Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jamu Mak Dara/herba Dara Semula/lulur Dara Semula
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kecantikan
Pages: 1, 2, 3
kak.khem


BuKaN sEkAdAr MenGeTaT & NiKmAt

Herba exclusive keluaran Liza Rafar

Produk ini sangat istimewa bukan hanya kepada yang telah berumahtangga tetapi amat sesuai juga bagi yang masih anak dara dan ianya terbukti berkesan mengatasi masalah dalaman kaum wanita dan paling istimewa untuk ibu-ibu lepas bersalin (sesuai untuk yg masih menyusukan bayi). Selain berfungsi memfokuskan kembali keanjalan otot-otot faraj, ianya juga telah terbukti dapat menghilangkan keletihan, kelesuan, melancarkan perjalanan darah, memecahkan angin yang berlebihan didalam badan, peluh yang berlebihan juga dapat mengatasi keputihan, melawaskan pembuangan air besar dan membantu menaikkan kemesraan ketika bersama suami. ~ Keterangan lanjut boleh didapati dibawah!

* Pemakanan kesihatan yang diadun secara tradisional
* Kombinasi ilmu perubatan melayu dan ilmu perubatan mesir
* bahan bahan semulajadi terbaik timur tengah dan tanah melayu serta dibacakan ayat al-quran oleh seorang Ustaz.

JANGAN DILANGKAH

Kegunaan :-
Mengecutkan Peranakan dan Kembali dara
Menambah nafsu hubungan kelamin
Menetapkan kedudukan rahim
Menaikkan wajah/seri muka
Memperbetulkan perjalanan angin
Senggugut
Keputihan
Menghilangkan bisa bisa badan, sakit tumit, sakit lutut
Menambah kecergasan
Buasir - Lelaki & wanita

Kandungan :-
Serapat
Daun tutup bumi
Habatusauda
Akar semalu
Kacip fatimah

Dimakan - 1 atau 2 biji sehari
Perempuan haid & hamil tak boleh makan
Kandungan: 31 biji kapsul
Harga : RM33.00
kak.khem


Cara Pengambilan:
Untuk wanita yang tidak mempunyai masalah hanya perlu mengambilnya satu kapsul sehari.
Jika masalah kronik disyorkan dua kapsul sehari pagi dan malam.
Selain itu herba Dara Semula ini juga tidak boleh dilangkah.
Bagi wanita yang menghadapi masalah hamil juga boleh mengamalkannya. Ada yang telah sembilan tahun tidak mempunyai cahayamata, apabila mengambil herba Dara Semula terus mengandung. Namun demikian herba ini tidak boleh diambil selama tempoh kehamilan.

info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u

kak.khem
clapping.gif

BERITA BAIK!!!!

BELI 5 BOTOL HERBA DARA SEMULA PERCUMA KOS PENGHANTARAN!!
yahoo.gif

kak.khem
sesuai juga diamalkan oleh anak dara!!!
kak.khem
LULUR DARA SEMULA






• Meremajakan, Memutihkan dan Melindungi Kulit dari Panas Matahari
• Formula dengan konsep Semulajadi untuk memelihara Kulit. Bahan-bahan yang sangat diperlukan oleh kulit, menghidupkan sel-sel kulit yang mati & mengurangkan flek pada kulit
• Melembabkan kulit, mengurangkkan kekeringngan pada kulit & memberi rasa sejuk pada kulit
• Mengandungi Vitamin E
• Mudah Digunakan sebelum mandi

HARGA RM 39.90
kak.khem


Jamu Mak Dara/Jamu Anak Dara/Jamu Pria
Serbuk = RM 60.00 (250gram)
Kapsul = RM 45.00 (60 kapsul)

KHASIAT PRODUK JAMU MAK DARA ADALAH UNTUK:
Membuang Toksik Di Dalam Badan
Menyuburkan Rahim dan Mengatasi Masalah Keputihan
Merapatkan Faraj dan Menambah Nafsu Syahwat
Memberi Tenaga, Cergas Seawal Pagi
Membetulkan Sistem Kitaran Haid dan Menbuang Angin
Membakar Lemak dan Menurunkan Berat Badan
Mengurangkan Bau Badan
Mengurangkan Sakit Pinggang dan Lemah Tubuh Badan
Awet Muda

Jamu Anak Dara
Jamu Sunti pula di katakan mengkhusus kepada system haid tidak teratur.Selain itu , jamu untuk remaja perempuan itu juga dapat membantu membuang lemak, meringankan badan, menjadikan badan terasa segar dan membuang angin dari dalam badan dan melawaskan.

Jamu Pria untuk lelaki yang mengamalkan kehidupan sihat dan mengekalkan kesegaran lelaki !
Jamu Pria For Men, telah diamalkan dari satu generasi ke satu generasi. Di perhasilkan dari ramuan terbaik herba hutan hutan Malaysia untuk mengekalkan kesihatan yang sempurna dan kecergasan yang maksima sepanjang hari. Sesuai bagi lelaki yang mementingkan kesihatan yang sempuna luar dan dalam, malah mementingkan kesejahteraan dan kebahagian suami isteri. Amalkan pengambilan Jamu Pria for Men untuk kekal muda dan kesihatan yang sejahtera!

Setiap capsul mengandungi herba terbaik :
Piper Longum
Croton Caudatum
Helictrates Isora
Hippocratea Indica
Eurycoma Longifolia
Coriandrum Sativum

Amalkan pengambilan 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan di waktu pagi dan juga malam.


kak.khem
clapping.gif

jom cuba jamu!!!
kak.khem
risau masalah sengugut? masalah haid x teratur? keputihan? ingin zuriat? sering letih? kurang nafsu melayan suami?

jom cuba HERBA DARA SEMULA atau JAMU MAK DARA. Dapatkan dari saya secara ONLINE, jimat masa dan juga jimat belanja dari segi parking juga minyak kenderaan. Kos penghantaran utk kwsn Lembah Klang cuma RM5 per delivery manakala by pos hanya RM6 sahaja!!

jom hubungi saya di 019-3524388 atau emel/ym kak.khem@yahoo.com, Insya ALLAH anda pasti dpt respon good.gif
kak.khem
QUOTE(kak.khem @ Aug 27 2007, 09:33 PM) *
LULUR DARA SEMULA






• Meremajakan, Memutihkan dan Melindungi Kulit dari Panas Matahari
• Formula dengan konsep Semulajadi untuk memelihara Kulit. Bahan-bahan yang sangat diperlukan oleh kulit, menghidupkan sel-sel kulit yang mati & mengurangkan flek pada kulit
• Melembabkan kulit, mengurangkkan kekeringngan pada kulit & memberi rasa sejuk pada kulit
• Mengandungi Vitamin E
• Mudah Digunakan sebelum mandi

HARGA RM 39.90


yang bakal menempuh alam rumahtangga yg ingin jimatkan kos boleh amalkan guna lulur keluaran Puan Aliza Rafar. Pasti anda berpuashati krn all in one serta bau jugak fresh.

jom lulur cara LULUR DARA SEMULA!!! yahoo.gif
kak.khem
ramai wanita yg ingin jaga/pasang badan so jom amalkan jamu!!!

yg ingin hilangkan masalah kulit kering atau masalah kesan2 hitam jom cuba LULUR DARA SEMULA

buat belian secara online, jom cari saya di ym kak.khem@yahoo.com atau ingin jwpn segera jom sms saya di 019-3524388
clapping.gif

kak.khem
anda bakal menempuh alam berumahtangga?? risau masalah keputihan? risau masalah bau badan??

jom cuba prdk DARA SEMULA dari Puan Aliza Rafar (kakak kpd pelakon Linda Rafar)

belian 5 botol Herba Dara Semula dan 1 botol LULUR DARA SEMULA percuma kos penghantaran!!!

info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u atau cari saya di ym kak.khem atau emel saya kak.khem@yahoo.com atau call/sms saya 019-3524388
kak.khem
testimoni terbaru HERBA DARA SEMULA, anak dara yg mengamalkannya :

marry markonah: huhu
marry markonah: ha..kak
marry markonah: sy bg testi skit ek
kak khem 2u: ok meh bg
kak khem 2u: saya copy paste jer dlm thread nti
marry markonah: sy kan blom berlaki lg
marry markonah: so...sy amik hds tu tok future jela
marry markonah: huhu
kak khem 2u:
marry markonah: sblm ni time period sggugut mmg sakit gile la
marry markonah: sakit pgang...
marry markonah: \1 bdn lenguh2
marry markonah: kdg2 tu xthn sampai amik pain killer
marry markonah: tp...sjak amik hds ni
marry markonah: dah dekat 2bln...
marry markonah: time period xjd nightmare lg da
marry markonah: sume nye best je
marry markonah: xder sgugut....
marry markonah: peod pn lancar je...
kak khem 2u: ada healing crisis x?
marry markonah: xder plak kak
kak khem 2u: keputihan??
marry markonah: keputihan pn ok
marry markonah: xmcm dulu la
marry markonah: dulu tu raser mcm gatal2 la jgak
kak khem 2u: alhamdulillah
marry markonah: tp...dah amik hds ni...keputihan ok je
marry markonah: xmelampau
marry markonah: huhu
marry markonah: pndek kate...hds ni mmg best la
marry markonah: huhu
kak khem 2u: syerasi bersama ni

info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u

kak.khem
informasi HDS utk hari ini :

Bagi wanita yang menghadapi masalah hamil juga boleh mengamalkannya. Ada yang telah sembilan tahun tidak mempunyai cahayamata, apabila mengambil herba Dara Semula terus mengandung. Namun demikian herba ini tidak boleh diambil selama tempoh kehamilan.

Manakala bagi wanita yang menghadapi masalah kurang nafsu seks juga boleh diatasi dengan herba ini. Jintan hitam yang terkandung dalam herba ini dipercayai boleh merangsaang keinginan seks yang sudah kembali dingin.

Selain itu, ia juga bertindak untuk mengetatkan otot-otot faraj supaya kembali dara seperti kebanyakkan isteri inginkan kerana ia mengandungi kayu serapat. Ianya selamat untuk diamalkan. Ramai telah menikmati hasilnya.



info lanjut klik http://www.freewebs.com/saloon2u
call/sms 019-3524388
ym/email kak.khem@yahoo.com

kak.khem


info lanjut tentang JAMU MAK DARA, JAMU ANAK DARA, JAMU PRIA, HERBA DARA SEMULA DAN LULUR DARA SEMULA lawati laman web diatas

nak call pun boleh just dial 019-3524388 nak emel pun boleh kak.khem@yahoo.com

clapping.gif good.gif yahoo.gif
kak.khem
bakal muncul jamu lain dlm thread ni so nantikan ya!!

good.gif
kak.khem


Akhirnya yg ditunggu2 telah pun tiba....
no MAL JMD kapsul MAL07081636TC

berminat memilikinya boleh hubungi no yg tertera!!
kak.khem
clapping.gif

tercari2 jamu serbuk? jom try jamu mak dara kapsul pun ada

nk cantikkan kulit jom try lulur dara semula,

info lanjut jom klik www.freewebs.com/saloon2u
kak.khem
Jenis-jenis kegemukan individu ialah:

1. Gemuk Air - Badan mengelambir dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan. Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian.

2. Gemuk Angin - Perut berasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar. Mudah mendapat sakit kepala. Apabila mengambil jamu ini, biasanya kerap mengeluarkan angin dan mengalami pening kepala pada peringkat awal.

3. Gemuk Daging - Badan berasa berat dan pejal. Mudah penat apabila melakukan tugas harian. Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin ini kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging. Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan.

Simptom awal pengambilan jamu:-

1. Pening Kepala - Disebabkan oleh ######bolisme di dalam badan yang rendah dan proses ini membantu meningkatkatkan kembali ######bolisme badan.

2. Mengantuk - Ini kerana tahap kolesterol di dalam badan terlalu tinggi dan toksin yg banyak di dalam badan. Proses penurunan kolesterol dan penyingkiran toksin akan menyebabkan tindak balas ini berlaku untuk beberapa hari sahaja.

3. Sangat kering - kene minum air lebih...
berdenyut kat ari2 atau payudara tu mmg simptom awal jamu ni bertindakbalas dlm badan kita utk tegangkan breast & sihatkan rahim....ia akan hilang

info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u/jamumakdara.htm
EMEL/YM kak.khem@yahoo.com
MOBILE 019-3524388
kak.khem
Wanita memang harus akrab dengan jamu/herba.

Untuk mendapatkan penampilan yang terlihat bersinar dan istimewa, perawatan luar saja belum cukup, sebaiknya perempuan juga perlu melakukan perawatan dari dalam.

Perempuan memang harus menyukai jamu jika ingin tetap cantik. Jika sebelum ini anda kerap beralasan sukar mengamalkan jamu yang dibancuh (serbuk) kini telah tersedia didalam bentuk kapsul. Mudah diamalkan. Kini terpulang pada anda untuk memulakan atau sebaliknya.

Wanita yang selalu mengamalkan jamu tubuhnya tetap sihat dan “berbentuk”. Bahkan, jamu ini juga dipercaya boleh menghilangkan keputihan dalam singkat - mengeringkan, dan mengembalikan rasa rapat dibahagian faraj.

Pemakaian yang terus menerus sangat digalakkan, kerana hal ini dapat meningkatkan stamina, membuat wanita awet muda, tidak mudah diserang penyakit -mempertingkatkan (imun badan) dan tidak menimbulkan kesan samping yang memudaratkan kesihatan.

KHASIAT HERBA KAPSUL Mak Dara - diantaranya:
1. Memulihkan rasa rapat (faraj)
2. Mengencangkan otot-otot kewanitaan
3. Menghilangkan penyakit keputihan
4. Mengurangi lender yang berlebihan
5. Menghilangkan gatal-gatal
6. Menghilangkan bau tidak enak
7. Menambah keharmonian hubungan suami isteri
8. Melangsingkan badan
9. Menyihatkan rahim
10.Mencantikkan payudara agar sihat dan montok

Peringatan!
- Harus cukup tidur dan rehat
- Elakkan mengambil makan malam selepas pukul 7 malam
- Elakkan makan nasi pada waktu malam
- Lebihkan makan sayur-sayuran
- Kurangkan pengambilan makanan bercili dan berlemak
- Senaman bersahaja 15 minit setiap hari
- Jika makan malam, pastikan rehat selama 4 jam sebelum tidur.


JAMU MAK DARA/JAMU ANAK DARA/JAMU PRIA
*KAPSUL RM45 UTK 60 KAPSUL
*SERBUK RM60 UTK 250 GRAM
*SERBUK RM30 UTK 125 GRAM

KOS POS RM6 ; BY HAND RM5


info lanjut jom lihat info di http://www.freewebs.com/saloon2u
emel/ym kak.khem@yahoo.com
call/sms 019-3524388
kak.khem
kak.khem




harga RM33 utk 31 kapsul
kak.khem
anda rasa penat?? sering sakit sendi?? sukar nak mengerjakan terawih??

jom try jamu2 pemilik Bumiputera kita.

info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u
atau call/sms 019-3524388
emel/ym kak.khem@yahoo.com
kak.khem
bomb.gif anda punyai masalah kitaran haid yg tidak menentu?
bomb.gif ingin menimbang cahayamata atau ingin menambah zuriat?

jom try kaedah tradisional, kita sekadar merancang ALLAH yg menentukannya.

jamu mak dara (serbuk/kapsul)
jamu anak dara (serbuk/kapsul)
jamu pria - khusus utk para suami

kapsul herba dara semula - 31 kapsul RM 33

info lanjut boleh layari http://www.freewebs.com/saloon2u
emel/ym kak.khem@yahoo.com
call/sms 019-3524388
kak.khem
dimana jua anda berada dptkan dari saya secara online!!!

jika delivery by hand cuma rm5 sahaja
jika delivery by post cuma rm6 sahaja

dptkan segera!!!
kak.khem
anda mengadu sering letih? sering lesu?

jom dptkan jamu secara online dari saya, boleh emel atau sms spt details dibwh ini.
kak.khem
KHASIAT HERBA KAPSUL Mak Dara - diantaranya:
1. Memulihkan rasa rapat (faraj)
2. Mengencangkan otot-otot kewanitaan
3. Menghilangkan penyakit keputihan
4. Mengurangi lender yang berlebihan
5. Menghilangkan gatal-gatal
6. Menghilangkan bau tidak enak
7. Menambah keharmonian hubungan suami isteri
8. Melangsingkan badan
9. Menyihatkan rahim
10.Mencantikkan payudara agar sihat dan montok

Ramuan Jamu:
Gadong, Tahi angin, Cabai pintal, Akar siak, Sambar antu, Cabai batik, Akar cerita, Kulit pulau sari, Kulit kayu serapat, Ketumbar kasar, Jintan hitam, Temulawak, Halia bara, Halia putih, Kunyit kering, Kayu manis cina, Kedaung, Daun cina maki, Masuri, Jerangau, Lengkuas merah, Buah keras, Jemuja, Daun terawas, Hadas pedas, Langkau besar, Langkau kecil, Bica bolong, Biji kami, Buah gorek, Akar kayu putih dan Cekor.

info lanjut http://www.freewebs.com/saloon2u
kak.khem
Assalamualaikum buat para penggunjung thread saya,

sedikit informasi yg ingin saya kongsikan dgn anda dimana seringkali saya dpt soalan dimana nak dptkan jamu2 di thread ini. Memandangkan prdk ini dikategorikan SINGLE LEVEL jadi kami para pengedar jamu tidak saling kenal mengenali antara satu sama lain dan bisnis ini amat berbeza dgn MULTI LEVEL. Jika anda walau dimana jugak anda berada boleh dptkan jamu2 ini dari saya secara online. Belian secara ONLINE cukup meluas skrg ini, anda hanya perlu buat bayaran berserta kos pos/atau secara serahan tangan dan emelkan butiran spt nama penuh, alamat juga no telefon berserta bukti pembayaran kpd saya di kak.khem@yahoo.com.

Maklumat lanjut anda boleh layari http://www.freewebs.com/saloon2u. Jika anda ragu2 anda juga boleh ym saya utk dptkan cara amalan yg betul utk jamu2 ini.

Salam mesra.
kak.khem
019-3524388
kak.khem
bimbang masalah keputihan dan senggugut? dapatkan segera jamu mak dara, jamu anak dara atau herba dara semula.

khusus utk yg sudah atau belum berumahtangga

info lanjut klik http://www.freewebs.com/saloon2u
kak.khem
clapping.gif
kak.khem
Ceriakan STRUGGLE Anda
?Masih Struggle dengan masalah Kewanitaan anda ?
?Masih Struggle kedudukan Rahim bermasalah ?
?Masih Struggle kedudukan Peranakan anda?
?Masih Struggle masalah Keputihan anda ?
?Masih Struggle dengan Bisa-Bisa badan ?
?Masih Struggle dengan Angin-Angin Badan ?
?Masih Struggle tentang wajah muram & tidak berseri ?
?Masih Struggle Senggugut anda ?
?Masih Struggle Buasir anda ?
?Masih Struggle Berat badan anda?

Dara Semula -Ceriakan Mood Anda

Dara Semula sebagai Pemakanan Kesihatan yang disediakan secara Tradisional telah dipasarkan oleh Puan Liza sejak 9 tahun lalu. Bermula secara pemasaran tradisional dan kecil-kecilan di kalangan keluarga dan rakan-rakan artis dan kenalan terdekat, DS terus bertahan sebagai Solusi Kemurungan Wanita yang dipercayai hingga kini.

info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u
kak.khem
sedikit perkongsian tentang Herba Dara Semula (part 1)

Kandungan utama Herba Dara Semula ialah jintan hitam
(habbatus sauda).
Hampir semua jamu ataupun ubatan tradisional yang
berkaitan dengan menguatkan tenaga batin dan
mengetatkan untuk wanita mengandungi Nigella Sativa.
Biasanya ,orang kampung panggil jintan hitam (habbatus sauda)
atau ada juga yang panggil jemuju.

Nampaknya macam tidak popular tetapi apabila diperkenalkan dengan
nama Habbatus sauda ,ramai mula terangguk-angguk mengakui khasiatnya.
Habbatus sauda boleh membantu dan menguatkan funsi-fungsi kelenjar
tiroid.Mengawal lemak berlebihan dan mengatasi masaalah kegemukkan,
menegangkan kulit muka.Jadi ia boleh dijadikan ubat palin mujarab
dan berkesan untuk mereka yang ingin awet muda dalam masa yang
singkat.

Bagi wanita yang menderita masalah keputihan berlebihan dan luar
biasa ,kemudian ditambah pula bau kurang menyenangkan juga boleh
amalkan Habbatus sauda ini yang terkandung dalam Herba Dara Semula.
Kesannya boleh dilihat dengan serta-merta selepas mengamalkannya
selama seminggu.

Selain itu ,ia juga boleh menyembuhkan luka yang tersumbat
pada saluran falopio atau kilang ovari.Dengan ini dipercayai
amalan keatas herba ini boleh membantu masalah kesukaran mendapatkan
cahayamata.

****akan bersambung****

info lanjut tentang HERBA DARA SEMULA jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u
kak.khem


kak.khem
sedikit perkongsian tentang pengguna HERBA DARA SEMULA

Saya dulu pun susu badan baby dan ambil Herba dara ni ,Alhamdulillah tak ada masalah tambah lg susu makin banyak.

Ibu saudara saya terus ambil Herba dara ni 6 botol untuk herba bersalin ..dia amalkan sampai habis pantang
Nampaknya ibunya sihat baby pulak makin tembam comel.

Rasa panas ini tak semua begitu ,berbeza diantara individu.Cuba la dulu. Mula la 1 kapsul dulu selama seminggu ,jika ok .Masuk minggu kedua barulah ambil 1 kapsul pagi lagi 1 kapsul malam.Tak cuba tak tahu


kak.khem
ni testimoni pengamal JMD semasa dlm pantang

utk pengetahuan semua, masa dlm pntg tempohari saya mmg mengamalkan jamu mak dara ni...saya terjatuh hati ngan jamu ni sbb ianya dlm btk serbuk…saya dari dulu mmg suka makan jamu serbuk (dulu dok pulun jamu serbuk NR)….masa bersalin anak pertama saya amalkan jamu nona roguy serbuk..tapi bila bersalin kedua ni, jamu NR dah takde dlm btk serbuk..sedih sgt…semua dah bertukar kepada kapsul…so, tetiba terdengar pasal jamu makdara ni…terus cari….mmg hasilnya memuaskan… walaupun besalin secara c-sect…..almaklum baby kembar, perut alhamdulillah x de buncit dan badan pun dah back to the normal shape
mmg jamu ni tip top & badan mmg rasa cergas & bertenaga walaupun melayan karenah kembar…dua2nya breastfeed plak tu…klau ikutkan mmg letih, tapi dgn jamu mak dara, saya masih mampu tersenyum lagi…heheheh
ramai gak kawan & sedara mara yg tegur perubahan saya….
TERIMA KASIH JAMU MAK DARA

kak.khem
sering risau masalah senggugut atau keputihan?
hilang nafsu utk bersama suami?
kerap letih2 badan?

jom try jamu2 tempatan

info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u
kak.khem
up for today clapping.gif
kak.khem
satu perkongsian ttg pengguna yg mengamalkan JMD semasa dlm pantang, ikuti perbualan YM ini :

hafiza : kak khem saya nk g tau ni
hafiza : jmd berkesan ler
hafiza : kekeke
kak khem : apa yg berkesan
hafiza : berat badan
hafiza : berjaya turun smpi 69
hafiza : dr 87 kg
hafiza : kekeke
hafiza : ni nk turunkan lg
kak khem : wah...congrates


info lanjut http://www.freewebs.com/saloon2u/jamumakdara.htm
kak.khem
kotak jmd lebih solid dari dulu...

jom dptkan segera!!!

info JMD di http://www.freewebs.com/saloon2u

p/s : gmbr kotak solid tu nti updt yer smile.gif
kak.khem
Jamu Mak Dara di katakan dapat membuat tubuh terasa ringan , menyingkirkan lemak , menghilangkan kegatalan, mengurang kan kesan keputihan , merawat keadaaan yang terlalu kering atau terlalu basah pada alat sulit. Ia juga di katakan boleh mengubati senggugut,membantu masalah sakit sendi atau sakit lutut , sesuai di gunakan untuk waktu berpantangan selepas bersalin dan berupaya merapatkan faraj wanita.


Jamu Sunti pula di katakan mengkhusus kepada system haid tidak teratur.Selain itu , jamu untuk remaja perempuan itu juga dapat membantu membuang lemak, meringankan badan, menjadikan badan terasa segar dan membuang angin dari dalam badan dan melawaskan.


Jamu Pria yang di rumus khas utuk lelaki pula dapat membuatkan tubuh terasa lebih ringan dan segar di samping dapat membuang toksin ,lemak dan angin dari dalam badan. Melalui amalam jamu itu pengguna lelaki dapat membina kekuatan pinggang terutama nya mereka yang sudah berkahwin dan berupaya membekalkan tenaga sepanjang hari.

harga utk serbuk RM 60 (250 gram)
harga utk kapsul RM 45 (60 kapsul)

info lanjut tentang jamu2 ini keluaran JAMU MAK DARA jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u/jamumakdara.htm
hubungi saya di 019-3524388
emel/ym kak.khem@yahoo.com
kak.khem
Dara Semula Herba Tradisional


• PEMAKANAN KESIHATAN YANG DIADUN
SECARA TRADISIONAL.

** KOMBINASI ILMU PERUBATAN MELAYU
DAN ILMU PERUBATAN MESIR.

*** BAHAN-BAHAN SEMULAJADI TERBAIK
TIMUR TENGAH DAN TANAH MELAYU
SERTA DIBACAKAN AYAT-AYAT AL-QURAN.

**** SESUAI DIGUNAKAN OLEH
MUSLIM DAN NON – MUSLIM.

***** JANGAN DILANGKAH


Dara Semula – Ceriakan Mood Anda

Dara Semula sebagai Pemakanan Kesihatan yang disediakan secara Tradisional telah dipasarkan oleh Puan Liza sejak 9 tahun lalu. Bermula secara pemasaran tradisional dan kecil-kecilan di kalangan keluarga dan rakan-rakan artis dan kenalan terdekat, DS terus bertahan sebagai Solusi Kemurungan Wanita yang dipercayai hingga kini.
kak.khem



Jamu Mak Dara adalah satu produk herba yang digabungkan melalui warisan sezaman dan teknologi sains nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi. Ramuan perubatan herba yang inovatif ini memberikan kebaikan untuk tubuh luar dan dalam malah meningkatan daya system untuk tubuh.

Kami percaya pemakanan tambahan adalah perlu untuk kesihatan dan kenikmatan hidup sempurna yang berkekalan. Jamu Mak Dara bukan lah ubatan bersifat segera, ia direka khas untuk memberi kesan yang terbaik apabila penggunaan berkala seperti yang dicadangkan dan konsisten.

Pengambilan::

Amalkan pengambilan 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan di waktu pagi dan juga malam.

Peringatan:
Kurangkan pengambilan lauk pauk yang berkuah seperti sup, gulai, bercili dan berlemak
Harus cukup rehat atau tidur, elakkan makan malam selepas 7 mlm, elakkan mengambil nasi pada waktu malam dan lebihkan buah2 dan sayuran.


KHASIAT PRODUK JAMU MAK DARA ADALAH UNTUK:

* Membuang Toksik Di Dalam Badan
* Menyuburkan Rahim dan Mengatasi Masalah Keputihan
* Merapatkan Faraj dan Menambah Nafsu Syahwat
* Memberi Tenaga, Cergas Seawal Pagi
* Membetulkan Sistem Kitaran Haid dan Menbuang Angin
* Membakar Lemak dan Menurunkan Berat Badan
* Mengurangkan Bau Badan
* Mengurangkan Sakit Pinggang dan Lemah Tubuh Badan
* Awet Muda

info lanjut tentang jamu mak dara/jamu anak dara/jamu pria jom ke http://www.freewebs.com/saloon2u

kak.khem
QUOTE(kak.khem @ Oct 3 2007, 08:40 AM) *
sedikit perkongsian tentang Herba Dara Semula (part 1)

Kandungan utama Herba Dara Semula ialah jintan hitam
(habbatus sauda).
Hampir semua jamu ataupun ubatan tradisional yang
berkaitan dengan menguatkan tenaga batin dan
mengetatkan untuk wanita mengandungi Nigella Sativa.
Biasanya ,orang kampung panggil jintan hitam (habbatus sauda)
atau ada juga yang panggil jemuju.

Nampaknya macam tidak popular tetapi apabila diperkenalkan dengan
nama Habbatus sauda ,ramai mula terangguk-angguk mengakui khasiatnya.
Habbatus sauda boleh membantu dan menguatkan funsi-fungsi kelenjar
tiroid.Mengawal lemak berlebihan dan mengatasi masaalah kegemukkan,
menegangkan kulit muka.Jadi ia boleh dijadikan ubat palin mujarab
dan berkesan untuk mereka yang ingin awet muda dalam masa yang
singkat.

Bagi wanita yang menderita masalah keputihan berlebihan dan luar
biasa ,kemudian ditambah pula bau kurang menyenangkan juga boleh
amalkan Habbatus sauda ini yang terkandung dalam Herba Dara Semula.
Kesannya boleh dilihat dengan serta-merta selepas mengamalkannya
selama seminggu.

Selain itu ,ia juga boleh menyembuhkan luka yang tersumbat
pada saluran falopio atau kilang ovari.Dengan ini dipercayai
amalan keatas herba ini boleh membantu masalah kesukaran mendapatkan
cahayamata.

****akan bersambung****

info lanjut tentang HERBA DARA SEMULA jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u


dari sambungan yg lalu (part 2)

Sebagai wanita banyak penyakit yang berkaitan dengan kesuburan
mempengaruhi tahap kesihatan.Ini kerana rahim yang subur boleh
menghalang semua penyakit seperti keputihan,senggugut ,haid tidak
teratur,lemah tenaga batin dan hilang keanjalan.

Namun demikian,jangan silap faham antara kesuburan dengan mempunyai
anak ramai.Tidak semestinya mereaka yang melahirkan anak setiap tahun
mempunyai rahim yang subur.
Ini juga salah satu tanda ketidaksuburan.Kerana sesuatu yang baik dan
sempurna ,ia akan berfungsi secara semula jadi.Pengawalan kelahiran
juga boleh dilakukan dengan putaran haid.

Antaranya ,keputihan ,otot sekitar faraj longgar,bau yang kurang enak
dan rahim jatuh mempunyai kaitan .Nanti pada akhirnya ia akan balik
juga pada kesuburan rahim.Mahkota wanita sebenarnya terletak pada
sistem peranakkannya.Kenapa demikian?

Dengan adanya rahim ,wanita ada haid kemudian hormon akan dikeluarkan
untuk badan melawan penyakit ,awet muda dan banyak lagi.

info lanjut tentang HERBA DARA SEMULA jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u
kak.khem




Jamu Pria untuk lelaki yang mengamalkan kehidupan sihat dan mengekalkan kesegaran lelaki !

Jamu Pria For Men, telah diamalkan dari satu generasi ke satu generasi. Di perhasilkan dari ramuan terbaik herba hutan hutan Malaysia untuk mengekalkan kesihatan yang sempurna dan kecergasan yang maksima sepanjang hari. Sesuai bagi lelaki yang mementingkan kesihatan yang sempuna luar dan dalam, malah mementingkan kesejahteraan dan kebahagian suami isteri. Amalkan pengambilan Jamu Pria for Men untuk kekal muda dan kesihatan yang sejahtera!

Amalkan pengambilan 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan di waktu pagi dan juga malam.

info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u
kak.khem


info lanjut jom klik http://www.freewebs.com/saloon2u
escadagurl21
kak khem..jamu mak dara tu utk remaja ok ke??
yg lum kawin...
dan brp harganya??
kak.khem
QUOTE(escadagurl21 @ Nov 9 2007, 04:41 PM) *
kak khem..jamu mak dara tu utk remaja ok ke??
yg lum kawin...
dan brp harganya??


anak dara boleh amalkan jamu anak dara
harga utk serbuk rm60 (250 gram)
harga utk kapsul rm45 (60 biji)

utk remaja juga sesuai especially yg ada masalah senggugut atau keputihan.
escadagurl21
ari ni dh masuk 15 hr lewat period...
lpas mkn q-she tu...x tau nk wat pe dh..skrg stop dh mkn...patut ke stop atau teruskan??
kak.khem
QUOTE(escadagurl21 @ Nov 12 2007, 10:27 AM) *
ari ni dh masuk 15 hr lewat period...
lpas mkn q-she tu...x tau nk wat pe dh..skrg stop dh mkn...patut ke stop atau teruskan??


maksud?? masa period masih mkn QSHE ker?
escadagurl21
masa period..stopp..
pastu sambung alik....
kak.khem
nasihat saya refer pd pembeli, maybe ni antara satu healing crisis pengambilan prdk2 tersebut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.