, saya pun mencuba Biospray. Selain dari untuk menurunkan berat badan Biospray juga adalah satu terapi "Anti Penuaan". Saya mula menggunakan Biospray sejak bulan Mac sehingga sekarang. Alhamdulilah, berat badan saya turun dengan begitu cepat sekali sejak bulan ketiga menggunakannya. Saya tidak perlu lagi berdiet atau bersenam dengan teruk sekali. "Immune System" saya juga bertambah baik, migraine dan insomnia saya juga sudah tiada. Saya percaya kita perlu berusaha untuk menjadi lebih sihat dan selainnya kita berserah pada Allah S.W.T. "Setiap penyakit itu ada ubatnya kecuali Mati".....

ZulBM
Testimoni Pakcik Zainol yang diserang penyakit jantung
NAMA : Zainol Abidin bin Mohd Sidek

UMOR : 64 tahun

ASAL : Ipoh, Perak, Malaysia

Saya dirawat di ruang ICU karena penyakit jantung yang serius. Setelah keluar dari Rumah Sakit, kondisi tubuh saya sangat lemah, Saya diharuskan meminum ubat jantung 3 kali sehari sejak 5 tahun yang lalu. Doktor juga menasihati saya untuk operasi "By Pass" kerana kondisi jantung saya sangat parah. Tetapi saya menolak kerana kemungkinan keberhasilan operasi tsb hanya 50%, Saya lebih memilih meminum ubat jantung untuk meneruskan hidup saya. Setelah menggunakan Bio-Spray selama 3 bulan, kondisi kesihatan saya mengalami banyak kemajuan. Saat ini saya hanya perlu meminum ubat jantung 1 kali sehari. Tekanan darah saya juga menurun. Selain itu, saya juga mengalami masalah rambut rontok sejak 13 tahun yang lalu dan hampir botak. Namun sukar dipercaya, rambut saya mulai tumbuh kembali dan berwarna hitam. Saat ini, saya merasa lebih bertenaga, bahkan bisa menari "jogged" dengan anda.
ZulBM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2017 Invision Power Services, Inc.