Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chocolate(2008)dvdrip (thai Action Movie)
Mesra.net Forum > Hiburan - Artis, Filem & Lirik Lagu > Antarabangsa - Filem, Muzik & Drama
artakusz




Gabungan Aksi OngBak + Tom Yang Gung, tapi bukan dimainkan oleh Tony Jaa. Tapi awekz cunz yang gila babeng punya ganasz,lincah, aksi semua sebijik cam Tony Jaa,anak murid dia kut.


Trailer :-

http://www.youtube.com/watch?v=WKw5pmI48EM


Download:

http://rapidshare.com/users/8A1XXL

newbie
amboi...sampai 2 topik hang bukak...best sgt ka
artakusz
heheehe,...aku dah siap mendonlot...dgn link yg tertera kat ataih tuh....berdasarkan trailer yg aku dok usha...dan preview yg aku wat takdi..wow...marbeles!!...apa lagi wey, donlot lah...mlm krg leh layan sblm tidog...tapi karang jgn mimpi tomoi plak...pecah abeh bantai karang,penuh kabu nanti wakakakakak
newbie
wahhhh...aku dh tgk dia punya trailer...pengarah ong bak n tom yum goong kn...kalo ada muay baran (old school muay thai aka klasik muay thai) sure aku akan tgk!
artakusz
hehehe...aku dah layan semalam...puas hati beb, rasa nak p belajaq tomoi pun ada nih...tapi kalau awek cunz ni la yg jadi cikgu dia...wakakakakaka!!
guale
betul ke best? ke macam cite DOA tu? tryla amik.
artakusz
Jeeja Yanin.... awekz tomoi...


http://www.youtube.com/watch?v=DyO5ru5KCXU
guale
yaa...dah tgk. memang best! siap carik lg awek tu dlm intenet. terer btl la.
pesakitjantung
dah tengok juga cerita ni. betul la kata korang, mmg best. tapi part yg mak ayah dia beromen tu tak sanggup aku tgk. kena fast forward, kalau tak boleh kena herat attack jam2 tu juga. aku bagitau org2 yg tgk sama aku tu belum fight tapi dah intense lak rasanya. takde warning sikit abuk pun rated apa cerita ni. tapi puas hati la dpt tgk juga akhirnya.... pardon.gif
hatsuyo88
dh tgk gak..best woo!!!
aweks nie dgr kata dia anak didk tony jaa..
kebykan stunt dia buat sdiri woooo




ogos nie ada cita terbaru dia lakon tajuk [b]Raging Phoenix.[/b] cita lawan gak.
Muay Thai, B-Boy breakdancing, and little ol Jeeja Yanin...


airul85
nape tajuk citer nyer chocolate....
pesakitjantung
QUOTE(airul85 @ Jul 30 2009, 07:12 PM) *
nape tajuk citer nyer chocolate....


sbb budak perempuan tu suka mkn chocolate yg rupa m&m's/smarties tu. ntahlah.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.