Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Coklat Selbourne Pada Harga Diskaun 50%
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Non-Tangible)
hage
Kepada sesiapa yang berminat mendapatkan coklat masakan jenama selbourne, bole la dapatkan dari saya. Coklat selbourne ni memang coklat bermutu tinggi.. kat malaysia jarang2 jual.. sebab die untuk overseas market.. bole tengok gambar;

1- Dark chocolate bar- RM15 per kg


2- Cocoa powder - RM15 per kg


3- Chocolate white bar- RM18 per kg - packing sama macam dark chocolate

4- Ni pulak gambar coklat tu bile dah bukak. 1 kg ade 5 bar yang kaler coklat tu.. Tu gambar dark coklat. Yang hujung kiri tu, gambar white chocolate. 1 kg ade 5 bar cenggitu..


Sape berminat - sile telefon saya di 016-6983302
hage
Ni pulak, saya ade jumpe resepi yang menggunakan coklat selbourne ni..



Ni gambo mase tengah masak..


Ni pulak gambo bile dah siap masak..
mega8477
halal tak? saya banyak buat tempahan kek coklat. jadi kalau tu minat gakla kan...
tapi saya di kemaman. macam mana eik\???
hage
halallll... siap ade logo halal lagi kat belakang tu.. cube tengok betul2.. kalau awak nak, nnti saya pos kan kat awak..
mega8477
harga yang tertulis kat situ dah less 50 % ke belum?

saya masih dok pk pk lagi ni...
hage
Harga tu dah siap less...
hage
Lagi satu, lupe plak nak bitau.. harge tu dah siap masuk kos penghantaran dah.. cume tunggu cekelat tu sampai depan umah je.. biggrin.gif
mega8477
ye ke...?
nanti saya pk..
ann4
QUOTE(hage @ Nov 13 2006, 04:49 PM) *
halallll... siap ade logo halal lagi kat belakang tu.. cube tengok betul2.. kalau awak nak, nnti saya pos kan kat awak..




hi, sorry nak tanya discount ni sampai bila?...
pastu chocolate tu gred A ke gred B...

pastu location kat mana...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.