Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Brand's Inner Shine Prune Essence
Mesra.net Forum > Arts & Cultures > Fesyen dan Kecantikan
cinta_hatiku
cinta nk tau ada sesiapa yg pernah mengamalkan minum pati prune inner shine ni? (yg host Majalah 3 skrg,Nurul Syuhada Nurul Ain yg jadik model iklan tu)

cinta nk tau..kebaikannya..hmmm nk menyerlah kan diri..sepatutnya dr dlm dalaman yg sihat..
kindly feedback to my doubt..tq frens..
thalia81
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 10 2008, 03:55 PM) *
cinta nk tau ada sesiapa yg pernah mengamalkan minum pati prune inner shine ni? (yg host Majalah 3 skrg,Nurul Syuhada Nurul Ain yg jadik model iklan tu)

cinta nk tau..kebaikannya..hmmm nk menyerlah kan diri..sepatutnya dr dlm dalaman yg sihat..
kindly feedback to my doubt..tq frens..


Saya ada minum ni. Baru je start. So far dah minum dlm 4 botol. Blm nampak kesannyer lagi. Tapi yang ketara senang nak buang air besar. Klu nak tau lebih lanjut tgk dlm Brands punyer web. Ada produk baru inner shine berry pulak ni utk mata. Rasanya nak cuba nanti produk ni. Tapi yang x tahan mahal sikitlah produk ni. Hari tu beli kat kedai ubat dlm Rm20 utk 6 botol klu minum tiap2 hari bengkoklah kena spend Rm20 every week.
cinta_hatiku
QUOTE(thalia81 @ Jan 10 2008, 04:26 PM) *
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 10 2008, 03:55 PM) *
cinta nk tau ada sesiapa yg pernah mengamalkan minum pati prune inner shine ni? (yg host Majalah 3 skrg,Nurul Syuhada Nurul Ain yg jadik model iklan tu)

cinta nk tau..kebaikannya..hmmm nk menyerlah kan diri..sepatutnya dr dlm dalaman yg sihat..
kindly feedback to my doubt..tq frens..


Saya ada minum ni. Baru je start. So far dah minum dlm 4 botol. Blm nampak kesannyer lagi. Tapi yang ketara senang nak buang air besar. Klu nak tau lebih lanjut tgk dlm Brands punyer web. Ada produk baru inner shine berry pulak ni utk mata. Rasanya nak cuba nanti produk ni. Tapi yang x tahan mahal sikitlah produk ni. Hari tu beli kat kedai ubat dlm Rm20 utk 6 botol klu minum tiap2 hari bengkoklah kena spend Rm20 every week.


baru start ek..so far takde kesan apa2 lagi la? i mean kesan buruk..haha..takut gak ler kan...benda baru nih..naik pimples ke apa ke..aah aritu tgk kat tesco dlm rm20++.tu le kan..kalo ari2 minum sebotol..sebln mau la jugak spend duit rm60-rm80.tapi kalo mmg betul kasik inner shine kat kiter apa salah nye kan..spend for kecantikan..cewah! yg for mata tu baru kan..myfren ada ckp minum yg tu..xpyh pakai eye glow/eye mo..better than that...
ok lah this weekend nk g beli n try..kalo takde bad effect ok la kan..
thalia81
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 10 2008, 04:41 PM) *
QUOTE(thalia81 @ Jan 10 2008, 04:26 PM) *
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 10 2008, 03:55 PM) *
cinta nk tau ada sesiapa yg pernah mengamalkan minum pati prune inner shine ni? (yg host Majalah 3 skrg,Nurul Syuhada Nurul Ain yg jadik model iklan tu)

cinta nk tau..kebaikannya..hmmm nk menyerlah kan diri..sepatutnya dr dlm dalaman yg sihat..
kindly feedback to my doubt..tq frens..


Saya ada minum ni. Baru je start. So far dah minum dlm 4 botol. Blm nampak kesannyer lagi. Tapi yang ketara senang nak buang air besar. Klu nak tau lebih lanjut tgk dlm Brands punyer web. Ada produk baru inner shine berry pulak ni utk mata. Rasanya nak cuba nanti produk ni. Tapi yang x tahan mahal sikitlah produk ni. Hari tu beli kat kedai ubat dlm Rm20 utk 6 botol klu minum tiap2 hari bengkoklah kena spend Rm20 every week.


baru start ek..so far takde kesan apa2 lagi la? i mean kesan buruk..haha..takut gak ler kan...benda baru nih..naik pimples ke apa ke..aah aritu tgk kat tesco dlm rm20++.tu le kan..kalo ari2 minum sebotol..sebln mau la jugak spend duit rm60-rm80.tapi kalo mmg betul kasik inner shine kat kiter apa salah nye kan..spend for kecantikan..cewah! yg for mata tu baru kan..myfren ada ckp minum yg tu..xpyh pakai eye glow/eye mo..better than that...
ok lah this weekend nk g beli n try..kalo takde bad effect ok la kan..


So far x de lah pulak bad effect ni. Rasanya ok benda ni. Tu lahkan nak cantik punya pasal sangguplahhhh. Lagi satu x nak mkn epo ke atau total image collagen?
cinta_hatiku
QUOTE(thalia81 @ Jan 10 2008, 05:05 PM) *
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 10 2008, 04:41 PM) *
QUOTE(thalia81 @ Jan 10 2008, 04:26 PM) *
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 10 2008, 03:55 PM) *
cinta nk tau ada sesiapa yg pernah mengamalkan minum pati prune inner shine ni? (yg host Majalah 3 skrg,Nurul Syuhada Nurul Ain yg jadik model iklan tu)

cinta nk tau..kebaikannya..hmmm nk menyerlah kan diri..sepatutnya dr dlm dalaman yg sihat..
kindly feedback to my doubt..tq frens..


Saya ada minum ni. Baru je start. So far dah minum dlm 4 botol. Blm nampak kesannyer lagi. Tapi yang ketara senang nak buang air besar. Klu nak tau lebih lanjut tgk dlm Brands punyer web. Ada produk baru inner shine berry pulak ni utk mata. Rasanya nak cuba nanti produk ni. Tapi yang x tahan mahal sikitlah produk ni. Hari tu beli kat kedai ubat dlm Rm20 utk 6 botol klu minum tiap2 hari bengkoklah kena spend Rm20 every week.


baru start ek..so far takde kesan apa2 lagi la? i mean kesan buruk..haha..takut gak ler kan...benda baru nih..naik pimples ke apa ke..aah aritu tgk kat tesco dlm rm20++.tu le kan..kalo ari2 minum sebotol..sebln mau la jugak spend duit rm60-rm80.tapi kalo mmg betul kasik inner shine kat kiter apa salah nye kan..spend for kecantikan..cewah! yg for mata tu baru kan..myfren ada ckp minum yg tu..xpyh pakai eye glow/eye mo..better than that...
ok lah this weekend nk g beli n try..kalo takde bad effect ok la kan..


So far x de lah pulak bad effect ni. Rasanya ok benda ni. Tu lahkan nak cantik punya pasal sangguplahhhh. Lagi satu x nak mkn epo ke atau total image collagen?


Thalia,td cinta br carik pati prune inner shine kt carrefour..takde pun..kot stok abis kot..yg ade yg baru tu fr mata..berry inner shine..

EPO & total image collagen..aah mmg pernah dgr..bgs ke?

ala cinta sebenarnya concerntrate bab kesihatan nih..mcm ni..dulu cinta ni muka takde jerawat or bintik2 kt muka or badan...then since umur dh masuk 25 tahun nih..hormon dh btukar kot..oil head like white head tuh..tumbuh kt blkg badan kecik2 n muka pun..huuuhu..sedih tau.

yg white head kt muka tuh..cinta picit ler guna besi pemicit jerawat tuh..yg jual kt body shop tuh..then kua la putih2 tuh..then kulit muka jd merah n tinggal parut....haaaaaa..lg sedih!
bila bia lama skit dia naik jadik jerawat..merah2..kulit cinta ni cerah..so bila naik skit je..nmpak sgt..smpai kwn2 pun tegur..kenapa jd cmni??? mmm

pkai mcm2 dh produk tradisional n moden..mcm tu jer..hilang skit la..tapi still tumbuh biji2 tu kt blkg badan n muka n kulit kepala..mcm minyak tkumpul tuh..oily head kot..

then cinta fikir this one not jerawat..msti masalah darah dlm badan..hormon btukar...or else..so kena bersih kan dalaman..darah kotor ke apa ke...
mak cinta ckp..mkn le jamu...takut lak...jamu kan mcm2..ada yg tak de kelulusan.tapi mmg nk try carik..search kt web ke..jamu yg ada kelulusan..

tu yg cinta nk try pati inner shine nih..

apa pendapat?? hehe..tak tau nk mkn ape for dalaman badan nih..

p/s: dulu kwn2 slalu tnya lelaki or perempuan.."eh muka awak pakai ape..cantik je tak de jerwat or parut2..?" so proud la jugak..dulu n skang cinta mmg tak pakai apa2 krim..jst cuci muka ngan safi mentimun jer..n pakai krim siang safi color ijau tuh..sbb pakai since tingkatan 5..takde apa..cuma skrg je..dh 25thn dh naik mcm2..hormon kot..just beli vitamin E sapu mlm2 n pakai bedak sejuk jerawat..tu jer..frens..please help me..give ideas...tq!
princess LuLu
sy ada minum hmpir 2 bln gak,tp mcm x der kesan apepun..tp bkn tiap2 ari sy minum,selang 1 hr le.
tp bila x minum muka naik pimples ler...x tau samada kesan dr minum tu ker ape ker.
has_fiza
QUOTE(princess LuLu @ Jan 11 2008, 02:55 PM) *
sy ada minum hmpir 2 bln gak,tp mcm x der kesan apepun..tp bkn tiap2 ari sy minum,selang 1 hr le.
tp bila x minum muka naik pimples ler...x tau samada kesan dr minum tu ker ape ker.


aku minum pun tak jadi cantik mcm nurul tu pun

ehmm...aku dah stop
mahal blum.gif
princess LuLu
QUOTE(has_fiza @ Jan 11 2008, 02:57 PM) *
QUOTE(princess LuLu @ Jan 11 2008, 02:55 PM) *
sy ada minum hmpir 2 bln gak,tp mcm x der kesan apepun..tp bkn tiap2 ari sy minum,selang 1 hr le.
tp bila x minum muka naik pimples ler...x tau samada kesan dr minum tu ker ape ker.


aku minum pun tak jadi cantik mcm nurul tu pun

ehmm...aku dah stop
mahal blum.gif


a'ah kan,tak cantik mcm si nurul tu pun
eheheh..

ctmunirah
agak agak aa nak jadi cun cem shuhada tu..
die dah memang cun kot even bofore telan pati prun tu lagik
naazyra

aku pn ada rs2 mcm nk cuba...
tapi aku more to nak ilangkan rasa cepat letih je..
xtau what's the precise product for this.
little missy
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 11 2008, 01:51 PM) *
QUOTE(thalia81 @ Jan 10 2008, 05:05 PM) *
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 10 2008, 04:41 PM) *
QUOTE(thalia81 @ Jan 10 2008, 04:26 PM) *
QUOTE(cinta_hatiku @ Jan 10 2008, 03:55 PM) *
cinta nk tau ada sesiapa yg pernah mengamalkan minum pati prune inner shine ni? (yg host Majalah 3 skrg,Nurul Syuhada Nurul Ain yg jadik model iklan tu)

cinta nk tau..kebaikannya..hmmm nk menyerlah kan diri..sepatutnya dr dlm dalaman yg sihat..
kindly feedback to my doubt..tq frens..


Saya ada minum ni. Baru je start. So far dah minum dlm 4 botol. Blm nampak kesannyer lagi. Tapi yang ketara senang nak buang air besar. Klu nak tau lebih lanjut tgk dlm Brands punyer web. Ada produk baru inner shine berry pulak ni utk mata. Rasanya nak cuba nanti produk ni. Tapi yang x tahan mahal sikitlah produk ni. Hari tu beli kat kedai ubat dlm Rm20 utk 6 botol klu minum tiap2 hari bengkoklah kena spend Rm20 every week.


baru start ek..so far takde kesan apa2 lagi la? i mean kesan buruk..haha..takut gak ler kan...benda baru nih..naik pimples ke apa ke..aah aritu tgk kat tesco dlm rm20++.tu le kan..kalo ari2 minum sebotol..sebln mau la jugak spend duit rm60-rm80.tapi kalo mmg betul kasik inner shine kat kiter apa salah nye kan..spend for kecantikan..cewah! yg for mata tu baru kan..myfren ada ckp minum yg tu..xpyh pakai eye glow/eye mo..better than that...
ok lah this weekend nk g beli n try..kalo takde bad effect ok la kan..


So far x de lah pulak bad effect ni. Rasanya ok benda ni. Tu lahkan nak cantik punya pasal sangguplahhhh. Lagi satu x nak mkn epo ke atau total image collagen?


Thalia,td cinta br carik pati prune inner shine kt carrefour..takde pun..kot stok abis kot..yg ade yg baru tu fr mata..berry inner shine..

EPO & total image collagen..aah mmg pernah dgr..bgs ke?

ala cinta sebenarnya concerntrate bab kesihatan nih..mcm ni..dulu cinta ni muka takde jerawat or bintik2 kt muka or badan...then since umur dh masuk 25 tahun nih..hormon dh btukar kot..oil head like white head tuh..tumbuh kt blkg badan kecik2 n muka pun..huuuhu..sedih tau.

yg white head kt muka tuh..cinta picit ler guna besi pemicit jerawat tuh..yg jual kt body shop tuh..then kua la putih2 tuh..then kulit muka jd merah n tinggal parut....haaaaaa..lg sedih!
bila bia lama skit dia naik jadik jerawat..merah2..kulit cinta ni cerah..so bila naik skit je..nmpak sgt..smpai kwn2 pun tegur..kenapa jd cmni??? mmm

pkai mcm2 dh produk tradisional n moden..mcm tu jer..hilang skit la..tapi still tumbuh biji2 tu kt blkg badan n muka n kulit kepala..mcm minyak tkumpul tuh..oily head kot..

then cinta fikir this one not jerawat..msti masalah darah dlm badan..hormon btukar...or else..so kena bersih kan dalaman..darah kotor ke apa ke...
mak cinta ckp..mkn le jamu...takut lak...jamu kan mcm2..ada yg tak de kelulusan.tapi mmg nk try carik..search kt web ke..jamu yg ada kelulusan..

tu yg cinta nk try pati inner shine nih..

apa pendapat?? hehe..tak tau nk mkn ape for dalaman badan nih..

p/s: dulu kwn2 slalu tnya lelaki or perempuan.."eh muka awak pakai ape..cantik je tak de jerwat or parut2..?" so proud la jugak..dulu n skang cinta mmg tak pakai apa2 krim..jst cuci muka ngan safi mentimun jer..n pakai krim siang safi color ijau tuh..sbb pakai since tingkatan 5..takde apa..cuma skrg je..dh 25thn dh naik mcm2..hormon kot..just beli vitamin E sapu mlm2 n pakai bedak sejuk jerawat..tu jer..frens..please help me..give ideas...tq!


cinta... it is the age factor.. sadly. huhu. susah jadik pompuan ni ek. m going through the same thing. time ni la plak dah macam oil field muka ni. it used to be allright. and u r right when u decide to get to the problem from the inside. take EPO. its good for the hormons.. which will reflect on your skin and everything else that the hormon can control. so, by taking EPO.. you're killing probably 4-5 birds at 1 time heheh! but m not sure what's the volume u need to take. dulu little missy nye EPO kecik je.. la ni doctor bagi.. mak aii.. dekat seinci besornye! i guess.. it goes with age.. heheheh! hope this helps!

p/s : little missy pun nak beli brands pati shine ni.. macam best je.. some say it taste like ribena.. hehe!
little missy


cinta... it is the age factor.. sadly. huhu. susah jadik pompuan ni ek. m going through the same thing. time ni la plak dah macam oil field muka ni. it used to be allright. and u r right when u decide to get to the problem from the inside. take EPO. its good for the hormons.. which will reflect on your skin and everything else that the hormon can control. so, by taking EPO.. you're killing probably 4-5 birds at 1 time heheh! but m not sure what's the volume u need to take. dulu little missy nye EPO kecik je.. la ni doctor bagi.. mak aii.. dekat seinci besornye! i guess.. it goes with age.. heheheh! hope this helps!

p/s : little missy pun nak beli brands pati shine ni.. macam best je.. some say it taste like ribena.. hehe!
k_roll
errr..aku plak nk mencelah..hehehe aku ni lelaki..
pati prunes ni..aku pun minum...mak aku beli kot..abis memanjang ado jer dlm peti ais..sedap pun sedap..heheh
lg satu..bukan minum berbotol2 masa tu jd cun muahahahah....!! pati prune tu elok minum mlm, yg berries tuh pagi
amik masa lerr...yer la kan inner shine..

nak kulit cantekkkk...minum ler air byk2, mkn buah2, tidor cukup, bersenam,,jog ker..bila kena matahari, liang2 roma akan terbuka, aliran darah pun ok..lg satu...amik air semayang ( solat jgn lupa..heheeh ), hati mau baik..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.