Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Camner Nak Ilangkan Parut...
Mesra.net Forum > Arts & Cultures > Fesyen dan Kecantikan
Pages: 1, 2, 3
whiteangel
ehehe.. bese arr bebudak kecik..
yancute79
QUOTE(CuTiEy_SuKi^_^ @ Jun 29 2007, 10:50 AM) *
suki beli kat guardian rm 31++ gak..tu dah lepas less budak tu ckp...ntahler..terus pi byr sebab si kecik tu sibuk nak pegang..skali bagi dia pegang kotak mederma tu..japgi dah tinggal separuh kotak tu di telannya...dasat giler ler anak aku tuh...kikikiki....


ke mana tmphnyer kuah kalo x ke nasi, kan...???
ehehhehe...gurau2 je yer...comey gmbr baby u tu...
bile la kite nk dpt yer..??? pardon.gif
CuTiEy_SuKi^_^
kikiki...agaknya suki dulu pun sker telan kertas kot..nanti balik nak tanya mak ler...kikikiki....


yan ~ coming soon ler tu.... biggrin.gif
whiteangel
suki sker telan kertas?? blink.gif
CuTiEy_SuKi^_^
kikikikiki....... rolleyes.gif lapo ler whiteangel...duit tarak nak makan.... biggrin.gif
whiteangel
QUOTE(CuTiEy_SuKi^_^ @ Jun 29 2007, 01:31 PM) *
kikikikiki....... rolleyes.gif lapo ler whiteangel...duit tarak nak makan.... biggrin.gif



huk aloh.. siannya dia...
meh cni angel banje kopok lekor.. biggrin.gif
CuTiEy_SuKi^_^
tu ler...lamanya tak makan keropok lekor...sedap gak tuh..sluurpp...
kak nor
QUOTE(CuTiEy_SuKi^_^ @ May 18 2007, 10:16 AM) *
camana ek?masa suki peknen suki slalu gatal2 kat bahagian betis..so menggaruk tak hengat..last2 ada parut2 huduh...menci nengok..beli satu cream tu hampess...harap mahal jerk..tapi takder perubahan..any idea kengkawan?..ada produk yg betul2 ok tak?...menci la produk yg tipu2 ni.... dry.gif



Kakak dulu masa mengandung parut kat perut lagi banyak sebab gatal dan garu akibar perut jadi bercalar-calar warna hitam.Kemudian kakak nor guna product amway lastly calar pun hilang .Kulit perut jadi cerah dan bersih tiada
calar2 lagi. sila contact. email-mmerlor61@yahoo.com. yahoo.gif
escadagurl21
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...
Boroi
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 02:40 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...



ADA PARUT RUPANYA.... wacko.gif
whiteangel
QUOTE(Boroi @ Jul 24 2007, 02:43 PM) *
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 02:40 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...



ADA PARUT RUPANYA.... wacko.gif



sedangkan patung pun ada parut inikan pula manusia.. huhu
whiteangel
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 02:40 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...



kat farmasi banyak..
try tnya kat guardian, APEX, watson..
arituh angel ternampak ada 1 klinik tu pun dia jual MEDERMA..
benda nie dlm tiub, isi dia mcm gel wrna putih rolleyes.gif
whiteangel
QUOTE(CuTiEy_SuKi^_^ @ Jul 4 2007, 11:24 AM) *
tu ler...lamanya tak makan keropok lekor...sedap gak tuh..sluurpp...



isk3.. sejuk2 nie terbayang lak kopok lekor.. wow.gif
escadagurl21
QUOTE(whiteangel @ Jul 24 2007, 02:54 PM) *
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 02:40 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...



kat farmasi banyak..
try tnya kat guardian, APEX, watson..
arituh angel ternampak ada 1 klinik tu pun dia jual MEDERMA..
benda nie dlm tiub, isi dia mcm gel wrna putih rolleyes.gif


berapa hinggit satu?
Boroi
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 03:02 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jul 24 2007, 02:54 PM) *
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 02:40 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...



kat farmasi banyak..
try tnya kat guardian, APEX, watson..
arituh angel ternampak ada 1 klinik tu pun dia jual MEDERMA..
benda nie dlm tiub, isi dia mcm gel wrna putih rolleyes.gif


berapa hinggit satu?


SERIOUS KE PARUT MU....
whiteangel
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 03:02 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jul 24 2007, 02:54 PM) *
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 02:40 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...



kat farmasi banyak..
try tnya kat guardian, APEX, watson..
arituh angel ternampak ada 1 klinik tu pun dia jual MEDERMA..
benda nie dlm tiub, isi dia mcm gel wrna putih rolleyes.gif


berapa hinggit satu?



dulu masa angel rasanya dlm RM29
now dgr citer dh naik rege dlm RM 31++
Hazlin
PAKAI JE BERUS DAWAI GOSOK PD PARUT TU...GERENTI OK..
escadagurl21
QUOTE(Boroi @ Jul 24 2007, 06:24 PM) *
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 03:02 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jul 24 2007, 02:54 PM) *
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 02:40 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...



kat farmasi banyak..
try tnya kat guardian, APEX, watson..
arituh angel ternampak ada 1 klinik tu pun dia jual MEDERMA..
benda nie dlm tiub, isi dia mcm gel wrna putih rolleyes.gif


berapa hinggit satu?


SERIOUS KE PARUT MU....

actually parut kat lutut je sbb jatuh basikal msa kecik2....kaki x de parut....licin bersih tau
Boroi
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 25 2007, 09:49 AM) *
QUOTE(Boroi @ Jul 24 2007, 06:24 PM) *
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 03:02 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jul 24 2007, 02:54 PM) *
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 24 2007, 02:40 PM) *
QUOTE(whiteangel @ Jun 29 2007, 09:12 AM) *
bulih jek suki... blum.gif

kat mna nak beli mederma tu?cmna rupanya...



kat farmasi banyak..
try tnya kat guardian, APEX, watson..
arituh angel ternampak ada 1 klinik tu pun dia jual MEDERMA..
benda nie dlm tiub, isi dia mcm gel wrna putih rolleyes.gif


berapa hinggit satu?


SERIOUS KE PARUT MU....

actually parut kat lutut je sbb jatuh basikal msa kecik2....kaki x de parut....licin bersih tau



SUSAH NAK HILANGKAN TAPI KENA IKTHIAR...MLM2 CUBA AMALKAN SAPU PUTIH TELUR...
escadagurl21
abis tulur mak aku.....
Boroi
QUOTE(escadagurl21 @ Jul 25 2007, 10:03 AM) *
abis tulur mak aku.....


rofl.gif
nur_zieta
mederma tu apa2 parut boleh ke.... mcm parut jerawat ngan parut kat kaki ke boleh ke pakai jenis yang sama....
whiteangel
QUOTE(nur_zieta @ Jul 26 2007, 12:14 PM) *
mederma tu apa2 parut boleh ke.... mcm parut jerawat ngan parut kat kaki ke boleh ke pakai jenis yang sama....



mulih dik..
ekceli.. mederma tuh utk mcm2 jenis parut tapi bukan parut jerawat
tapi bila dh beli angel try arr letak kat muka..
alhamdulillah... parut makin kurang
so, maknanya... mederma tuh leh guna utk pelbagai jenis parut
x rugi beli wink.gif
fida_iman
ade gak pakai mederma tu
tp bkn kat muke
kat lutut, kan byk parut jatuh beskal clapping.gif
budak baik la katekan
mmeza
menderma ni untuk parut jerawat yg mcm mana?

parut jerawat yg jd itam ka?
atau parut jerawat yg lubang2 tu?
whiteangel
QUOTE(fida_iman @ Jul 27 2007, 04:15 PM) *
ade gak pakai mederma tu
tp bkn kat muke
kat lutut, kan byk parut jatuh beskal clapping.gif
budak baik la katekan



hepp!!~
bese dia nie..
dik... akak tak sempat lagik nak try resepi smlm..
smlm ptg g ikea.. balik dh lewat.. makan kat luar jek..
ehehe
whiteangel
QUOTE(mmeza @ Jul 27 2007, 04:25 PM) *
menderma ni untuk parut jerawat yg mcm mana?

parut jerawat yg jd itam ka?
atau parut jerawat yg lubang2 tu?



dua2 tu pun bley..
try dulu baru tau..
tapi lebih berkesan pd parut yg lubang2
eeta
QUOTE(whiteangel @ Jul 27 2007, 04:30 PM) *
QUOTE(mmeza @ Jul 27 2007, 04:25 PM) *
menderma ni untuk parut jerawat yg mcm mana?

parut jerawat yg jd itam ka?
atau parut jerawat yg lubang2 tu?



dua2 tu pun bley..
try dulu baru tau..
tapi lebih berkesan pd parut yg lubang2



pakai tampal je leh x lobang2 tur... smile.gif
nur_zieta
QUOTE(whiteangel @ Jul 27 2007, 04:30 PM) *
QUOTE(mmeza @ Jul 27 2007, 04:25 PM) *
menderma ni untuk parut jerawat yg mcm mana?

parut jerawat yg jd itam ka?
atau parut jerawat yg lubang2 tu?



dua2 tu pun bley..
try dulu baru tau..
tapi lebih berkesan pd parut yg lubang2



oooo ye ke angel.... yg parut jerawat lubang2 tu di bleh melicinkan kulit mcm asal punyer erk.... nak kena try ni... smile.gif

nur_zieta
dah beli mederma tu... harga dia RM 33.50..... kat kotak harga dia RM 39.90... bila bayar RM 33.50 je... ok la tu....
belacan
Belacan ada beli satu minyak ni..ini keluaran terbaru..namanya Oil mende ntah..kotak warna outih, yulisan oren..harga RM33.90.esok ke belacan snap pic dia..boleh letak kat muka n badan.utk ilangkan parut & ratakan warna kulit..lam majalah rapi ada dia tunjuk picture..
whiteangel
QUOTE(nur_zieta @ Jul 30 2007, 09:15 AM) *
dah beli mederma tu... harga dia RM 33.50..... kat kotak harga dia RM 39.90... bila bayar RM 33.50 je... ok la tu....



umak aiii
mahal benauuu..
dulu bli 29.90 jek
huhuhu..
so, cemana dh mula pakai blm?
dia nak kena rajin baru nampak perubahan..
pakai time nak tdo wink.gif
nur_zieta
QUOTE(whiteangel @ Jul 31 2007, 10:00 AM) *
QUOTE(nur_zieta @ Jul 30 2007, 09:15 AM) *
dah beli mederma tu... harga dia RM 33.50..... kat kotak harga dia RM 39.90... bila bayar RM 33.50 je... ok la tu....



umak aiii
mahal benauuu..
dulu bli 29.90 jek
huhuhu..
so, cemana dh mula pakai blm?
dia nak kena rajin baru nampak perubahan..
pakai time nak tdo wink.gif




mahal erk... ntah la malas la nak cari kedai lain.... beli je kat farmasi kat situ.....
dah pakai pagi sebelum pi keja ngan sebelom tido..... kalau sebelum pi keja pakai mederma pastu pakai krim safi ngan bedak... takpe kot...

facial foam pun dah tukar skrg try pakai Garnier... so buat masa skrg ni takde apa2 perubahan lg la kat muka... smile.gif
whiteangel
QUOTE(nur_zieta @ Jul 31 2007, 10:09 AM) *
QUOTE(whiteangel @ Jul 31 2007, 10:00 AM) *
QUOTE(nur_zieta @ Jul 30 2007, 09:15 AM) *
dah beli mederma tu... harga dia RM 33.50..... kat kotak harga dia RM 39.90... bila bayar RM 33.50 je... ok la tu....



umak aiii
mahal benauuu..
dulu bli 29.90 jek
huhuhu..
so, cemana dh mula pakai blm?
dia nak kena rajin baru nampak perubahan..
pakai time nak tdo wink.gif




mahal erk... ntah la malas la nak cari kedai lain.... beli je kat farmasi kat situ.....
dah pakai pagi sebelum pi keja ngan sebelom tido..... kalau sebelum pi keja pakai mederma pastu pakai krim safi ngan bedak... takpe kot...

facial foam pun dah tukar skrg try pakai Garnier... so buat masa skrg ni takde apa2 perubahan lg la kat muka... smile.gif


ketara sgt ke parut kat muka tu yek??
nur_zieta
emmm...kalau jrwt baru ilang tu mmg le ketara parut dia.... biasa muka jenis berminyak....
mmeza
QUOTE(whiteangel @ Jul 27 2007, 04:30 PM) *
QUOTE(mmeza @ Jul 27 2007, 04:25 PM) *
menderma ni untuk parut jerawat yg mcm mana?

parut jerawat yg jd itam ka?
atau parut jerawat yg lubang2 tu?



dua2 tu pun bley..
try dulu baru tau..
tapi lebih berkesan pd parut yg lubang2



dah try la ni... lum nampak apa2 kesan lagi...
skrg memang harga dia RM30 lebih dah

apa bezanya merderma yg tulisan color purple tu?
CuTiEy_SuKi^_^
setakat suki kai mederma ni parut2 ada lagik tapi cam dah nampak tak ketara...bagus ek...
lieza82
QUOTE(belacan @ Jul 30 2007, 12:54 PM) *
Belacan ada beli satu minyak ni..ini keluaran terbaru..namanya Oil mende ntah..kotak warna outih, yulisan oren..harga RM33.90.esok ke belacan snap pic dia..boleh letak kat muka n badan.utk ilangkan parut & ratakan warna kulit..lam majalah rapi ada dia tunjuk picture..




BIO OIL 60ML RM 32.95
whiteangel
QUOTE(CuTiEy_SuKi^_^ @ Aug 2 2007, 02:43 PM) *
setakat suki kai mederma ni parut2 ada lagik tapi cam dah nampak tak ketara...bagus ek...



angel pun sama
parut tuh nampak pudar sket
alhamdulillahhh..
whiteangel
QUOTE(mmeza @ Aug 2 2007, 10:07 AM) *
QUOTE(whiteangel @ Jul 27 2007, 04:30 PM) *
QUOTE(mmeza @ Jul 27 2007, 04:25 PM) *
menderma ni untuk parut jerawat yg mcm mana?

parut jerawat yg jd itam ka?
atau parut jerawat yg lubang2 tu?



dua2 tu pun bley..
try dulu baru tau..
tapi lebih berkesan pd parut yg lubang2



dah try la ni... lum nampak apa2 kesan lagi...
skrg memang harga dia RM30 lebih dah

apa bezanya merderma yg tulisan color purple tu?



kaler purple??
tak pasti plak..
slalu angel guna yg warna camni jek -->>
MEDERMA
whiteangel
QUOTE(nur_zieta @ Aug 1 2007, 04:21 PM) *
emmm...kalau jrwt baru ilang tu mmg le ketara parut dia.... biasa muka jenis berminyak....



ooo...
zieta pakai pencuci muka ngan krim muka apa?
dulu muka angel pun berminyak sgt
pastu try tukar produk alhamdulillah..
dah semakin kurang minyak tuh
mmeza
QUOTE(whiteangel @ Aug 3 2007, 08:53 AM) *
kaler purple??
tak pasti plak..
slalu angel guna yg warna camni jek -->>
MEDERMA


dah brp lama guna?
brp lama nampak kesannya?
whiteangel
ermm.. lama jugak..
lebih 5 bulan..
kesannya baru skrg nampak
yg penting kena rajin pakai
kalo guna sekerat jalan mmg tak nampak la hasilnya
(utk makluman, nak kata jerawat kat muka nie hilang 100% takla
tapi yg pasti dia memudarkan parut jerawat wink.gif )
Darling_Pinkaller
sapu aleo vera biggrin.gif
whiteangel
ya btul...
Hazlin
gosok dengan berus dawai sampai hilang parut.
whiteangel
yg tu makin nak jahanamkan kulitt sleep.gif
mmeza
ooo..5bln baru nampak kesan....
kena tunggu lagi 4bln lagih
belacan
QUOTE(lieza82 @ Aug 2 2007, 02:45 PM) *
QUOTE(belacan @ Jul 30 2007, 12:54 PM) *
Belacan ada beli satu minyak ni..ini keluaran terbaru..namanya Oil mende ntah..kotak warna outih, yulisan oren..harga RM33.90.esok ke belacan snap pic dia..boleh letak kat muka n badan.utk ilangkan parut & ratakan warna kulit..lam majalah rapi ada dia tunjuk picture..




BIO OIL 60ML RM 32.95


a'aa...betoi la tu...skrg ni rasanya muka nmpk ok la pka oil tuh..nmpk cerah & lembut...
mmeza
QUOTE(belacan @ Jul 30 2007, 12:54 PM) *
Belacan ada beli satu minyak ni..ini keluaran terbaru..namanya Oil mende ntah..kotak warna outih, yulisan oren..harga RM33.90.esok ke belacan snap pic dia..boleh letak kat muka n badan.utk ilangkan parut & ratakan warna kulit..lam majalah rapi ada dia tunjuk picture..


tp kalau muka jenis berminyak..leh pakai ker bio oil ni...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.