Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gamat Healin & Skincare Ag2000 - Kesihatan & Kecantikan
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kecantikan
Pages: 1, 2
sudutgamat


Pembayaran melalui

No. Akaun Maybank: 157139731638
Zaleha Bt Yahya

GAMOGEN (RM118.00)


Kelebihan Gamogen
Lengkap dan cukup ekslusif. Mengandungi adunan Gamodulin™ dan tulenan minyak gamat yang diperkuat dengan Chlorella untuk merangsang pemudaan dan sistem imunisasi badan. Ia turut diperkaya dengan Omega-3, Beta-Karotena, Vitamin E dan Vitamin B kompleks menjadikannya suplimen kesihatan yang paling ideal untuk seisi keluarga. Pengambilan suplimen ini terbukti berupaya merangsang pembaharuan dan penyembuhan sel-sel dan saraf dalam badan, merangsang kesuburan dan membantu menyingkir badan toksik dalam badan.
sudutgamat
IMUNOL (RM115.00)


Kelebihan Imunol
Diadunkan dengan sebatian Gamodulin™, tulenan Klorofil, madu lebah dan beberapa vitamin terpilih. Kekuatan Imunol terletak pada keupayaannya mengawal rangsangan sistem imunisasi badan dan merejuvenasi sel-sel kulit, justeru sangat berkesan membantu meredakan dan merawat simptom-simptom seperti asma, penyakit alahan, penyakit kulit dan beberapa penyakit berkaitan yang sukar dirawat oleh kaedah perubatan biasa
sudutgamat
GAMATOL (RM69.00)


Kelebihan Gamatol
Gamatol adalah sejenis formulasi semulajadi yang merangsang kesihatan dan penyembuhan dengan berkesan. Gamatol telah dibukti secara klinikal bahawa ia dapat meningkatkan sistem imunisasi badan, merangsang penyembuhan, memperbaiki sistem peredaran darah, merangsang aktiviti otot dan saraf kesihatan kulit dan kesihatan secara menyeluruh.

Ia mengandungi Gamodulin™, iaitu sejenis molekul polipeptida yang memainkan peranan yang penting dalam merejuvinasi sel-sel badan dan merangsang penyembuhan serta kesegaran badan. Sejenis suplimen kesihatan yang lengkap diperkaya dengan Madu, Omega-3, Vitamin B-Kompleks, Vitamin E, Asid Amino dan Zat-zat galian yang berkesan dalam merangsang kesihatan pertumbuhan otot dan saraf, menghilangkan tekanan, memperkuatkan sistem imunisasi, meningkatkan fungsi paru-paru dan jantung serta keletihan badan.

EMULSION (RM59.00)


Kelebihan Emulsion
Sejenis suplimen kesihatan yang unik yang secara semulajadinya kaya dengan nutrien-nutrien protein, zat-zat galian, Omega-3, nukopolisakarida dan vitamin yang terbukti merangsang pemudaan sel-sel badan dan kesihatan serta mempercepatkan penyembuhan luka luar dan dalam.
sudutgamat
GAMALINPLUS (RM44.00)


Kelebihan Gamalinplus
Jeli Gamat berperisa oren, diadunkan dengan tulenan air gamat, Gamodulin™ dan Vitamin B-Kompleks dan diperkuat dengan Beta-Karotena untuk merangsang penyembuhan badan, meningkatkan sistem imunisasi badan dan menyingkir bahan toksik dalam badan

PURE GAMAT JELLY (RM39.50)


Kelebihan Pure Gamat Jelly
Diadunkan dengan tulenan air gamat, Gamodulin™ dan Vitamin B-Kompleks untuk merangsang penyembuhan badan, meningkatkan sistem imunisasi dan menyingkir bahan toksik dalam badan
sudutgamat

Temui Cara Memulihara Kulit Anda Menerusi Sistem Penjagaan Kulit Saintifik AG2000

Rahsia Keistimewaan AG2000
AG2000 adalah satu sistem penjagaan kulit saintifik. Rahsia kekuatan AG2000 iaitu tulenan ekstrak marin yang merupakan nadi formula yang berkesan dalam merejuvenasi kulit. Sebenarnya keajaiban produk ini terletak pada cara penulenan dan kaedah rumusannya. AG2000 merupakan gabungan alam semulajadi dengan penggunaan ilmu sains dan bioteknologi yang mantap. Sama ada wajah anda berminyak, kering, matang, atau kulit bermasalah jerawat atau jeragat, AG2000 menyerlahkan kulit anda dengan meningkatkan sistem imunisasi bagi menguatkan mekanisma perlindungan semulajadi kulit anda. AG2000 terbukti selamat dan berkesan
sudutgamat

Facial Cleansing Foam (12g RM15.50 / 60ml RM59.00 / 100ml RM89.00)

Buih pembersih yang lembut, dirumus khas bagi menghilangkan secara berkesan sel-sel mati, minyak berlebihan, habuk dan kotoran tanpa menjejaskan kelembapan kulit semulajadi kulit wajah anda. Dirumus menggunakan ekstrak marin serta tumbuhan saripati bagi menyuburkan permukaan kulit, menjadikannya bersih, segar dan licin

Facial Cleansing Milk (12g RM16.00 / 60ml RM54.00 / 100ml RM89.00)

Ia diformulasi khas untuk merawat kulit sambil menghilangkan bahan-bahan solekan ringan dan kekotoran tanpa mengganggu kelembapan semulajadi wajah anda. Menjadikan kulit anda lembut, lebih licin dan segar.
sudutgamat


Facial Cleansing Puff 3 in 1 - One Touch (RM71.00 @ 25 sachets)

Diperbuat daripada 100% kapas lembut berteknologi tinggi di mana dengan hanya 1 sentuhan sahaja berupaya membersih, menyegar dan melembapkan kulit wajah tanpa memerlukan produk penjagaan kulit asas. Hasilnya anda akan menikmati kulit yang lebih bersih, lembap, kurang berminyak dan berjerawat. Ianya sesuai digunakan sebagai pelembap asas sebelum menggunakan bahan solekan.
sudutgamat

Blemish Complex (12g Clear RM27.00 / 12g Gel RM45.00)

Mengandungi ekstrak alam dari laut dan tumbuh-tumbuhan. Dirumuskan khas bagi merawat dan mencegah jerawat serta amat berkesan bagi mengurang dan menanggalkan biji-biji jerawat dan radang kulit tanpa kesan sampingan.

Skin Purifying Gel (50g RM69.00)

Satu formulasi merawat yang khas untuk kulit yang berminyak dan berjerawat. Produk ini mempercepatkan proses pemudaan kulit, menghilangkan jangkitan kulit dan sel mati serta mengecilkan pori-pori kulit.
sudutgamat

Vita Skin Complex (12g RM72.00 / 30g RM169.00)

Satu formulasi terkini yang terjamin dapat menyerikan serta menjadikan kulit wajah lebih bersinar. Diadunkan dengan kompleks Vitamin A bagi mengembalikan ketegangan dan kompleksi kulit serta meransang pembentukan lapisan kolagen yang baru di samping menanggalkan sel-sel mati, kedut dan garis-garis halus.

Pigment Repel Complex (12g RM138.00 / 20g RM220.00)

Dirumuskan dengan menggunakan teknologi canggih yang mencampurkan saripati asli dan ekstrak botanik semulajadi yang mempunyai ciri pencerahan kulit dan tidak mengandungi hidrokuinon. Ia amat berkesan untuk menghilangkan jeragat dan tompok-tompok hitam pada wajah. Penggunaan berterusan dalam beberapa minggu boleh menghasilkan kulit wajah yang lebih lembut dan bersih tanpa kesan sampingan.
sudutgamat

Firming Eye Cream (17g RM85.00)

Rumusan khas daripada adunan akstrak tulen tumbuh-tumbuhan dan sebatian semulajadi dari laut yang terbukti berupaya melembab, menegang dan menghalang tanda-tanda penuaan di sekeliling mata secara berkesan. Penggunaan berterusan akan mengurangkan garis-garis halus, bengkak dan kehitaman di sekeliling mata

sudutgamat


Age Defying Complex (12g RM45.00 / 30g RM110.00)

Mengandungi Vitamin A, Vitamin E, Vitamin C, Beta-Glucan dan asid hyaluronik yang dibekalkan melalui teknologi liposome untuk menyuburkan kulit, menghilangkan tanda-tanda penuaan dan merangsang pertumbuhan sel baru.
Merangsang peredaran darah yang lebih lancar bagi membantu daya serapan zat dan oksigen yang lebih baik ke dalam kulit.
Sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit sensitif dan kulit yang telah rosak akibat penggunaan produk-produk yang menyebabkan pengelupasan dan kerosakan kulit.
Ia dirumus untuk membebaskan bahan aktif vitamin ke dalam kulit secara beransur-ansur sehingga 11 jam melalui teknologi liposome yang diperlukan oleh kulit bagi mengekalkan pemudaan kulit dan menggantikan sel-sel lama secara berterusan.

Skin Revitalizing Essence (35g RM156.00)

Satu formulasi terkini yang terjamin dapat menyerikan serta menjadikan kulit wajah lebih segar. Dirumuskan khas dengan adunan kompleks Vitamin A bagi mengembalikan ketegangan dan kompleksi kulit serta merangsang pembentukan lapisan kolagen yang baru di samping menanggalkan sel-sel mati, kedut dan garis-garis halus.
sudutgamat


Tinted Sunscreen SPF30 (12g RM28.00 / 30ml RM68.00)
Biocolor Multisphere Sunscreen SPF15 (20g RM110.00)
Multisphere Sunscreen SPF15 (35g RM150.00)


Krim pelindung UV yang luar biasa, berkesan dalam melindungi kulit daripada kedua-dua sinaran UVA dan sinaran UVB. Membantu mencegah pembentukan tompok hitam dan kedut halus. Diadun dengan campuran ekstrak marin dan tumbuh-tumbuhan yang boleh mengurangkan pembentukan garis halus dan jeragat di samping menyeragamkan warna kulit wajah. Ia juga bertindak sebagai bedak asas yang sungguh halus dan licin tanpa meninggalkan kesan minyak

Moisturizing & Firming Serum (12g RM32.50 / 50ml RM128.00)

Dirumus khas untuk memulihara kulit kering agar kembali lembab, licin dan segar. Ia adalah serum penjagaan kulit yang dirumus menggunakan teknologi canggih serta diadun secara saintifik dengan campuran bahan biotek, faktor pertumbuhan epidermis, tumbuhan laut, kolagen larut dan serum tumbuhan. Ia juga mengandungi asid hyaluronik dan aloe Vera agar mengembalikan kelembapan kulit.
sudutgamat
sudutgamat
sudutgamat
Set Normal A
1. Facial Cleansing Foam 12g@ RM15.50
2. Moisturizing & Firming Serum 12g@ RM28.00
3. Tinted Sunscreen SPF30 12g@ RM30.00
4. 1X Sachet One Touch Cleansing Puff@ RM3.50
sudutgamat
sudutgamat
Set Normal B
1. Facial Cleansing Foam 12g@ RM15.50
2. Tinted Sunscreen SPF30 12g@ RM30.00
3. Loose Powder (Natural/Classic) 16g@ RM105.00
sudutgamat
Set Normal C
1. Facial Cleansing Milk 12g@ RM16.00
2. Facial Cleansing Foam 12g@ RM15.50
3. Tinted Sunscreen SPF30 12g@ RM30.00
4. Age Defying Complex 12g@ RM45.00
sudutgamat
Ekstrak gamat bantu sembuh luka enam kali ganda
Oleh: RAHANA MDDR. HASSAN YAAKOB menunjukkan gambar seorang kanak-kanak yang menghadapi masalah kulit dan dirawat menggunakan gamat.
--------------------------------------------------------------------------------

WANITA yang baru lepas bersalin selalunya disyorkan meminum air gamat yang didakwa mempercepatkan proses penyembuhan luka dalaman dan luaran.

Sejak beratus tahun yang lampau dan diwarisi turun temurun, kebanyakan penduduk Pulau Langkawi telah mengamalkan air gamat asli bagi tujuan penyembuhan luka.

Walaupun gamat merupakan spesies laut yang amat terkenal bagi tujuan penyembuhan luka, namun ramai yang kurang peka dengan tahap kebersihan dan penyediaan ekstraknya.

Kandungan garam yang tinggi, kewujudan beberapa bahan sampingan yang lain, bau yang hanyir serta dos tidak menentu menyebabkan gamat masih belum mampu mencapai tahap dikomersialkan.

Bagaimanapun hasil kajian seorang pakar dalam bidang farmaseutik yang ketika itu berkhidmat di Fakulti Perubatan Universiti Malaya pada tahun 1990 telah membuktikan ekstrak gamat yang ditulenkan mengandungi sebatian aktif yang bukan sahaja mampu merawat luka tetapi kesan penyembuhan lebih daripada itu.

Pakar tersebut, Profesor Dr Hassan Yaacob, pemegang ijazah kedoktoran dalam bidang Farmakologi Klinikal dari Royal College of Surgeons di England telah melanjutkan kajiannya ke Universiti Kyushu dan Universiti Toyama di Jepun sehingga sekarang.

Penyelidikan awalnya ditaja oleh Kementerian Sains dan Teknologi menerusi program Penyelidikan Intensif dalam Bidang Keutamaan (IRPA).

Kini, berkat usaha dan kesungguhannya, beliau telah mengasaskan Healwell Pharmaceuticals Sdn. Bhd. yang mengkhusus dalam penyelidikan dan pembangunan (R&D) serta mengkomersialkan produk berasaskan gamat.

Profesor Dr. Hassan Yaakob teruja dengan penemuan demi penemuan yang positif dalam kajiannya mengenai ekstrak gamat.

“Penyelidikan yang berterusan ke atas gamat mendapati ekstrak gamat memberi kesan penyembuhan enam kali lebih kuat daripada penggunaan iodin dan antibiotik,’’ katanya.

Peluang ke negara Jepun atas tiket Anugerah Saintifik Hitachi, turut memberi kesempatan kepadanya membawa gamat bersama untuk diselidik lebih lanjut dan berkolabolarasi dengan saintis di sana.

“Hasilnya menakjubkan kerana gamat mengandungi sebastian aktif iaitu sekumpulan asid amino yang dikenali sebagai Polipeptida.

“Ia bersifat rejuvenasi dan bertindak secara sinergi iaitu mampu menembusi sel kulit dan berkesan serta mempertingkatkan penyembuhan pada kulit.

“Kajian juga telah menemui kewujudan gamodulin dalam ekstrak gamat yang berupaya merangsang pertumbuhan sel dan didapati 12 kali lebih kuat daripada kekuatan penyembuhan menggunakan ekstrak asal gamat di Langkawi,’’ katanya

Menurutnya bagi tujuan teraputik secara total, beliau berusaha menyahkan beberapa masalah berkaitan dengan ekstrak gamat yang sebelum ini dikatakan hanyir, berkeladak dan cair.

“Kepiawaian amat penting untuk mengetahui jumlah dos atas keperluan. Kajian diteruskan dan akhirnya pihak kami berjaya memisahkan elemen-elemen yang kurang disenangi terhadap gamat dan lahirkan produk di bawah Healin,’’ katanya.

Derma X antara produk Healin yang telah terbukti berkesan merawat penyakit kulit yang sukar diubati seperti dermatis, ekzema dan psoriasis.

Gamatol dan Gamogen di bawah rangkaian makanan kesihatan Healin pula antara yang diperkenalkan pada tahun lepas.

“Selain makanan kesihatan tambahan, Healwell Pharmaceuticals juga mengeluarkan produk penjagaan kulit berasaskan Gamodulin di bawah jenama AG2000 dan Bonalin, serta pelbagai produk penjagaan peribadi seperti syampu, ubat gigi dan krim sapu,’’ katanya.

Keupayaan penyembuhan Imunol terletak pada Gamodulin, sejenis bahan yang membantu mempertingkatkan sistem imunisasi yang diperoleh daripada gamat. Gamodulin itu kemudiannya diadun dengan klorofil, madu lebah dan vitamin-vitamin penting untuk pengambilan harian. Imunol merupakan produk kesihatan terbaru dalam rangkaian makanan kesihatan Healin daripada Healwell Pharmaceuticals.

Hasil kajian yang berterusan telah menemukan Prof Dr. Hassan dengan satu lagi produk gamat yang dikenali sebagai Imunol.

“Imunol dihasilkan melalui teknologi farmaseutik terbaru berdasarkan penyelidikan kami dan telah diuji selama dua tahun. Ujian yang dijalankan terhadap lebih 1,000 pesakit dan sukarelawan telah membuktikan bahawa Imunol mempunyai kesan positif yang mengagumkan dalam merawat simptom-simptom berkaitan sistem imunisasi."
sudutgamat
GAMOGEN (RM118.00)


Kelebihan Gamogen
Lengkap dan cukup ekslusif. Mengandungi adunan Gamodulin™ dan tulenan minyak gamat yang diperkuat dengan Chlorella untuk merangsang pemudaan dan sistem imunisasi badan. Ia turut diperkaya dengan Omega-3, Beta-Karotena, Vitamin E dan Vitamin B kompleks menjadikannya suplimen kesihatan yang paling ideal untuk seisi keluarga. Pengambilan suplimen ini terbukti berupaya merangsang pembaharuan dan penyembuhan sel-sel dan saraf dalam badan, merangsang kesuburan dan membantu menyingkir badan toksik dalam badan.
sudutgamat
Pengumuman: Harga baru & promosi baru
sudutgamat
sudutgamat
ekmal
QUOTE(sudutgamat @ Oct 14 2007, 10:51 AM) *


Pembayaran melalui

No. Akaun Maybank: 157139731638
Zaleha Bt Yahya

GAMOGEN (RM118.00)


Kelebihan Gamogen
Lengkap dan cukup ekslusif. Mengandungi adunan Gamodulin™ dan tulenan minyak gamat yang diperkuat dengan Chlorella untuk merangsang pemudaan dan sistem imunisasi badan. Ia turut diperkaya dengan Omega-3, Beta-Karotena, Vitamin E dan Vitamin B kompleks menjadikannya suplimen kesihatan yang paling ideal untuk seisi keluarga. Pengambilan suplimen ini terbukti berupaya merangsang pembaharuan dan penyembuhan sel-sel dan saraf dalam badan, merangsang kesuburan dan membantu menyingkir badan toksik dalam badan.IKLANKAN BIZNES ANDA DISINI,PERCUMA JE!
www.emediaads.com
“ GERBANG MAKLUMAT ANDA “

sudutgamat
Gamogen adalah formulasi semulajadi yang bertindak dengan memudakan sel yang mengalami penuaan dalam badan. Gamogen telah dibuktikan secara klinikal dapat meningkatkan sistem imunisasi badan, melancarkan peredaran darah, merangsang kesegaran badan, kecantikan kulit dan kesihatan secara menyeluruh.
sudutgamat
DERMA-X ( 12g RM35.00 / 20g RM57.00 / 180g RM200.00)


100% formulasi semulajadi yang telah dihasilkan dengan menggabungkan Klorofil-C & Gamodulin™ iaitu sejenis polipeptida yang bersifat rejuvenasi yang bertindak secara sinergi. Ia menembusi sel kulit dengan berkesan & mempertingkatkan kuasa rejuvenasi & penyembuhan pada kulit.

Ia juga bertindak sebagai immunomodulator semulajadi pada kulit untuk merangsang penyembuhan & merawat pelbagai jenis penyakit kulit termasuk kulit kering, alahan kulit, inflamasi, ekzema & psioriasis.

Eksperimen telah membuktikan Derma-X mampu menyembuhkan hampir 98% kes dermatitis & psoriasis.
sudutgamat
"Produk HEALIN mengandungi bahan aktif Gamodulin yang ditulen dan diasingkan daripada ekstrak Gamat dan satu-satunya produk berasaskan Gamat yang mendapat anugerah MINDEX-INNOVEX daripada Kementerian Sains, Teknologi & Alam Sekitar"
sudutgamat

Facial Lifting Mask Gel Type (20 sachet RM68.00)
Facial Lifting Mask Glue Type (125ml RM48.00)


Sejenis masker berteknologi tinggi yang berupaya menanggalkan sisa-sia minyak, kekotoran dan sel-sel mati pada permukaan kulit wajah. Ianya bertindak dengan menyerap dan mengikat sel-sel mati dan sisa-sisa kotoran bagi menjadikan wajah kelihatan lebih bersih dan segar. Kandungan kolagennya yang tinggi serta kesan pengikatan yang kuat pada permukaan kulit wajah akan menyebabkan kulit wajah seolah-olah melalui perubahan yang ketara hanya dalam 30 minit
sudutgamat
sudutgamat
Testimoni
sudutgamat
sudutgamat
IMUNOL (RM112.00)


Untuk masalah resdung, asma, penyakit alahan, disyorkan Imunol
sudutgamat
mcramsey
(Salam)

Ada ubat untuk masalah keguguran rambut lelaki ada?
'Male pattern baldness'
sudutgamat
QUOTE(mcramsey @ Oct 1 2008, 12:17 PM) *
(Salam)

Ada ubat untuk masalah keguguran rambut lelaki ada?
'Male pattern baldness'Boleh cuba Gamat Healin Gamogen
sudutgamat
sudutgamat
Bagaimankah Gamogen Membantu Anda?

Gamat Ekstrak (Gamodulin).
Gamat mempunyai khasiat yang tinggi dan ia adalah bebas daripada kolestrol. Gamat mengandungi sebatian aktif kompleks Gamodulin yang berfungsi merangsang pembiakan sel-sel kulit dan meningkatkan ######bolisme sel-sel. Maka ia mempercepatkan penyembuhan luka luaran dan dalaman badan dengan berkesan. Ia mengandungi lebih daripada 50 jenis nutrien seperti protein, lemak, gula, vitamin B1, B2, asid nikotinik, kalsium, fosfat, zat besi, iodin, vanadium, zink, kalim, kromium, asid benzoik, kondroitin sulfat dan mukopolisakarida. Kandungan protein dalam bentuk asid-asid amino seperti arginina, sistina dan histidina bertindak sebagai pembina dan pembaiki sel dalam badan. Asid-asid amino berkenaan juga membentuk antibodi untuk melawan bakteria dan virus yang menyerang badan kita serta memperkuatkan sistem imuniti badan
sudutgamat
Gamogen is all formula that works wonders in reversing your aging cells in your body. Gamogen has been clinically proven to increase your body’s immune system, increase your blood circulation, promotes vitality natural , skin appearance and the general well being. This unique and complete formula helps maximize body’s ability to rejuvenate (replacing and getting rid of old and toxic cells in your body and reproductive system). It contains GamodulinTM, a polypeptide molecule that plays a vital role in rejuvenating body cells and promotes healing and vitality. Amazingly ideal supplement fortified with precise amount of chlorella, omega-3, beta-carotene, vitamin B complex, vitamin E, amino acids and energizing nutrients that effectively fight aging and cancer, relieve stress, boost immune system, increase your heart and lung performance and combat fatigue.
sudutgamat
GAMOGEN BARU (RM126.90)


Kelebihan Gamogen Baru
Khasiat Gamogen yang telah terbukti, kini diperkayakan dengan madu dan klorofil bagi meningkatkan keberkesanan produk. Kandungan klorofil membantu badan untuk nyah-toksik bagi mempertingkatkan keupayaan sistem badan berfungsi pada tahap optima. Antara kebaikan klorofil untuk kesihatan adalah termasuk, ianya digunakan untuk memperbaiki kerosakan tisu, keupayaan anti-oksidanya dapat membantu meneutralkan kesan pencemaran yang masuk ke dalam badan melalui pernafasan, makanan atau minuman. Ianya juga membantu asimilasi kalsium dan mineral lain dan berfungsi untuk menguatkan badan dan menulinkannya.
sudutgamat
Loose Powder 15g (RM105.00)

Bedak bebola halus yang lembut, menjadikan kulit lebih cerah & berseri
Sesuai untuk semua jenis kulit
Tidak berminyak
Tanpa wangian
sudutgamat
sudutgamat
Gamogen

sudutgamat
UVA & UVB boleh menyumbang kepada kedutan pra matang, pigmentasi, selaran matahari dan kanser kulit. Faktor terpenting penjagaan kulit ialah kemampuan pelindung matahari yang digunakan untuk melindungi kulit daripada pendedahan yang berlebihan kepada UVA & UVB.

Sunscreen AG2000 dirumus menggunakan teknologi farmaseutikal yang canggih dan terkini. Tidak berminyak, ringan dan licin bila disapu ke atas kulit. Sesuai untuk aktiviti luar dan bagi penggunaan di negara-negara yang beriklim panas dan kering.sudutgamat
sudutgamat
Set Miraclear (RM398.00)

MIRACLEAR diformulasikan melalui gabungan bahan semulajadi yang mujarab untuk merejuvenasi kulit. Nyatanya, tiada yang ajaib tentang bahan didalamnya tetapi ianya terletak pada cara kami merumusnya, hanya gabungan pengetahuan tentang bioteknolgi dan sains kulit semata-mata.

1) FACIAL CLEANSING FOAM - Pencuci muka berprestij tinggi 2 dalam 1 yang membersihkan kulit dan liang roma secara berkesan. Facial Cleansing Foam yang lembut dirumus khas untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, lebihan minyak, kotoran dan sebarang pencemaran tanpa menjejaskan kelembapan semulajadi kulit.

2) DAY CREAM - Mengandungi kombinasi formulasi pelindung matahari (SPF15), formulasi vitamin kulit (panthoterol & beta glucan) dan formulasi pencerahan kulit. Ianya mengandungi kombinasi formulasi pelindung bertujuan untuk membekalkan zat dan vitamin sambil melindungi kulit anda dari sinaran ultraviolet (UVA & UVB) lantas merawat bintik hitam dan memberikan kompleksi kulit anda agar lebih cerah dan sekata.

3) NIGHT CREAM - Mencerahkan kulit dan memudarkan pigmentasi secara efektif & seterusnya merawat bintik hitam pada kawasan kulit. Dirumus khas dengan campuran semulajadi menggunakan teknologi terkini yang canggih. Tidak mengandungi Hidrokuinon.
sudutgamat


Berbanding dengan yang asal, GAMOGEN baru ini telah di perkuatkan dengan kandungan nutrien tambahan seperti Klorela, Madu dan banyak lagi.

Sebagaimana yang telah di buktikan secara saintifik, Klorela membantu untuk mempertingkatkan pembentukan sel dan mengurangkan paras kolesterol di dalam darah. Klorela telah di kenali sebagai agen pencuci yang amat berkuasa yang boleh di ambil daripada alam semulajadi, memandangkan kandungan klorofilnya yang dapat membantu mengnyahkan toksin daripada usus, hati, buah pinggang dan saluran darah. Ia membantu untuk menstabilkan sistem usus, merangsang pembentukan tisu dan mempercepatkan penyembuhan luka dan kesan terbakar. Klorela juga dapat membantu sistem penghazaman, mengawal kalsium didalam sistem tubuh badan serta meningkatkan kebolehan untuk menyerap zat besi ke dalam sistem badan.
sudutgamat
sudutgamat
sudutgamat


Rejusol, antara produk terkini dari rangkaian produk HEALIN yang pasti lebih baik dan berkualiti. Kuasa rejuvenasi Gamodulin™ merangsang penyembuhan dan meningkatkan tahap kesihatan badan dengan cara memperlahankan penimbunan sel-sel rosak dalam badan. Diperkaya dan diperkuatkan dengan Omega-3, Beta-Karotena, Bromelain, Taurina dan Vitamin B Kompleks menjadikan Rejusol suplimen kesihatan yang istimewa. Kandungan Omega-3 membantu melancarkan peredaran darah, mempertingkatkan fungsi-fungsi saraf dan membantu mengurangkan paras kolesterol dalam darah. Kandungan Beta-Karotena pula membantu melindungi sel-sel badan dari kesan kemusnahan radikal bebas, membekalkan Vitamin A serta menguatkan daya pertahanan badan dari jangkitan kuman dan kanser. Ia sesuai digunakan sebagai suplimen harian untuk merangsang kesegaran badan dan menahan kemerosotan fungsi-fungsi tisu dan organ dalam badan.
rahsiawangku
Boleh tahan juga produk gamat ni.. memang dah diiktiraf..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2017 Invision Power Services, Inc.