Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Offer
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kewangan
hairie24
Pinjaman Sehingga Rm100 ribu

*Gaji Minima Rm550 Sebulan

*Tanpa Penjamin

*Pembiayaan Dilindungi Insuran

*Kerja 3 Bulan Boleh Memohon

*"Blacklist" Ctos/CCRIS Boleh Memohon

*Kelulusan 5Hari Bekerja (HARI KELIMA DAH BOLEH DAPAT CEK)

*Ansuran Rendah

*Boleh Selesai Hutang Lama(Overlapping)

*Potongan Melalui Biro Angkasa

* Utk kakitangan kerajaan,badan2 berkanun.utk yg bekerja selain dari itu boleh juga telefon saya,sms utk lebih detail..


utk pertanyaan sila hubungi saya di talian 017-6467313 (HAIRY) ..
hairie24
BUMP
hantu13
bro...gua xde kerja kerajaan,badan berkanun ....gua kerja compny swasta biasa jer...mcmner? leh ker apply
ekmal
QUOTE(hairie24 @ Dec 7 2007, 03:10 PM) *
Pinjaman Sehingga Rm100 ribu

*Gaji Minima Rm550 Sebulan

*Tanpa Penjamin

*Pembiayaan Dilindungi Insuran

*Kerja 3 Bulan Boleh Memohon

*"Blacklist" Ctos/CCRIS Boleh Memohon

*Kelulusan 5Hari Bekerja (HARI KELIMA DAH BOLEH DAPAT CEK)

*Ansuran Rendah

*Boleh Selesai Hutang Lama(Overlapping)

*Potongan Melalui Biro Angkasa

* Utk kakitangan kerajaan,badan2 berkanun.utk yg bekerja selain dari itu boleh juga telefon saya,sms utk lebih detail..


utk pertanyaan sila hubungi saya di talian 017-6467313 (HAIRY) ..




IKLANKAN BIZNES ANDA DISINI,PERCUMA JE!
www.emediaads.com
GERBANG MAKLUMAT ANDA

alang_rixx
Salam..
Sy ada lubang baaeekk punye utk sape2 yg berstatus bankrupcy..
Tp utk government servant aje..
X perlu settlekan apa yg bankrupt tu..
Jgn risau..kabel kuat..
Interest 6.8%..
Payout 89%..
Semenanjung malaysia sahaja..
Berminat pm sy k..
muse_10
QUOTE(hairie24 @ Dec 7 2007, 03:10 PM) *
Pinjaman Sehingga Rm100 ribu

*Gaji Minima Rm550 Sebulan

*Tanpa Penjamin

*Pembiayaan Dilindungi Insuran

*Kerja 3 Bulan Boleh Memohon

*"Blacklist" Ctos/CCRIS Boleh Memohon

*Kelulusan 5Hari Bekerja (HARI KELIMA DAH BOLEH DAPAT CEK)

*Ansuran Rendah

*Boleh Selesai Hutang Lama(Overlapping)

*Potongan Melalui Biro Angkasa

* Utk kakitangan kerajaan,badan2 berkanun.utk yg bekerja selain dari itu boleh juga telefon saya,sms utk lebih detail..


utk pertanyaan sila hubungi saya di talian 017-6467313 (HAIRY) ..

kalu tade potongan biro angkasa lepas tak leh ke nak apply..itu yg susah tuh...
elmoworld
Pinjaman Pendidikan sebanyak 20K (Tanpa Bayaran Balik)

Syarat-syarat

1. Mempunyai surat tawaran sama ada baru atau sedang belajar.
2. Warganegara Malaysia
3. IPTA atau IPTS

Sesiapa yang berminat sila email saya di

leyina_enterprise@yahoo.com
andrew
Hi, i'm currently working in OCBC Al-Amin and can offer personal finance to those that in need:

1)Fast approval
2)no guarantor/collateral
3)no hidden cost (eg:legal fees,processing fees)
4)loan up to 100k
5)tenure period from min 2 year to 7 years
6)hassle free
7)no interest/fees charges for early settlement (terms and conditions apply)
8)can apply with credit card and ic.

Requirement: min 2k monthly income and above,21 years old, etc..

Note:If you need some advices but doesn't fulfill the above requirement, feel free to sms me too or drop me a call. I will get back to you

interest rate from 5.5% to 12% per annum flat rate depending on your monthly income

If you need some advice/further information/enquiry/clarification/interested

feel free to sms me or drop me a call and i will get back to you in less than 12 hours.

Sms : pls sms the detail below in order for me to provide a further/clear detail regarding the personal finance.
1)age
2)monthly income
3)location
4)own credit card? yes/no

my contact number: 016-6938462
kawan
Salam Bros
yahoo.gif

Pembiayaan Khas untuk Kakitangan Kerajaan, Badan Berkanun & Syarikat berkaitan kerajaan



- Maksima RM250,000 Tanpa Penjamin

- Pembiayaan sehingga 20 tahun

- Kadar serendah 4.0% sehingga 5.2%

- Pembayaran melalui potongan BIRO SAHAJA

- Refinancing / Overlapping




Syarat syarat kelayakan




- Kakitangan Kerajaan, Badan Berkanun dan PDRM

- Berusia dari 18 tahun hingga ke 55 tahun

- Berjawatan Tetap serta berkhidmat selama 3 bulan

- Layak menggunkan sistem pemotongan gaji melalui BIRO ANGKASA

- CTOS, Blacklist dan lain boleh dipertimbangkan



Kadar yang paling Kompetitif


- 1 hingga 3 tahun @ 4.00%

- 4 hingga 10 tahun @ 4.75%

- 11 hingga 15 tahun @ 4.90%

- 16 hingga 20 tahun @ 5.20%



Had Kelayakan dan Pinjaman


- tidak melebihi 60% potongan gaji


Untuk maklumat yang lebih lanjut, anda boleh menghubungi saya asal anda berada di 1Malaysia. Saya sentiasa bersedia berkhidmat



http://agent4u.webs.com/
( kunjungilah ciptaan laman percuma saya untuk jadual pembayaran.... pardon.gif sedang diperbaiki )


016- 276 9179 ( Ikhwan )


email : ikhwanfoo@gmail.com


Untuk menyemak kelayakan anda, anda boleh sms / email seperti yang berikut

1) NAMA

2) NAMA MAJIKAN

3) GAJI POKOK

4) ELAUN-ELAUN

5) POTONGAN


Thanks hairie...Freelance agents needed, part timers and referals are always welcome. Have a nice day!
PinjamanSegera
menarik btul offer.. bole la iklan kt tempat aku jugak
anymsalyn
Perlukan Modal Untuk Perniagaan Anda??? Aleacorp.om dikelola oleh Wawasan Paradigma Sdn. Bhd yang berdaftar di bawah Kementerian Kewangan Malaysia boleh membantu anda. Terbuka juga kepada warga Brunei, Singapore & Indonesia.
Layari
http://www.aleacorp.com/?ref=anymsalyn
daftar percuma
dloan4u
Dana Khas pinjaman peribadi kepada Sektor Kerajaan & Swasta ( terpilih ).

Maksima pembiayaan sehingga 300k** oleh Bank-Bank tempatan serta Koperasi. Overlap semua pinjaman yang sedia ada dengan satu akaun sahaja. Jika anda berstatus tetap/kontrak, blacklisted, bankrap (ada baki potongan gaji & boleh bayar bankrap),insaallah kami dapat menyelesaikan masalah anda jika memenuhi syarat sila hubungi saya untuk keterangan lanjut. Perkhidmatan adalah ke seluruh Malaysia.

Layari laman web kami Http://dloan4u.webs.com untuk maklumat lanjut.

Emelkan maklumat kepada : dloan4u@yahoo.com.my
smskan ke 013-6162465

Terima kasih dan wassalam.
__________________
Http://Dloan4u.webs.com
[color="#A0522D"][/color]
John72
b]Saya berkerja di Singapura. Perlukan pinjaman peribadi.
Ada tak peluang?
johndass15@yahoo.com.sg












[/b]
QUOTE(hairie24 @ Dec 7 2007, 03:10 PM) *
Pinjaman Sehingga Rm100 ribu

*Gaji Minima Rm550 Sebulan

[



*Tanpa Penjamin

*Pembiayaan Dilindungi Insuran

*Kerja 3 Bulan Boleh Memohon

*"Blacklist" Ctos/CCRIS Boleh Memohon

*Kelulusan 5Hari Bekerja (HARI KELIMA DAH BOLEH DAPAT CEK)

*Ansuran Rendah

*Boleh Selesai Hutang Lama(Overlapping)

*Potongan Melalui Biro Angkasa

* Utk kakitangan kerajaan,badan2 berkanun.utk yg bekerja selain dari itu boleh juga telefon saya,sms utk lebih detail..


utk pertanyaan sila hubungi saya di talian 017-6467313 (HAIRY) ..

110linda
PERSONAL LOAN DENGAN COSHARE
MAKS LOAN 200K @ 20THN
PAYOUT 100%...WOWWWW!!!


- Khas untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun
- kadar interest 4.99% untuk 20 tahun
- payout 100%..
- maks loan 200k
- potongan gaji melalui COSHARE HOLDING ( seperti kod bsn)
- blacklist,ccris dan ctos boleh mohon..
- komisen masuk selepas loan disburse..

DIRECT SUBMIT TO HQ..PROSES CEPAT..OVERLAP,BLACKLIST,CTOS N CCRIS
SESUAI BG MEREKA YG DH MEMPUNYAI POTONGAN MELEBIHI 60%.
RESTRUCTURE PAYSLIP

0143315123
aeji
Salam
Tumpang lalu..
FORMULA LUAR BIASA JANA PENDAPATAN!
RAHSIA CIKGU BUAT RM105,850 DARI RUMAH!
http://www.ecommercemastery.com/provider8/...ate.php?id=9301
rolleyes.gif
dloan4u
Maksima pembiayaan sehingga 300k** oleh Bank-Bank tempatan serta Koperasi. Overlap semua pinjaman yang sedia ada dengan satu akaun sahaja. Jika anda berstatus tetap/kontrak, blacklisted, bankrap (ada baki potongan gaji & boleh bayar bankrap),insaallah kami dapat menyelesaikan masalah anda jika memenuhi syarat sila hubungi saya untuk keterangan lanjut. Perkhidmatan adalah ke seluruh Malaysia. Layari laman web kami Http://dloan4u.webs.com untuk maklumat lanjut.

Pekerja Kontrak Kerajaan & Badan Berkanun yang berkhidmat lebih 3Bulan perkhidmatan layak memohon pinjaman maksima serta tempoh pembiayaan sehingga 20tahun......cepat sebelum peluang ini tertutup.

Emelkan maklumat kepada : dloan4u@yahoo.com.my atau smskan ke 013-6162465

Terima kasih dan wassalam.

Dloan4u
Http://dloan4u.webs.com
Http://dloan4u.webs.com
dloan4u
Dana Khas pinjaman peribadi kepada Sektor Kerajaan & Swasta ( terpilih ).

Maksima pembiayaan sehingga 300k** oleh Bank-Bank tempatan serta Koperasi. Overlap semua pinjaman yang sedia ada dengan satu akaun sahaja. Jika anda berstatus tetap/kontrak, blacklisted, bankrap (ada baki potongan gaji & boleh bayar bankrap),insaallah kami dapat menyelesaikan masalah anda jika memenuhi syarat sila hubungi saya untuk keterangan lanjut. Perkhidmatan adalah ke seluruh Malaysia.

Layari laman web kami Http://dloan4u.webs.com untuk maklumat lanjut.

Emelkan maklumat kepada : dloan4u@yahoo.com.my
smskan ke 013-6162465

Terima kasih dan wassalam.
__________________
Http://Dloan4u.webs.com [color="#A0522D"][/color]
zanryujin
Peluang ini dibuka kepada meraka yang ingin mencari duit lebih,gigih berusaha..perniagaan ini adalah perniagaan yang berdaftar,tiada unsur penipuan seperti perniagaan internet yang lain..
Sujairi KJ Enterprise
no pendaftaran : 002046530-W

apa yang anda dapat jika sertai perniagaan ini sekarang??

# pulangan setiap hari sekurang-kurangnya RM 50 sehari
# komisyen setiap minggu min RM 250 seminggu
# tiada unsur penipuan kerana komisyen yang tinggi hanya diberikan kepada mereka yang berusaha
# waktu kerja flexible
# boleh bekerja dari rumah tetapi mempunyai internet access

untuk maklumat lanjut boleh segera berdaftarKlik Sini Untuk Mengetahuinya
rina78
QUOTE(zanryujin @ Jul 6 2011, 01:03 PM) *
Peluang ini dibuka kepada meraka yang ingin mencari duit lebih,gigih berusaha..perniagaan ini adalah perniagaan yang berdaftar,tiada unsur penipuan seperti perniagaan internet yang lain..
Sujairi KJ Enterprise
no pendaftaran : 002046530-W

apa yang anda dapat jika sertai perniagaan ini sekarang??

# pulangan setiap hari sekurang-kurangnya RM 50 sehari
# komisyen setiap minggu min RM 250 seminggu
# tiada unsur penipuan kerana komisyen yang tinggi hanya diberikan kepada mereka yang berusaha
# waktu kerja flexible
# boleh bekerja dari rumah tetapi mempunyai internet access

untuk maklumat lanjut boleh segera berdaftarKlik Sini Untuk Mengetahuinya



x ada ke bank yg blh bg loan agar sesiapa yg bekerja swasta atau syarikat2 kecil tempatan yg blacklist supaya mereka dpt melangsaikan hutang2 mereka.semua org ada melakukan kesilapan..bla dah sedar bg lah diaorg peluang..tgk kwn2 yg blacklist susah sgt nk bt loan..zaman skrg smua perlukan duit..jd pihak yg berkuasa tlg lah lakukan sesuatu..kasihanilah mereka2 yg blacklist kdg2 bkn khendak mereka utk berhutang..bank skrg pun nk bg loan mcm2 permintaan..tp klu yg dah byk kali dberi peluang tp msh x langsaikan hutang mereka..itu pandai2lah selesaikan..
heilmicoshare


contact me if interested smile.gif
enova90
ku ne bru habis study, dah meminjan ptptn 60k. tapi aku nak sambung study lagi kat degree level. Masih layak ke aku meminjam ne?? huh.gif
aku nak pinjam 25k je. biggrin.gif biggrin.gif
tanyasifu
best ada ilmu mcm nie..tambah lagi pengatahuan..
Suzanne59
1. Tidak pernah buat duit dari internet?
2. Masih belum bekerja & memerlukan duit?
3. Pelajar universiti yang ingin menambah wang simpanan?
4. Hutang banyak sangat tetapi tak tahu bagaimana bayar hutang?
5. Mencari kebebasan kewangan dengan buat duit dari rumah.


Jika anda merupakan personaliti di atas, ternyata anda berada di landasan website yg betul yang akan membantu anda menyelesaikan segala masalah yang bermain di fikiran anda.


Jom KLIK link ini : http://bit.ly/xogbn3
TM123
Pinjaman koperasi/peribadi berlesen (tanpa kad atm)

-pinjaman 1k >200k
-juma perlu dokument slip gaji 3 bulan terbaru,bir api/air,buku bank

-proses cuma perlu 30 minit


maklumat lanjut sila call:
016-3521071/03-61403733-AINO
suzanne01
1. Tidak pernah buat duit dari internet?
2. Masih belum bekerja & memerlukan duit?
3. Pelajar universiti yang ingin menambah wang simpanan?
4. Hutang banyak sangat tetapi tak tahu bagaimana bayar hutang?
5. Mencari kebebasan kewangan dengan buat duit dari rumah.
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Jika anda merupakan personaliti di atas, ternyata anda berada di landasan website yg betul yang akan membantu anda menyelesaikan segala masalah yang bermain di fikiran anda.

Jom KLIK link ini : http://bit.ly/xogbn3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.