Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Isteri Main Luar
Mesra.net Forum > Current Issues > Tempatan
Pages: 1, 2
Mr.Right
http://www.hmetro.com.my/Current_News/myMe...7102913/Article

KUALA LUMPUR: Aksi biadab seorang isteri yang mengadakan hubungan sulit dengan rakan sepejabatnya terbongkar selepas suami wanita itu menemui lapan gambar aksi durjana mereka yang dirakam menggunakan telefon bimbit....

...Malah lebih teruk apabila gambar dan rakaman terbabit dipindahkan melalui Bluetooth kepada rakan lain sebagai bukti lelaki berkenaan pernah meniduri isteri mangsa.....


Saya tambah sangsi apabila isteri saya mendakwa payu daranya lebam kerana menjalani pemeriksaan kanser payu dara. Namun saya mengesyaki ia kesan gigitan cinta kerana tiada rekod nama isteri saya ketika saya membuat rujukan di hospital dimaksudkan, katanya.



APA LA NAK JADI DENGAN MASYARAKAT KITA SEKARANG? ISTERI SELAMBER JE MAKAN LUAR. SIAP RAKAM VIDEO LAGI. KEMUDIAN BOLEH TAK NGAKU LA PULAK. WALAUPUN DI TETEK DAH ADA LOVE BITE, SIAP TIPU SUAMI LAGI. SIMPANG MALAIKAT 44.

BERITA SEBEGINI YANG MEMBUATKAN AKU TAKUT NAK KAHWIN...
mama_elin
..

belum apa2 dah menyerah kalah?.. nea.gif
kent_eli
Nauzubillah min zalik...

Hampeh nyer betina.. ohmy.gif
sorry...
Dah akhir zaman,,,
Bersiap sedialah kita
paperLess
mesti laki dia main tak beh...
berg
ngarut betina nie...
bebai... rasakan la akibantnya...
who_am_i

buasnye.......
laulah aku laki dia...
aku telanjangkan dia...
biar dia malu x sudah
JEJARIHALUS
sampai lebam2 payudara.....
mengong!~~
mama_elin
QUOTE(paperLess @ Dec 17 2007, 05:16 PM) *
mesti laki dia main tak beh...

ini gak yg aku fikir..

mamat ni ayat power dari laki dia ke..sampai boleh berubah hanya dlm setahun shj..uff

buka lah mata..isteri yg tak jaga..konon banyak sangat masalah korang carik lain..
ni sessi balas balik lah kot..

tp apa2 pun mama x salahkan sorang je dlm ni..bila baca cerita penuh cerita ni..actually laki dia dah dengar khabar angin dah lama cuma ''x percaya''..
tp sayang la nak tunggu bukti..inilah yg terjadi..

x nak cakap lelebih..dunia sekarang ufff..sekarang boleh la berkata2..
esok lusa bila terkena btg hidung sendiri..hermmmm spechless.
theblondeme
doa je lah, bala ni x terkena kat diri sendiri....sampai mati x blh lupa
The_Goonerz
hgpa ada tgk ka 3gp kantoi yg kat kedah tu.. bini dia maen dgn jantan laen.. pastu kantoi..
dua2 kene blasah.. tp jantan ler yg teruk.. sampai ke icu.
noorul
Nauzubillah
inteloniac
QUOTE(The_Goonerz @ Dec 17 2007, 05:46 PM) *
hgpa ada tgk ka 3gp kantoi yg kat kedah tu.. bini dia maen dgn jantan laen.. pastu kantoi..
dua2 kene blasah.. tp jantan ler yg teruk.. sampai ke icu.

icu eh?? aku dapat tengok sampai part terajang2 je.. tapi vid tu abes mamat tu kuat lagik.. gile, bini dia yang kantoi tu ada hati nak becking mamat tuh.. hamjadah punya betina..
The_Goonerz
QUOTE(inteloniac @ Dec 17 2007, 05:48 PM) *
QUOTE(The_Goonerz @ Dec 17 2007, 05:46 PM) *
hgpa ada tgk ka 3gp kantoi yg kat kedah tu.. bini dia maen dgn jantan laen.. pastu kantoi..
dua2 kene blasah.. tp jantan ler yg teruk.. sampai ke icu.

icu eh?? aku dapat tengok sampai part terajang2 je.. tapi vid tu abes mamat tu kuat lagik.. gile, bini dia yang kantoi tu ada hati nak becking mamat tuh.. hamjadah punya betina..


tang tu aku baca kat forum mane ntah.. yg jantan tu meniaga kat tepi stadium alor staq..
yg peliknya laki dia x blasah la plak.. org len yg duk sebuk blasah..
mawar_terpinggir
Apalah nak jd dunia skrg....mawar pun baca gak berita ni kat metro td...mengucap panjang je...dah ada anak plak tu....tp kalau ikut btl2 kes ni byk dah b'laku....takutnya rs bl dipikirkan....dah nak kiamat sgt ke dunia ni.....
mirza
ini cite basi. dah byk terjadi, tp tak disensasikan ke dlm akhbar. kisah cinta (???) terlarang antara rakan sepejabat, satu kawasan perumahan, rakan sama2 buat direct selling, rakan satu persatuan ni sebenarnya lumrah.

pernah terdgr tak bini ngandungkan anak laki laen, bukan anak laki dia sendiri?? hah, jgn terperanjat! tp tak dipanjangkan memandangkan pompuan tu berlaki....klu dibuat ujian DNA, kantoi!

lg satu, no offend...jgn tertipu dgn penampilan wanita - lahiriah nampak sopan, baik tuturkata & baik (kalau baik dgn suami kita kena extra jaga2), tp sebenarnya busuk! ada di antara kenalan2 mirz yg mcm ni. suami jenis workoholic @ yg beristeri lebih dr satu. bila suami tiada di sisi...panjanglah langkahnya siap pasang spare part, 2 ~ 3 utk sponsor mereka berhiburan utk menghilangkan sunyi kononnya!

takott mirz pd keberanian mereka! tp pd masa yg sama mirz kasihan pd mrk krn tewas kpd tuntutan nafsu! acapkali ditegur, dinasihati pun masih tak berubah...org2 mcm ni hanya setakat kenalan bg mirz, utk rapat....takott. berdoa agar mereka tidak terus dihanyutkan.

moga Allah tetapkan imanku dan sejahterakan rumahtanggaku. Amin...
Mr.Right
QUOTE(mirza @ Dec 18 2007, 09:53 AM) *
ini cite basi. dah byk terjadi, tp tak disensasikan ke dlm akhbar. kisah cinta (???) terlarang antara rakan sepejabat, satu kawasan perumahan, rakan sama2 buat direct selling, rakan satu persatuan ni sebenarnya lumrah.

pernah terdgr tak bini ngandungkan anak laki laen, bukan anak laki dia sendiri?? hah, jgn terperanjat! tp tak dipanjangkan memandangkan pompuan tu berlaki....klu dibuat ujian DNA, kantoi!

lg satu, no offend...jgn tertipu dgn penampilan wanita - lahiriah nampak sopan, baik tuturkata & baik (kalau baik dgn suami kita kena extra jaga2), tp sebenarnya busuk! ada di antara kenalan2 mirz yg mcm ni. suami jenis workoholic @ yg beristeri lebih dr satu. bila suami tiada di sisi...panjanglah langkahnya siap pasang spare part, 2 ~ 3 utk sponsor mereka berhiburan utk menghilangkan sunyi kononnya!

takott mirz pd keberanian mereka! tp pd masa yg sama mirz kasihan pd mrk krn tewas kpd tuntutan nafsu! acapkali ditegur, dinasihati pun masih tak berubah...org2 mcm ni hanya setakat kenalan bg mirz, utk rapat....takott. berdoa agar mereka tidak terus dihanyutkan.

moga Allah tetapkan imanku dan sejahterakan rumahtanggaku. Amin...


Wah, ada kenal golongan wanita sebegini? Kalau kau tak beritahu kepada suami dia kira kau pun dapat tempias dosa subahat. Aku bukan ustaz, tapi rasanya boleh tahan besar juga dosanya.
brutalebiker
QUOTE(Mr.Right @ Dec 17 2007, 03:23 PM) *
BERITA SEBEGINI YANG MEMBUATKAN AKU TAKUT NAK KAHWIN...


tu laaa... pompuan la kebanyakan nya x boleh pakai.. nak akhir zaman kot..
fanna
sepandai2 tupai melompat akhirnye jatuh ke tanah jua..

kesian..mude lagi due2 tu..ade anak pulak tu.agak2 lepas kene cerai,kwn sepejabat die tu amik die jadik isteri tak?pardon.gif

mr.right~~ jgn takut nk khwin.ni jadikan sempadan.tgk couple2 lain yg bahagia jadikan cth ok.
anum03
huh.. kalau dulu perempuan takut laki main perempuan lain, nampak nya skarang, lelaki pulak takut isteri main dengan laki lain...
mama_elin
QUOTE(brutalebiker @ Dec 18 2007, 10:39 AM) *
QUOTE(Mr.Right @ Dec 17 2007, 03:23 PM) *
BERITA SEBEGINI YANG MEMBUATKAN AKU TAKUT NAK KAHWIN...


tu laaa... pompuan la kebanyakan nya x boleh pakai.. nak akhir zaman kot..

pompuan banyak leh pakai..sapa kata tak leh pakai..sebab korang yg kaki memakai la tak kira status main hentam kromo jer..

sunat kang!
MR.diNO
ni kira kalu zmn hudud dulu2 ni..
kira ikat tgh jln..masa org ramai lalu...amik batu rejam sampai mati dua2 nih...
anum03
tak tau bila malaysia nak laksanakan hudud.. kat negara2 arab, diaorang pakai hudud ka?
mama_elin
gud Q..x pernah dengar lak
gelas_plastik
aku tak percaya ngan berita ni unless aku tgk gambar2 tu depan mata .. begitu juga dgn klip kat kedah tu ..

sape ada, sila forward kat aku .. thanks ..

yg sgt Concern,
Gelas_plastik ..
anum03
kadang2, tak perlu percaya. cukupla jadikan benda tu sebagai iktibar atau peringatan untuk kita yang tak kena lagi...
mama_elin
QUOTE(gelas_plastik @ Dec 18 2007, 12:03 PM) *
aku tak percaya ngan berita ni unless aku tgk gambar2 tu depan mata .. begitu juga dgn klip kat kedah tu ..

sape ada, sila forward kat aku .. thanks ..

yg sgt Concern,
Gelas_plastik ..

gp..video klip yg laki dia dpt tangkap bini dia main ngan laki lainand bf dia kena belasah ngan kekawan laki dia mmg aku dah tengok..ko nak link dia nanti aku letak..ada hari tu aku letak lam ruangan ibu..

satgi aku kasi link dia.

mmg kena bantai la bf dia..n mmg betul bini dia baking bf dia dari kena pukul..tp bagi aku ufff ada la komen aku..
kalau laki aku buat camtu aku yg bantai bukan aku suruh kawan aku bantai..

ko paham ke..aku pun x faham..

mama_elin
http://www.youtube.com/watch?v=L6KGQMX0jyQ...feature=related

nah click la

happy watching!
theblondeme
takut Tuhan nak kasi tunjuk tgh beraksi x boleh kuar masuk hosp. lagi bala.....
gelas_plastik
yg tu tak best la mama .. kalau nak tgk laki gaduh ngan laki baik aku tgk wrestling .. buang masa tul ..

tgk yg aku kasik ni, lagi best ..

ahh stimm

http://uk.youtube.com/watch?v=og73dY-3VmU&...feature=related
Olubunmi_Adigun
QUOTE(gelas_plastik @ Dec 18 2007, 12:03 PM) *
aku tak percaya ngan berita ni unless aku tgk gambar2 tu depan mata .. begitu juga dgn klip kat kedah tu ..

sape ada, sila forward kat aku .. thanks ..

yg sgt Concern,
Gelas_plastik ..

bf no fon ngko kat aku.... aku fwd...
gelas_plastik
QUOTE(Olubunmi_Adigun @ Dec 18 2007, 01:10 PM) *
QUOTE(gelas_plastik @ Dec 18 2007, 12:03 PM) *
aku tak percaya ngan berita ni unless aku tgk gambar2 tu depan mata .. begitu juga dgn klip kat kedah tu ..

sape ada, sila forward kat aku .. thanks ..

yg sgt Concern,
Gelas_plastik ..

bf no fon ngko kat aku.... aku fwd...


pm bule tak? tepon aku takde mms ..
kembara5969
ishh...nauzubillah...tk puas bujang ke hape wat perangai cenggitu...dunia dh nk kiamat, rmai yg tk takut dosa...huhu.. mntak dijauhkn....
gelas_plastik
benda ni ade byk faktor ..

1) Suami mati pucuk atau tak pandai beraksi.. ni sbb yg common ..
2) Pihak ketiga pandai ngayat (ahli buangan UBNO) ..
3) Si isteri tak bersunat .. fakta mengatakan perempuan yg tak bersunat amat mudah terangsang dan kuat nafsu sex .. at one point diaorang tak bule kawal ..

bila isteri kuat sex, tp laki tak dpt memuaskan kehendak isteri .. pastu, ade pulak biang keladi yg duk menyucuk part2 sensitif isteri .. mmg tak mustahil isteri akan terjebak ..

aku konfiden, dalam kebanyakan kes isteri main luar ni .. the first time semuanya adalah pasal lelaki yg duk nyucuk duk ngayat perempuan tu .. and aku konfiden, in most cases, first sekali main tu, biasanya bersifat paksaan dan initially tidak mendapat kerelaan dari pihak perempuan .. tp biasala, benda sedap .. mula2 tolak, lepas tu tarik ..
mama_elin
QUOTE(gelas_plastik @ Dec 18 2007, 02:12 PM) *
in most cases, first sekali main tu, biasanya bersifat paksaan dan initially tidak mendapat kerelaan dari pihak perempuan .. tp biasala, benda sedap .. mula2 tolak, lepas tu tarik ..

GP
how about laki lak masa 1st main tuh..at least pompuan ada paksaan sikit..kepala masih dok ingat tang umah..tp suami bila dah ngan gf dia..ada dia fikir tak hak kat umah tuh..

mama_elin
aku rasa aku tanya soalan bodo sebab lelaki yg banyak main peranan bila dah come to sex..

cuma mana tahu ada lak lain jawapan..kepala teringat tang anak2..bini tp soru gak hak depan mata
anum03
unsure.gif
jejakakl
kisah kat taman perumahan ni lagi teruk bila suami yang menjalankan operasi cegah maksiat mendapati isteri dia sedang melakukan seks dengan jirannya sendiri dalam sebuah kereta. mereka ditangkap dalam keadaan berbogel.
Pakcik_Kordi
hmmmm....... aku ingat main futsal kat luar tadi
gelas_plastik
QUOTE(mama_elin @ Dec 18 2007, 02:22 PM) *
QUOTE(gelas_plastik @ Dec 18 2007, 02:12 PM) *
in most cases, first sekali main tu, biasanya bersifat paksaan dan initially tidak mendapat kerelaan dari pihak perempuan .. tp biasala, benda sedap .. mula2 tolak, lepas tu tarik ..

GP
how about laki lak masa 1st main tuh..at least pompuan ada paksaan sikit..kepala masih dok ingat tang umah..tp suami bila dah ngan gf dia..ada dia fikir tak hak kat umah tuh..




mane aku tau.. aku takde pengalaman dalam benda gini .. tp, secara logiknya, aku rasa tak kut .. sbb dalam kepala dah penuh ngan air .. takde benda lain bule nyelit masuk dalam kepala tu .. penuh, tepu ..
mama_elin
cait!
garlic
Tu lah zmn skrg ni mcm2 dah jadi.....klu masa dulu jrg kita dengar isteri mainkayu tiga...skrg ni dah ada....mmg perkara begini memalukan kaum HAWA saja....garlic pernah tgk dlm you tube si isteri kantoi dgn kekasihnya di dlm bilik hotel apabila dicekup oleh suami sendiri...apalagi teruk lah kena belasah kekasih dia dan si isteri....
kembara5969
QUOTE(jejakakl @ Dec 18 2007, 02:49 PM) *
kisah kat taman perumahan ni lagi teruk bila suami yang menjalankan operasi cegah maksiat mendapati isteri dia sedang melakukan seks dengan jirannya sendiri dalam sebuah kereta. mereka ditangkap dalam keadaan berbogel.


mak aiii...ade gak kes cam ni? dasat2x...gatal ngn laki sndirik udah ler... wat pe lah gi gatal ngn jiran plak...adehla...tk takut D.O.S.A btol! nauzubillah....
Mr.Right
QUOTE(gelas_plastik @ Dec 18 2007, 02:12 PM) *
benda ni ade byk faktor ..

1) Suami mati pucuk atau tak pandai beraksi.. ni sbb yg common ..
2) Pihak ketiga pandai ngayat (ahli buangan UBNO) ..
3) Si isteri tak bersunat .. fakta mengatakan perempuan yg tak bersunat amat mudah terangsang dan kuat nafsu sex .. at one point diaorang tak bule kawal ..

bila isteri kuat sex, tp laki tak dpt memuaskan kehendak isteri .. pastu, ade pulak biang keladi yg duk menyucuk part2 sensitif isteri .. mmg tak mustahil isteri akan terjebak ..

aku konfiden, dalam kebanyakan kes isteri main luar ni .. the first time semuanya adalah pasal lelaki yg duk nyucuk duk ngayat perempuan tu .. and aku konfiden, in most cases, first sekali main tu, biasanya bersifat paksaan dan initially tidak mendapat kerelaan dari pihak perempuan .. tp biasala, benda sedap .. mula2 tolak, lepas tu tarik ..


Kalau betul pun suami tak power main luar bukan penyelesaian. Ada macam2 usaha lagi. Aku belum kawin, so aku tak layak cerita lebih2 pasal benda ni. Hahahha...

Tapi daripada pengalaman jahat aku..ehem..ehem.. pompuan kalau kita pandai layan, senang je nak puaskan. Again, pengalaman aku cetek compare to orang yg dah kawen.
JEJARIHALUS
yer ker cetek mr right...........................huhu
syima
QUOTE(garlic @ Dec 18 2007, 03:35 PM) *
Tu lah zmn skrg ni mcm2 dah jadi.....klu masa dulu jrg kita dengar isteri mainkayu tiga...skrg ni dah ada....mmg perkara begini memalukan kaum HAWA saja....garlic pernah tgk dlm you tube si isteri kantoi dgn kekasihnya di dlm bilik hotel apabila dicekup oleh suami sendiri...apalagi teruk lah kena belasah kekasih dia dan si isteri....


sebenarnya aku tengok nak termuntah .. buat malu jer.. pompuan tu is ugly, tengoklah outfitnya.. tshirt with kain batik?? rasanya tak pakai bra.. owh gawshhhhh.. is she hiding 2 papayas inside her t?! ada hati nak main ngan orang lain...
syima
kawan aku kawin ngan nigger.. nigger usa .. ala2 puff daddy..
ekkek dia kata.. dapat anak 10 pun tak ngape, sebab nigger aset nya sangat power..
kalu kawin ngan melayu, tentu dah tak puas huh
pedih tul..
terasa kawan2 aku yg kawin ngan melayu.

nak mencarut pun ade..
anum03
if isteri dah buat macam tu, apa yang suami patut buat ha? cerai ke?
mama_elin
QUOTE(anum03 @ Dec 19 2007, 08:29 AM) *
if isteri dah buat macam tu, apa yang suami patut buat ha? cerai ke?

entahla anum tengok pd budi bicara the husband

dlm agama kita sendiri ada hukuman rejam sampai mati bg pasangan yg berkahwin berzina

tp dlm dunia la ni...ufff

ada yg akan terima apabila isteri minta ampun/taubat etc..dgn menyedapkan hati sedangkan nabi ampunkan umatnya..tp dlm isu berzina..mama blurr..rasanya takkan ada tolak ansur dlm hal ni

ada yg akan lafazkan talak terus..worst terus talak 3! ego dikatakan dayus jika terima balik.

i dunno..kita doakan yg terbaik utk diri kita la..jika dah namanya nafsu janji rupa dah tolak ketepi janji dpt bahan..hak lelaki pun takkan nak tolak org yg dah sua..ala2 malu2 kucing gitu..
jahat mulut aku pepagi ni..
garlic
pada pendapat garlic klu dah isteri buat mcm tu mmg patut di ceraikan saja...buat apa tunggu lagi nanti si suami yg kena tanggung dosa si isteri.....
garlic
QUOTE(mama_elin @ Dec 19 2007, 08:39 AM) *
QUOTE(anum03 @ Dec 19 2007, 08:29 AM) *
if isteri dah buat macam tu, apa yang suami patut buat ha? cerai ke?

entahla anum tengok pd budi bicara the husband

dlm agama kita sendiri ada hukuman rejam sampai mati bg pasangan yg berkahwin berzina

tp dlm dunia la ni...ufff

ada yg akan terima apabila isteri minta ampun/taubat etc..dgn menyedapkan hati sedangkan nabi ampunkan umatnya..tp dlm isu berzina..mama blurr..rasanya takkan ada tolak ansur dlm hal ni

ada yg akan lafazkan talak terus..worst terus talak 3! ego dikatakan dayus jika terima balik.

i dunno..kita doakan yg terbaik utk diri kita la..jika dah namanya nafsu janji rupa dah tolak ketepi janji dpt bahan..hak lelaki pun takkan nak tolak org yg dah sua..ala2 malu2 kucing gitu..
jahat mulut aku pepagi ni..


ala mama_elin biasalah dlm dunia ni mulut siapa yg x jahat semua sama saja.....manusia bkn semuanya perfect..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.