Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Suami Tumbuk Isteri Khalwat
Mesra.net Forum > Current Issues > Tempatan
mama_elin
Suami tumbuk isteri khalwat

JITRA: Seorang lelaki yang berang dengan isterinya selepas ditangkap khalwat dengan empat pelajar lelaki, menumbuk pipi wanita itu sehingga lebam di balai polis sehingga terpaksa ditenteramkan penguat kuasa Pejabat Agama Daerah Kubang Pasu (PADKP), malam kelmarin.

Lelaki berusia lewat 20-an itu bertindak demikian selepas dimaklumkan isterinya yang berusia 24 tahun itu ditahan kerana berkhalwat di sebuah rumah sewa di Taman Mahsuri, dekat sini, kira-kira jam 7.30 malam.

Difahamkan, seorang daripada empat lelaki yang dicekup bekas teman lelaki wanita berkenaan yang dikenalinya sebelum berkahwin.

Wanita itu sering ke rumah sewa lelaki berkenaan yang juga pelajar di sebuah kolej swasta di Bandar Darulaman, dekat sini, setiap cuti hujung minggu.

Menurut sumber, pihaknya menerima maklumat daripada penduduk berhampiran kawasan perumahan itu yang mendakwa berlakunya kegiatan maksiat di sebuah rumah sewa di situ kira-kira jam 7 malam.

Katanya, ketika tiba di lokasi berkenaan, didapati beberapa penduduk menahan empat pelajar lelaki serta seorang wanita di rumah sewa yang disyaki.

“Sebaik sampai di situ, kami dapati di luar rumah itu penuh sesak dengan kehadiran penduduk yang turut membantu menahan lima suspek berkenaan.

“Ketika sedang menyoal mereka, seorang daripada suspek dipercayai teman lelaki wanita itu tiba-tiba melarikan diri melalui pintu belakang,” katanya.

Sumber berkata, tiga daripada rakannya serta wanita itu dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah Kubang Pasu untuk dibuat laporan tangkapan.

Katanya, ketika di balai polis, wanita itu mengaku sudah bersuami dan menetap di Taman Wira Mergong, Alor Star selain mengaku mengenali seorang daripada empat pelajar berkenaan.

“Suami wanita itu yang juga seorang nelayan kemudian datang ke balai polis untuk menjamin isterinya, tetapi naik angin sebelum menumbuk pipi wanita itu.

“Dia terpaksa ditenteramkan beberapa pegawai penguat kuasa dalam balai polis itu bagi mengelak kejadian tidak diingini berlaku,” katanya.

Semua yang ditahan akan didakwa mengikut Seksyen 9 (3) dan (4) Enakmen Kanun Jenayah Syariah Kedah 1988, yang mana sabit kesalahan boleh didenda RM1,000 atau enam bulan penjara atau kedua-duanya sekali.
aima hanna
nasib baik tumbuk je.... unsure.gif
zayed
4 orang lelaki + 1 orang wanita.

saya tak nampak dgn jelas lagi. adakah ada aktiviti yg disyaki? atau sekadar ditangkap begitu sahaja tanpa ada perbuatan keji?

mama_elin
Difahamkan, seorang daripada empat lelaki yang dicekup bekas teman lelaki wanita berkenaan yang dikenalinya sebelum berkahwin.

part ni kot zayed..yg buat mama tergelak..'tumbuk'..tu jer
pingugal82
hah..kalau aku...bukan tumbuk jer...more than that... devil.gif
Ewan_sn
Didakwa dibawah kes apa nie?? ...baca dr mula sampai habis tak nampak sebab yg kuat untuk ditangkap..adakah masa serbuan dilakukan itu dia dan 3 org lelaki yg lain itu sedang berbogel?
mama_elin
thats why....
dia kasi tusyen ke..
kalau bogel edi, rasanya paper ni akan letak tajuk tu 'bogel' kat in BOLD kaler dulu..
ufffff
hentahlah
tak taula, tapi zmn sekarang 5 lwn 1 , 4 lwn 1 , 3 lwn 1 , cam syampoo... oops.gif

kodok
dorang wat gang bang ka? dirol.gif
mira
nasib baik 4 lelaki..tapi kalau 10 lelaki...apa nak jadi.......rasanya isterinya tak puas......
onecity
QUOTE(hentahlah @ Mar 7 2007, 09:50 AM) *
tak taula, tapi zmn sekarang 5 lwn 1 , 4 lwn 1 , 3 lwn 1 , cam syampoo... oops.gif

ha ar lah dah mcm syampu plak.. syam apa erk??? rofl.gif
metrobas16
tp kalu ikut dlm hukum kalo 1 pompuan kna ade 5 lelaki @ 1 lelaki kna ade 5 pompuan .. kalu x cukup leh sabit sbg khalwat wpun dorg tu smua 1 pompuan 4 lelaki .. tetap x cukup syarat
katok_cun
tak kira ar apa pun kesalahan dia...
yg dia g masuk umah org lelaki tu wat per...
dia isteri org...even nak bg tuisyen pun tgk ar tempat beb..

tak semesti da berbogel baru nak tangkap...
org kate mencegah tue lebih baik dari merawat...

kalu da jadi mcm nih name saper yg busuk...
tak ker suami...nampak sgt ar suami tue tak pandai didik isteri...
katok_cun
tak tau plak aku kalu2 ader para2 lelaki yg OPEN MINDED yg sanggup bagi pelepasan kat ISTERI dia org melepak kat umah bujang lelaki.... dry.gif
Khayty
aku pernah tumbuk lelaki 4 das
dush kiri 2x
dush kanan 2x..
hambik kau...pecah bibir dan dalam mulut..
noreason
huh paper pon padan ler muka
sapeh suh mgi mendekati perkara˛ yang mendatangkan fitnah
sendirik mau ingatlah

~minta dijauhkan dari semua ni~amiinnn~
newbie
QUOTE(kodok @ Mar 7 2007, 12:18 PM) *
dorang wat gang bang ka? dirol.gif

tiada kata secantek bahasa...da da daa... rofl.gif
JeD[i]-BoNGsU
wow.. bestnyer..
tirmidzi
tak payah jamin.. bior jee dia dok dalam penjara tuu...
hentahlah
QUOTE(metrobas16 @ Mar 7 2007, 07:31 PM) *
tp kalu ikut dlm hukum kalo 1 pompuan kna ade 5 lelaki @ 1 lelaki kna ade 5 pompuan .. kalu x cukup leh sabit sbg khalwat wpun dorg tu smua 1 pompuan 4 lelaki .. tetap x cukup syarat


iyeakeni... aku tak taula pasal hukum ni..

alaa.. sekarng banyak noo 1 pompan dkongsi ramai2 laki. ataupun sebaliknya..

tak tengok liputan harianmetro rakaman klip mms awek mat rempit buat seks ramai2 tak kira 2,3,4,5 orang semo join sekaki.. bukan 1 klip, tapi banyakklip..

belum lagi dikira kenyataan Ning Baizura dulu dlm majalah FHM kata ingin buat seks ngn laki ramai2...

aku sarankan sapa yang stick pada hukum ni, pegila explore 'dunia gelap' ni dgn join web komuniti diorg.. yang hampir kena saman ngan JAIS (Jabatan Agama Islam Selangor) tapi tak jadi psl web tu kebal dari web politik... ramai sgt dah malaun buat cmni..

ish2... dunia2..
syima
lakinya kena gi berubat kot. atau minum kopi super power.

jangan marah gurau jer.

tak siasat dulu ker? biasalah orang skrg pandai cari duit ngan buta tuli jer..


wallahuualam

yang mms tu bukan wanita jer yang buat seks ngan ramai2 laki, juga ada sebaliknya. kesiankan kena tipu dengan laki diorang, pastu laki diorang senyap2 jer jaja kat orang..

kalu kawin pun tak yah buat cam tu.kang malu gak kan..

terbalik la skang ni wanita kongsi ramai laki wakaka
lawak
lawakkkkkkkkkk
ayasofya
mak aiiii
dasyatnyeee
kire macam aku cinta kau dan dia
menduakan suami
mcm2 skrg ni
DoraDxplorer
kalau pompuan menduakan suami dia kena tumbuk. kalau suami mendua/tiga/empatkan pompuan, dia patut kena apa ye? tumbuk juga ke?
ayasofya
QUOTE(DoraDxplorer @ Mar 16 2007, 11:00 PM) *
kalau pompuan menduakan suami dia kena tumbuk. kalau suami mendua/tiga/empatkan pompuan, dia patut kena apa ye? tumbuk juga ke?


tu kena kasi balasan yg sama adil
menyembilankan mereka
haha
DoraDxplorer
QUOTE(ayasofya @ Mar 16 2007, 11:15 PM) *
QUOTE(DoraDxplorer @ Mar 16 2007, 11:00 PM) *
kalau pompuan menduakan suami dia kena tumbuk. kalau suami mendua/tiga/empatkan pompuan, dia patut kena apa ye? tumbuk juga ke?


tu kena kasi balasan yg sama adil
menyembilankan mereka
haha


isk ... byk tu. tk ingat .... hehehe. tp kalau menyembilankan dgn anak2, mak bapak, adik beradik dan sepupu sepapa, apa salahnye kan.
kucinggemukz
QUOTE(DoraDxplorer @ Mar 16 2007, 11:00 PM) *
kalau pompuan menduakan suami dia kena tumbuk. kalau suami mendua/tiga/empatkan pompuan, dia patut kena apa ye? tumbuk juga ke?


kalau lelaki? ikat kat pokok, letak kerengga kat 'anu' dia.. yahoo.gif
L_lo
Hmmmmm......
Betulke dalam keadaan mencurigakan.....
Maybe pompuan tu so sial
tapi mungkin derang tak wat apa2...
sekadar berbual mesra...... biggrin.gif


P/S: Anyway... dah ade laki tu... watla cam ade laki..... Pompuan yang dah kawen pegi rumah kawan lelaki tak manis dipandang orang dan menimbulkan fitnah... apalagi kalau tanpa izin somi.... uish... uish... uish....
Untuk husband dier lak.... sapa suh salah pilih bini... Len kali pilih orang cam aku... kih... kih...kih
Khayty
Suami Tumbuk Isteri Khalwat????? wacko.gif

Suami tatu payudara isteri-sebab marah? blink.gif


Suami masukkan bola golf dalam alat sulit isteri???? wow.gif
DoraDxplorer
nmpaknye, pompuan kalau buat x baik sikit, jam2 tu juge dpt hukuman, x payah tunggu masuk court. hmmm ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.