Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Produk Khasiat Bumi- Untuk Para Isteri
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible)
kak zee
PRODUK KHASIAT BUMI

Produk KHASIAT BUMI adalah herba jenis ubat tradisional yang dibuat dari 100% akar kayu asli, yang terdiri daripada pokok Kacip Fatimah, Pokok Mas Cotek, Tongkat Ali asli, Tebu Gajah, Ubi Jaga, Kulat Susu Harimau dan pelbagai lagi.

Sesuai untuk semua orang dari pelbagai peringkat umur dan tiada pantang larang semasa menggunakannya.

Produk 'Khasiat Bumi' ini dijamin asli, tiada campuran lain...hanya 100% akar kayu asli dan tiada mengandungi steroid dan kesan sampingan.

SEKIRANYA ANDA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN PRODUK :

1. Bank-in/transfer ke dalam akaun :

CIMB Berhad
0804-0031569-52-0
MARDZIAH BT BUDIN

MAYBANK BERHAD
158051436222
ZULKOFLI BIN PILOS (SUAMI)

HP : 012-4350690 (KAK ZEE)

2. Maklumkan kepada kak zee
~ Jenis Ubat yang dikehendaki
~ Nama, alamat dan contact no.
3. Kos Pos (Pos Laju)
~ Semenanjung : RM5.00
~ Sabah/Sarawak : RM8.00
4. Ubat akan dihantar dengan segera, terus ke meja atau ke tangan anda.




UNTUK WANITA

1. SET MENDAPAT ANAK

RM60 (Semenanjung), RM70 (Sabah,Sarawak)


• 1 botol ubat 'Subur Peranakan' (mencuci rahim untuk kesuburan)
• 2 botol ubat 'Mendapat Anak' (1 untuk isteri, 1 untuk suami)
• Membersihkan dan menyuburkan rahim.
• Menguatkan rahim untuk memastikan kandungan kukuh.
• Mengelakkan dari kandungan luar rahim.
• Menghasilkan sperma dan ovum (benih perempuan) yang berkualiti.
• Sperma lelaki lebih kuat dan tahan lama untuk bersenyawa dengan benih perempuan.
• Mengurangkan risiko kecacatan donw syndrome terhadap pasangan berumur yang ingin mendapatkan zuriat.
• Amat efektif kepada pasangan suami isteri yang telah lama berkahwin tetapi tidak mendapat zuriat.
• Sesuai untuk pasangan suami isteri yang telah lama tidak mendapat zuriat selepas zuriat pertama atau sebelumnya.
• 2 biji pagi dan 2 biji malam (selepas/sebelum makan)
• Kandungan herba : Makok, Putih








SET SELEPAS BERSALIN - RAMUAN TRADISIONAL

RM80.00 (Semenanjung), RM90 (Sabah,Sarawak)

Set terdiri daripada :
1. 4 botol ubat Bersalin
2. Sepang Kederang
3. Ubat Barut Perut

Cara Guna/Makan Ubat :
1. 4 botol ubat Bersalin
- Ubat Pertama (No.1) - 40 biji, makan 2 biji pagi dan 2 biji malam (untuk hari pertama selepas bersalin hingga hari ke-10)
- Ubat Kedua (No.2) - 40 biji, makan 2 biji pagi dan 2 biji malam (untuk hari ke-11 hingga hari ke-20)
- Ubat Ketiga (No.3) - 40 biji, makan 2 biji pagi dan 2 biji malam (untuk hari ke-21 hingga hari ke-30)
- Ubat Keempat (No.4) - 40 biji, makan 2 biji pagi dan 2 biji malam (untuk hari ke-31 hingga hari ke-40)

2. Sepang Kederang
- Bahan : buah cekani, daging mior, sepang, kederang
- Sebungkus di bahagi 4
- Satu bahagian untuk digunakan selama 5 hari
- Rebus dan minum airnya
- Khasiat : untuk menyembuhkan luka dalaman akibat bersalin

3. Ubat Barut Perut (serbuk)
- Sebungkus untuk 40 hari (untuk badan biasa...jika badan besar tak sampai 40 hari)
- Ambil satu sudu besar ubat, campurkan dengan air
- Tempek di sekeliling perut
- Kemudian dibarut dengan kain atau bekung
- Lakukan pada waktu malam sebelum tidur, bila bangun pagi bersihkan.
- Khasiat : untuk mengempiskan perut, menghilangkan pecah-pecah kulit perut...ubat ini juga sesuai untuk sesiapa yang dah lansing tetapi perut masih 'buncit'...berkesan mengempiskan.
kak zee


SLIMAXX (LANSING BADAN - 48 BIJI)

RM15 (Semenanjung), RM17 (Sabah, Sarawak)

• Menurunkan berat badan dengan selamat tanpa mengganggu perut.
• Mesra pengguna – tidak mengalami masalah cirit birit atau masalah pembuangan air besar yang keterlaluan.
• Menyingkirkan toksin dan membersihkan usus dari sisa toksin.
• Mengempiskan perut, menyingkir lemak2 tepu dan degil pada bahagian lengan, perut, pinggang, punggung, peha dan betis.
• Amat sesuai untuk remaja dan wanita yang ingin kelihatan sentiasa lansing, fit dan cantik dalam apa jua pakaian.
• Ianya herba akar kayu tulen tidak memudaratkan pengguna.
• Tiada pantang larang atau pun perlu menyekat selera makan.
• Dipatenkan dalam bentuk kapsul mudah telan, remaja dan kaum lelaki juga boleh menikmati kelebihan SLIMAXX untuk mendapatkan figura yang menarik.
• Merupakan produk paling laris dan diminati oleh semua pengguna.
• Produk yang murah tetapi berkesan tanpa perlu berlapar, bersenam dan tanpa perlu mengawal diet keras.
• 2 biji pagi dan 2 biji malam (selepas/sebelum makan)
• Kandungan herba : Akar Kayu Hutan


TESTIMONI
1.Pengalaman seorng yang mengamal herba Khasiat Bumi- Pelansing...turunkan berat badan
Beliau bagitau dayang, berat badannye telah turun 5kg dalam masa 2minggu...Alhamdulillah....
dia tak de rasa kesan sampingan lain...sebab herba ini diperbuat daripada 100% akar kayu asli...tanpa campuran benda terlarang....

2.saya dah makan jamu langsing masuk 3 botol. sy x dpt timbang lg sbb guna timbang digital, bateri dia kaput. asyik lupa aje nak beli bateri baru... anyway, semalam pakai satu baju ni. biasanya bila pakai kainnya, tang perut tu ada ketat sikit lah. tp smlm pakai mcm dah tak terasa ketatnya. seronok sangat. sbb rasa selesa pakai kain tu. x lah nampak mcm pregnant 3 bulan. Dayang, adik kita maakan jamu pelangsing tu dia kata perut dia leh rasa lemak macam tengah `tanggal' gitu kat perut...ada la 5 kali dia gi toilet...tapi tak sakit perut...very good...

3.Skang dia claim badan dia dah turun 2 kg
yang resdung tu adik kita makan diaa kata pepagi dah tak tersumbat idung...selalu rasa berat je hidung, muka segala...mata pun x kabur2 berair lagi...nanti dia nak oder lagik...

4.“Assalammualaikum...
Terima Kasih kerana memperkenalkan ubat "Khasiat Bumi". Alhamdulillah, setelah 3 bulan (Sept06 - Nov06) mengamalkan ubat pelangsing berat saya telah turun dari 69kg ke 63kg. Dan perubahan ini disedari oleh rakan2 sekerja . Dalam tempoh 3 tahun saya menggunakan produk2 lain yg mahal..murah...dimakan..minum disapu..pakaian dalam..diet dan sebagainya...inilah ubat pertama yg berjaya menuruhkan berat saya sehingga 6kg dalam masa 3 bulan. Terima Kasih sekali lagi. Next order...next week ya…”

Miss Nanie




KACIP FATIMAH (50 BIJI)

RM15 (Semenanjung), RM17 (Sabah, Sarawak)

• Menjaga kesihatan luar dan dalaman wanita.
• Serapat wanita.
• Menambah tenaga zahir dan batin.
• Mengatur hormon kewanitaan.
• Melancarkan perjalanan darah.
• Awet muda dan menganjalkan serta menghaluskan kulit.
• 2 biji pagi dan 2 biji malam (sebelum atau selepas makan).
• Kandungan herba : Kacip Fatimah 100%





WANITA SP'CIAL (SIHAT WANITA - 50 BIJI)

RM18 (Semenanjung), RM21 (Sabah, Sarawak)

• Menjaga kesihatan luar dan dalaman wanita, serapat wanita.
• Memulih tenaga zahir dan menambah batin.
• Melancarkan perjalanan darah.
• Dirumus khusus untuk wanita yang kerap berdiri, sakit sendi, sakit urat, sakit pinggang dan urat belikat (belakang).
• Menghilangkan lenguh betis dan kaki kerana terlalu banyak berjalan.
• Menghilangkan masalah untuk tidur malam (Insomnia), menghilangkan rasa sakit nyilu ditapak kaki atau kebas kaki.
• 2 biji pagi dan 2 biji malam (sebelum atau selepas makan).
• Kandungan herba : Kacip Fatimah, Mas Cotek, Bunga Pakma



kak zee


RESDUNG - RM15 (Semenanjung), RM17 (Sabah, Sarawak)

~> Istimewa pesakit pesakit atau pengidap resdung dan untuk mengatasinya disebabkan :
~> Gatal mata dan selalu berair
~> Gatal hidung dan telinga
~> Rasa miang diseluruh muka
~> Jerawat yang bernanah dan berbiji
~> Kerap bersin, selalu selesema, nafas berbau, rambut gugur dan berminyak, serta pandangan kabur
~> 2 biji pagi dan 2 biji malam (sebelum atau selepas makan).




RM15 (Semenanjung), RM17 (Sabah, Sarawak)

SENGGUGUT (50 BIJI)
• Menghilangkan sakit sebelum dan semasa datang haid.
• Mengatur kitaran haid secara normal
• Melancarkan perjalanan darah.
• Mengatasi masalah darah haid yang berlebihan atau datang lebih dari hari maksimum (lebih dari 7-8 hari).
• Memperbetulkan kitaran pusingan haid agar datang setiap bulan pada waktu yang tepat.
• Mengatasi masalah keguguran (benih perempuan lebih sihat, kuat dan berkualiti)
• Mengatasi masalah kesukaran mendapatkan zuriat/anak.
• Mengatasi risiko barah rahim.
• Mengatasi risiko barah payudara.
• Membaiki sistem hormon menjadi lebih baik dan sempurna.
• Menghilangkan masalah jerawat dan melicinkan kulit muka.
• Seuai untuk remaja perempuan yang baru sahaja mula baligh atau perempuan yang selalu mengalami masalah sengugut, masalah jerawat tumbuh dimuka dan badan kerana hormon tidak menentu.
• Berkesan dan amat menjimatkan.
• 2 biji pagi dan 2 biji malam (sebelum atau selepas makan).




BUASIR (50 BIJI)

BUASIR (50 BIJI)- RM15 (Semenanjung), RM17 (Sabah, Sarawak)


• Dirumus khas untuk pengguna yang menderita penyakit buasir.
• Sakit atau bengkak dubur (anus)
• Keluar usus dari dubur (anus)
• Buang air besar berdarah
• Sakit usus perut
• Sakit ketika membuang air besar
• 2 biji pagi dan 2 biji malam (sebelum atau selepas makan).
• Kandungan herba : Ubi Kertas, Bunga Pakma
Pakcik_Kordi
Salam....saya movekan Topik nih ke BOD PERNIAGAAN ye...

From Pakcik Kordi
Moderator Mesra yang Ganas
camarputih
set dapat anak tu berapa harga nya? lagi satu.. yang untuk suami tu, suami kena makan jugak ke? set nie kat kedai tak jual ke?
kak zee
QUOTE(camarputih @ Feb 11 2008, 03:46 PM) *
set dapat anak tu berapa harga nya? lagi satu.. yang untuk suami tu, suami kena makan jugak ke? set nie kat kedai tak jual ke?


Set ni mmg tak dijual di kedai /farmasi... hanya dijual oleh dealer produk Khasiat Bumi..satu set RM 60.00 pos akak tanggung...yer suami pun makan sama...insyallah dah 60 pasangan hamil ...jom cuba...nak tau cara dapatkan produk PM kak zee
kak zee
TESTIMONI KE-20
(dari Page 10)


norsh05 wrote:
dah terima jamu langsing & jamu resdung. smlm dah start makan, hari ni dah ada effect berak2 tapi ok x lah kerap sgt dan x de sakit perut . berak yang sungguh nyaman! lepas tu muka pun rasa mcm semacam aje. macam x berminyak sgt. Wah! satu hari dap dpt kesannya. mudah2an saya boleh dpt berat & muka idaman. hari tu masa saya phone kak seri ada cakap fasal sari rapat. itu produk baru atau dalam kacip fatimah? sbb saya nak atasi masalah keputihan la. harap dpt membantu. TK



TESTIMONI KE-19
(dari Page 8 )


zahiela wrote:
arr..saje je nak up topik..hehe
nak bgtau ni..dah 5 botol habis mkn pil resdung..
akhirnya..jerawat dah tak naik lagi..
dan muka dah makin halus...
ya allah..gembira betul sebab dah lehmkn udang..dah leh bau belacan dan yg best..contact lens ni..pakai seharian sampai tgh mlm pun...mata tak merah dan tak gatal...
alhamdulillah..produk kak seri mmg bagus..
berkat kesabaran..akhirnya..idup kembali bersemangat...



TESTIMONI KE-18
(dari Page 8 )


eca_eklas wrote:
alhamdullilah ubat akak da selamat sampai pd nisa hari jumaat lepas...terima kasih!!

so mlm tu nisa dah mula mkn dan esoknya terus memberikan kesan positif iaitu proses pembuangan yg berkali2 (nisa ni payah nak melabur) so nisa amik strat from awal 3 biji.

Terima kasih byk pada kak seri n kalo ada lagi perubahan2 yg positif akan nisa kongsikan bersama....tq



TESTIMONI KE-17
(dari Page 8 )


nurule wrote:
ni nak kasi tau kak seri...

alhamdulillah kak..

ramai org order obat ni kat saya.. sumer stakat ni berkesan..

byk feed back ckp langsing tu kasik perut rasa ringan jee.. walau x turun lagi..

n yg buasir tu ader kwn ni teruk kena, puas makan ubat sensei cina bagai...dier takut nak jumpa doktor, tp bila mkn ubat akak, lepas seminggu benda tu dah kecut skit katanya, sbelum ni keras n sakit, sentiasa berair.. sy tgh monitor dier la ni.. heheh tgk cemana perkembangan dier.. harap2 okay..

tima kaseh byk2 yerr kak seri..



TESTIMONI KE-16
(dari Page 7)


zahiela wrote:
ok..
eila nak bg testi ttg resdung lak....
eila dah mkn 3 botol...
botol pertama dan kedua...
jerawat kuar makin byk..
gatal mata dah hilang...
dah leh mkn seafood..
masuk botol ke3...
alhamdulillah..jerawat dah surut...
ari tu demam masa nak p bercuti...
mkn ubat ni..lega sikit..leh la berseronok jugak..hehe...

hubby plak..mkn Tongkat Ali esktrak..
die ni jenis susah mkn ubat...kalo kite yg aturkan..die mkn je...
erm..hubby keje berat sikit..ye la..menguruskan restoran...
pagi2 dah bgn p pasar...beli brg2...
selalu ngadu..lenguh2...sakit kaki...
skang ni..bila dah mkn TA ekstrak..
alhamdulillah...elok..bdn segar sentiasa..tak ngadu sakt sana-sini..
p bercuti pun..die ingatkan suh bwk ubat tu..huhuu..
sukenyer..sebab die dah tau ubat tu berkesan..
takyah tunggu kite bg..die dah pandai p amik..sendiri...
tq kak seri...

nanti..eila p kelate..
ade rezki..kite jumpo deh..



TESTIMONI KE-15
(dari Page 7)


azinaz wrote:
Alhamdulillah dengan izin Allah ubat resdung Kak Seri ni berkesan pada saya. Saya dah makan ubat ni hampir 2 botol. Saya dah kurang bersin pagi-pagi (belum 100%) tapi kurangnya memang banyaklah dari dulu. Mata pun dah tak gatal lagi.

Husband saya pun makan jugak ubat ni dia pun dah tak bersin lagi pagi-pagi . Semalam dia menyapu rumah, selalunya dia alah dengan habuk, tunggulah kot dia bersin ke tapi nampaknya ok je. Ee.. sukanya saya. Tapi satu je penyakit kulit (Eczema) dibadannya makin teruk pulak. Sebelum ni memang makan ubat doktor tapi dah agak lama stop sebab tak tahan dengan ubat yang banyak steroid. Saya cakap dengan husband supaya teruskan makan ubat resdung ni manalah tahu kot-kot boleh baik penyakit kulit tu.

Saya ingat nak order lagi dengan Kak Seri, nanti kalau saya dah bank-in saya akan inform Kak Seri.



TESTIMONI KE-14
(dari Page 7)


zawiah wrote:
ubat resdung spt yg seri bitau mmg berkesan utk semua penyakit..

baru ni anak akak demam...
bila balik sekolah badanya panas jee....
tingatkan seri pernah bitau bhw ubat resdung boleh dibuat sbg ubat emegency...

lalu akak pon bg anak makan 2bj...
dia tidur dn alhamdulillah...
demamnya semakin reda..
tk payah bg panadol...





TESTIMONI KE-13
(dari Page 6)


zawiah wrote:
ok..ari ni akak nak celoteh siket..
nak dengar dak...
testimonial....hihihi..

ubat sehat lelaki utk somi,
pada mulanya..tak perasan sangat...alih alih tengok dia selalu je tidur..
dia juga heran ..apsal laa..selalu ngantuk ni...aaaa..
bila dia cakap cam tuu.
akak perasan...ni mesti ubat sehat lelaki tuu..

wat diam je laa...takut dia tak nak makan..


sekarang alhamdulillah...nampaknya dia sudah semakin sehat,setakat makan ni belum lagi kena migrain..dan nampaknya tidurnya pun jadi lena...sbb sebelum ni dia tidur mcm tak lena je..
sekarang bangkit tidur alhamdulillah...
katenye dah kurang sengal badan

sekarang dah tak payah suruh dia makan ubat dah...
dia dah tau keberkesananya...dia rase segar..

kalau nak cuba boleh laa...try beli utk somi somi sekalian..

bukan nak kempen...
belum cuba ...belum tauuu...



TESTIMONI KE-12
(dari Page 6)


sriputri wrote:
Assalamualaikum,

Kak Seri... nak bg feedback sket... hr tu sri order lansing badan ngan sihat lelaki utk hubby kan... alhamdulillah hasilnya tak mengecewakan kak... yg langsing badan tu lum la kurus lg.. tp mmg buang air besar sampai 3 kali sehari laa... padahal sri ni jenih yg tak lawas tau... biasa2 2 hari sekali baru membuang... so ok la tu.. berat.. rasa2nya lom turun lg kot, baru makan 3 minggu camtu kot... lg pun sejak akhir2 ni dok demam sbb menjangkit ngan anak2... malas sket nak kontrol makan... tp terasa mcm ada baju2 yg sendat2 sket dah boleh pakai dgn ok... best2.. i like!!

Yg hubby makan pulak.. memula dia makan tu dia mengadu sakit kepala ngan bahu.. sbb dia mmg ada migrain dan bahu dia mmg senang sakit sejak dia pernah terjatuh tangga dulu... tp sri memula tak perasan pun kata tu effek mkn ubat ni.. pastu 4 hari lepas tu dia kata dah tak sakit dah... pastu badan rasa segar dan 'bertenaga'... hihihi.. kira dia puas hati la mkn ubat tu... walaupun dia ni jenis malas2 sket nak mkn ubat.. tp sbb dia dah rasa kesan ubat ni ok ngan dia... siap dah ingatkan utk order lps ni...

Hehehe.. sekian laporan dari saya... nanti nak order lg saya pm akak ek.. tq



TESTIMONI KE-11
(dari Page 5)


ayuniz wrote:
ni nak bagi testimoni minggu pertama mkn pelangsing!

takat ni mmg x langsing lagi! ekeke...

sekilo pun x turun lagi ni... tapi yg best nya, perut buncit ni dah ketara susut!!

pastukan, badan rasa ringan dan x letih mcm dulu... saya ni kak seri, sblm ni mmg tido awal... mlm time tido sure sblm 9.30 mlm... sbb rasa letih mengantuk je... nak2 time lepas makan malam! mau x gemuk!

lepas mkn pelangsing ni, mmg bdn rasa segar dan ringan... xde ngantuk mcm dulu... mata ni pun celik je walaupun dah pukul 11 mlm!

paling best tang bdn rasa ringan dan perut yg dah susut ni... so... perasan la dah kurus sikit! ekeke....



TESTIMONI KE-10
(dari Page 5)


AYONG wrote:
hai ..just nak upkan thread ni.. saya dah beli produk kak seri ni... iaitu khasiat 1001, kencing manis dan langsing.. yang saya nak cerita ni pasal khasiat 1001 tu.. yg lain tu bila dah ketara baru saya cerita.. sebab saya tak gi check lagi kencing manis saya.. Saya ni ada keputihan.. nak2 lepas kahwin ni lagi teruk.. gatal and sampai basah seluar dalam di buatnya.. kadang tu tak selesa and terpaksa ganti seluar dalam.. tapi alhamdulillah mungkin jodoh ngan kak seri ni.. saya beli dan cuba.. dah takde.. pakai sluar pun kering je sepanjang hari.. kalau dulu letih ke, jarang buang air ke.. siap la.. tapi sekarang.. jadinya saya memang berpuas hati.. dan mungkin akan continue makan malah suami saya juga menyarankan agar saya teruskan aje kalau dah ubat ni serasi dengan.. to kak seri.. terima kasih bebanyak... harap dapat kluarkan produk yang lain pulak...



TESTIMONI KE-9
(dari Page 5)


zahiela wrote:
kak seri..
eila nak bg testimonial ubat resdung ni...

alhamdulillah...
sejak eila mkn ubat resdung tu..jerawat dah mula surut dan pastu naik plak jerawat sebiji2..gatalnya jerawat tu...oleh sebab kak seri kata eila dlm proses penyembuhan eila pun biarkan je jerawat tu....
dan lepas habis botol pertama..masuk botol ke2..jerawat sumer..makin hilang dan muka pun dah takde rase gatal2...
tahun baru..eila wat open house..kemas2 umah pun dah tak bersin..mata pun dah gatal..hidung pun sama...
mmg bagus la ubat kak seri..
habis ni nanti..kite order lagi...
terima kasih kak seri..buat eila lagi berseri..



TESTIMONI KE-8
(dari Page 5)

salam...

nak bagi testimoni...

Hubby dah habis makan sebotol "sihat lelaki". 3 hari pertama tu asyik mengeluh sakit2 badan jek ngantuklah, letihlah, sakit uratlah, memacam... pastu saya cakap kat hubby supaya bagi masa at least seminggu tuk makan jamu tu. selang sehari saya akan tanya hubby "camne??? sakit2 lagi?". hubby kata dah tak sakit dah. minggu ni hubby banyak kerja sangat. naik turun site ah. tapi, bila balik umah, muka ceria je.. tak macam bzpun.. then, malam tadi hubby kata yang baru dia perasan sejak dia makan "sihat lelaki" dia rasa bertenaga walaupun banyak sangat kerja n bz sangat. dah takde lagi nak minta diurut tiap2 malam. urut mengada2 je..
now, dah masuk botol ke 2. siap suruh wat stok lagi. nak promote kat kawan2 katanya..



TESTIMONI KE-7
(dari Page 4)


harumwangi wrote:
Kak Seri..

Just nak bagi tau kawan2 semua...

Saya dah makan jamu langsing khasiat bumi ni... alhamdulillah semua kata saya dah kurus, walau pun sikit tapi itu satu perkembangan yang bagus. Mungkin saya tak perasan tapi seluar2 yang dulu saya pakai ketat sekarang dah longgar. Dulu ingat malas nak timbang sebab dah selalu makan ubat2 masih tak kurus. Tapi yang ni alhamdullillah. Saya baru makan 1 botol dan ni masuk botol ke dua. Bagi sesiapa yang tak try tu memang rugi. Perut yang buncit dulu pun dah turun sikit. Memang nampaklah perubahannya.. Cuma silap saya tak timbang.

Kak seri... bila dah kurus, badan kita mengeleberkan apa ya kita nak makan untuk elak dari mengeleber. Lagi satu saya nak tanya apa yang bagus di makan untuk wanita macam saya. Saya selalu letih dan sengal2 badan dan yang penting untuk dalaman kak seri oppsss untuk suami malulah harap kak seri faham.



TESTIMONI KE-6
(dari Page 4)


harumwangi wrote:
hehe... tahniah kak harumwangi... boleh promote kat kawan2 yang nak langsing ni... share la, apa yang akak buat disamping makan pil langsing tu???.

em, yang bab wanita tu kena tunggu kak seri jawab.... hehehe... mungkin pil kacip kak timah kot...


Terimakasih. Akak hanya makan jamu tu aje. Tak ada buat apa2. Pagi dalam pukul 7 akak makan and nak tido akak makan lagi sekali. Tapi memang nak membuang aje n lemak2 tu keluar nampak sangat. Kalau dulu akak memang ada masaalah nak membuang ni. sekarang dah tak ada lagi. Alhamdulillah sangat. Terimakasih pada kak seri sebab membekalkan barang baik untuk kita semua. Semuga di berkatiNya....

Ha'ahlah bab wanita tu kak seri kena jawab. Mana plak kak seri ni. Takut terlepas nanti melepas lak harga promosi... he he he



TESTIMONI KE-5
(dari Page 3)


Nanie Hasan wrote:
Assalammualaikum...

Terima Kasih kepada kak seri kerana memperkenalkan ubat "Khasiat Bumi". Alhamdulillah, setelah 3 bulan (Sept06 - Nov06) mengamalkan ubat pelangsing berat saya telah turun dari 69kg ke 63kg. Dan perubahan ini disedari oleh rakan2 sekerja . Dalam tempoh 3 tahun saya menggunakan produk2 lain yg mahal..murah...dimakan..minum disapu..pakaian dalam..diet dan sebagainya...inilah ubat pertama yg berjaya menuruhkan berat saya sehingga 6kg dalam masa 3 bulan.

Terima Kasih sekali lagi kepada kak seri. Next order...next week ya kak...



TESTIMONI KE-4
(dari Page 3)

TESTIMONI - KENCING MANIS

Sebelum ini bacaan paras gula saya bila menjalani peperiksaan bulanan dengan doctor pada June 06 ialah 9.2 - 9.0. Tapi semenjak saya mengamalkan ubat "Kencing Manis" pada August 06 yang lalu bacaan paras gula semasa pemeriksaan doctor pada October 06 jatuh ke paras 7. Saya rasa gembira dan akan terus mengamalkan "Khasiat Bumi" - Kencing Manis. Terimakasih Puan Seri kerana mengusahakan produk akar kayu ini untuk membantu pengidap kencing manis seperti saya dan menjualnya dengan harga yg sangat berpatutan utk dimiliki.

Testimoni ini tidak ada paksaan oleh sesiapa ianya dengan rela hati saya sendiri.

- Encik Abdul - dari Spura
Mengidap Kencing Manis selama 7tahun



TESTIMONI KE-3
(dari Page 2)


nilam wrote:
akak,
nilam dah abis makan sebotol ubat senggugut tu... ada lagi sebotol... dan nilam nak citer nihh... pagi nie nilam period. dan ALHAMDULLILLAH senggugut dah takde... Nilam ucapkan jutaan terima kasih pada kak seri... skang nie nilam rasa syahdu + hepii... kalau korang semua nak tahu, nilam dah try banyak ubat tuk ilangkan senggugut yang nilam tanggung sejak umo belasan tahun lagi... takyah la nilam listkan produk apa yg nilam penah try nanti org lain marah plakk..

Kak Seri, terima kasih sekali lagi ... order lain akan menyusul.....



TESTIMONI KE-2


rauzah wrote:
Alhamdulillah..turun gak la berat saye...raye aritu makcik2 saye kate dah kurus..kebaye pun dah longgar...seronok sgt..saye order bebyk ni sbb membe tumpang order gak...diorang pun cakap saye nampak dah kurus..tu yang diorang nk cube gak.



TESTIMONI PERTAMA


eiry wrote:
Kak seri,
Eiry start mkn ubt on the 30th Nov and now eiry dh trn 3 kg. Alhamdullilah...eiry ambik 3 biji sekali mkn. satgi nk call nanie, nak ambik 2 botol lg. eiry nk tya kak seri, ada x minyak/losyen untuk tegangkan perut? depa kata minyak 1001 mujarab...kat sini eiry cari xdak.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.