Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jawatan Kosong Di D.b.k.l
Mesra.net Forum > Iklan Jawatan Kosong > Iklan Jawatan Kosong
reformist101
Berikut ialah jawatan yang kosong.

IKLAN I
Tarikh Iklan : 22 FEBRUARI 2008
Tarikh Tutup Sebelum atau Pada : 7 MAC 2008

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut:

A.
[Sila klik nama jawatan bagi muat turun borang permohonan]
1. PENOLONG PEGAWAI SAINS GRED C27 (KONTRAK)
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N27 (KONTRAK)
3. PEMBANTU TADBIR RENDAH (PENGAWAS) GRED N11 (KONTRAK)
4. PEMBANTU TADBIR RENDAH (JURUTAIP)
5. PEMBANTU AM PEJABAT (PENJAGA LIF) GRED N1(KONTRAK)


B. UMUR (PADA TARIKH TUTUP IKLAN):

Calon-calon lantikan terus hendaklah berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.


IKLAN III
Tarikh Iklan : 25 FEBRUARI 2008
Tarikh Tutup Sebelum atau Pada : 10 MAC 2008

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut:


A.
[Sila klik nama jawatan bagi muat turun borang permohonan]
1. AKAUNTAN GRED W41 (KONTRAK)
2. PEMBANTU TEKNIK (AWAM) GRED J29 (KONTRAK)
3. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F29 (KONTRAK)
4. PENOLONG AKAUNTAN GRED W27 (KONTRAK)
5. JURUTEKNIK (AWAM) GRED J17 (KONTRAK)
6. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN GRED N17 (KONTRAK)
7. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W17 (KONTRAK)
8. PEMBANTU PENILAIAN GRED W17 (KONTRAK)


B. UMUR (PADA TARIKH TUTUP IKLAN):

Calon-calon lantikan terus hendaklah berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.


* bagi semua jawatan di atas, borang perjawatan (DBKL(P)-J/1) boleh dimuat turun melalui portal ini SAHAJA. Sila klik jawatan yang berkenaan.

* jika iklan dan borang tidak boleh dipapar, sila muat turun Adobe Reader (klik di sini untuk muat turun Adobe Reader). Adobe Reader adalah perisian untuk memaparkan fail dalam format (.pdf).

C. CARA MEMOHON
i) Permohonan jawatan kosong ini hendaklah menggunakan Borang DBKL(P)-J/1 yang boleh dimuat turun (download) dari Portal Intranet Dewan Bandaraya Kuala Lumpur sahaja dengan melayari http://intranet.dbkl.gov.my/
ii) Pemohon-pemohon yang mempunyai Ijazah Luar Negara dan Ijazah/Diploma dari Institut Pengajian Tinggi Swasta hendaklah menyertakan surat pengesahan pengiktirafan Ijazah dari Unit Dasar dan Pengiktirafan, Bahagian Latihan, Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia.
iii) Borang permohonan yang telah lengkap diisi mestilah disertakan dengan salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Ijazah dan Transkrip Akademik, Diploma dan Transkrip Akademik, Sijil-Sijil yang berkaitan, Sijil-Sijil Persekolahan yang telah disahkan dan sekeping gambar yang terbaru berukuran pasport. Serta sekeping setem 30 sen untuk kad jawapan terima permohonan.

D. ALAMAT PERMOHONAN:

Permohonan hendaklah sampai kepada:-
PENGARAH
JABATAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
(BAHAGIAN PERJAWATAN DAN PENGAMBILAN)
DEWAN BANDARAYA KUALA LUMPUR
TINGKAT 3, MENARA TUN RAZAK
JALAN RAJA LAUT, 50350 KUALA LUMPUR


E. CATATAN:

i) Borang Permohonan yang tidak lengkap diisi akan ditolak.

ii) Permohonan yang lewat diterima tidak akan dilayan.

iii) Hanya calon-calon yang layak selepas ditapis sahaja akan dipanggil temuduga.

iv) Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 (enam) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan tuan/puan tidak berjaya.
pHyXaa
reform...

apsal iklan yg kt web tu lain dr iklan ko...

ni post utk internal aje ka??

pstt!! tulung tanye bg pihak memba aku je...
mcramsey
Kalau mintak keje kerajaan, semua sijil2 mesti nak disahkan kan?

Lecehnya.

Nak kena gi jumpa Ketua Kampung etc. untuk chop dan sain sleep.gif
reformist101
QUOTE(pHyXaa @ Mar 4 2008, 11:14 AM) *
reform...

apsal iklan yg kt web tu lain dr iklan ko...

ni post utk internal aje ka??

pstt!! tulung tanye bg pihak memba aku je...


Nope.. Post tu open to rakyat Malaysia..

Actually, kadang2 ada post yang tak publish dekat website rasmi, tapi publish kat internal web means intranet DBKL. Kalau member ko betul2 berminat, aku boleh emelkan borang tu dlm format PDF. Cuma bagitau aku, dia nak apply jawatan apa.

Sekian..
pHyXaa
QUOTE(reformist101 @ Mar 5 2008, 12:48 AM) *
QUOTE(pHyXaa @ Mar 4 2008, 11:14 AM) *
reform...

apsal iklan yg kt web tu lain dr iklan ko...

ni post utk internal aje ka??

pstt!! tulung tanye bg pihak memba aku je...


Nope.. Post tu open to rakyat Malaysia..

Actually, kadang2 ada post yang tak publish dekat website rasmi, tapi publish kat internal web means intranet DBKL. Kalau member ko betul2 berminat, aku boleh emelkan borang tu dlm format PDF. Cuma bagitau aku, dia nak apply jawatan apa.

Sekian..



pen peg tek. maklumat..

email weii.. aweq_spiderz@yahoo.com

setiap jawatan borang lelain ka??
reformist101
QUOTE(pHyXaa @ Mar 6 2008, 08:40 AM) *
QUOTE(reformist101 @ Mar 5 2008, 12:48 AM) *
QUOTE(pHyXaa @ Mar 4 2008, 11:14 AM) *
reform...

apsal iklan yg kt web tu lain dr iklan ko...

ni post utk internal aje ka??

pstt!! tulung tanye bg pihak memba aku je...


Nope.. Post tu open to rakyat Malaysia..

Actually, kadang2 ada post yang tak publish dekat website rasmi, tapi publish kat internal web means intranet DBKL. Kalau member ko betul2 berminat, aku boleh emelkan borang tu dlm format PDF. Cuma bagitau aku, dia nak apply jawatan apa.

Sekian..



pen peg tek. maklumat..

email weii.. aweq_spiderz@yahoo.com

setiap jawatan borang lelain ka??


So sorry...... Aku tak perasan pada topik ni tadi.. Skang aku kat rumah.. Tak boleh nak akses intranet DBKL... Esok aku off..

Aku dah check dengan portal rasmi DBKL. Jawatan Pen. Peg. Tek. Maklumat tidak diiklankan di portal rasmi, cuma diiklankan di intranet. So, I'm so sorry. Can't help u.
minamimya
alah
aku br pasan DBKL ade bukak
x leh anta ke
adik aku sorg ni lame dh duk tlg mak aku jaga pook durian kt kg
belajar smpai uitm
tp ..........

sempat lg ke x ni en repom
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.