Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nak Cari Rumah Sewa Area Bukit Jalil Or Puchong
Mesra.net Forum > Property > Rumah/Tanah Untuk Disewa
wanpalong
KALO BOLEH RUMAH TERES..
BUDGET 500 AND BELOW
Artz
----
wanpalong
QUOTE(Artz @ Feb 4 2008, 12:49 AM) *
QUOTE(wanpalong @ Feb 3 2008, 08:33 PM) *
KALO BOLEH RUMAH TERES..
BUDGET 500 AND BELOW


DOUBLE STOREY UNTUK DISEWA

TAMAN PUNCAK JALIL (PUJ 7/10)
4 BILIK TIDUR 3 BILIK AIR

15 MINIT KE EQUINE/JUSCO
30 MINIT KE PUTRAJAYA
15 MINIT KE BANDAR KINRARA/PUCHONG
20 MINIT KE BUKIT JALIL/TPM


SEWA: RM550 SEBULAN
DEPOSIT: 2+1+utilities
KEMASUKAN: FEB 2008

KETERANGAN LANJUT BOLEH HUBUNGI:
artz -- 019 646 0011


500 tak dpt ke? nak masuk bulan 3 ni kalo bleh..
firtiko
en wanpalong, ko bujang ke family? aku pn tgh cari rumah gak area bukit jalil. Mungkin boleh jadi member serumah?

wanpalong
QUOTE(firtiko @ Feb 6 2008, 05:04 PM) *
en wanpalong, ko bujang ke family? aku pn tgh cari rumah gak area bukit jalil. Mungkin boleh jadi member serumah?

en fitriko..aku dah de family...baru ptg td aku usha area puncak jalil..tak sempat nak call lg..byk jugak yg nak sewa tu..
pijotboyz

salam....

ade lg x umah area nie yg nak di sewakn....saya memerlukan sgt2 dalam kadar segera....

with rate 500 and below..

plz call me at 0126743075 if still available
umar_lahmi
ada sesapa yg bujang (male) nk cari teman serumah area bkt jalil/puncak jalil/kinrara/sri petaling??
fahshan
Saya sedang mencari rakan serumah yang bujang untuk sambung sewa di puncak jalil, PUJ 1/14,
Double storey 4 bilik 3 bilik air , satu rumah 450 bahagi ikut brapa kepala yang ada,
berminat! sila hubungi 016-5324986.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.