Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lelong Barangan Jenama Luar Negara Milik Peribadi
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible)
Pages: 1, 2, 3
bimmer_girl
Assalamualaikum

Saya m'punyai beberapa barangan baru dan juga terpakai utk dijual seperti berikut.
kebanyakan brg2 ini dibeli diluar negara
masih baru dan m'punyai tag
saya juga akan m'jual beberapa barangan terpakai dgn harga yg murah

Sebarang soalan bolehlah m'hubungi saya di laman web ini
ataupun m'hubungi saya di talian 012-6411138

Kasut kanak2 lelaki jenama CLARKS

Jenama: Clarks
saiz: 4
warna: daddo brown (silat lihat gambar di bawah)
harga asal: Australia $39.95

saya beli kasut ini semasa di australia utk anak tp tak muat
jadi saya hanya menyimpannya
sila lihat gambar2







Saya beli kasut ini dgn harga $39.95 bersamaan kira2 RM120 wang malaysia
RM120 tuh dikira murah berbanding jika ingin beli di dlm negara
kasut jenama Clarks agak mahal di malaysia

saya ingin menjual kasut ini dgn harga RM65

siapa yg berminat bleh hubungi saya
saya boleh m'hantarnya melalui poslaju dgn sedikit bayaran tambahan
jika sesiapa berada di kawasan wangsa maju
bleh dpt kan dari saya secara terus

memandangkan hanya satu barangan saja
jadi siapa cepat dia dpt ler yer

time kasih

bimmer_girl
ini pula dress sutera yg saya beli semasa bercuti di England
masih belum pernah digunakan
terdapat tanda harga dan beg plastik dari butik terkenal ini
semuanya masih berada di dlm simpanan saya

Dress 100% sutera jenama LAURA ASHLEY

Jenama: Laura Ashley
saiz: UK8 EUR34 USA4
jenis kain: 100% sutera
warna: hitam
harga asal: Pound sterling 120
saya beli dengan potongan harga 50% semasa jualan murah

terdapat corak bunga timbul di belah kaki dress ini. Depan dan belakang (keliling)







dress sutera ini sesuai utk m'hadiri makan malam
dan majlis2 formal

saya beli dress ini semasa di england kira2 RM420 wang malaysia
di KL anda boleh ke 1 utama dan KLCC utk m'lihat baju2 di butik Laura Ashley
semuanya mahal2 belaka
m'mandangkan saya tak pakai dress ini
dan sudah berada hampir setahun dlm almari
jadi saya ingin m'jualnya dgn harga yg murah saja iaitu RM250

hanya t'dapat satu saja
jadi siapa cepat dia dpt ler ye smile.gif

bimmer_girl
SOLD!!!

ini pula cardigan jenama Valleygirl
yg dibeli di sebuah butik pakaian wanita di australia iaitu Valleygirl
masih baru dan m'punyai tanda harga

Cardigan jenama Valleygirl

jenama: Valleygirl
size: M
warna: cream
jenis kain: 100% acrylic
harga asal: australia $20 (kira2 RM60 wang malaysia)

terdapat corak timbul berbentuk rama2 di sebelah kiri baju (sila lihat gambar)





Saya ingin menjual cardigan ini dgn harga RM30
siapa yg berminat boleh hubungi saya



bimmer_girl
ini pula baju kemeja lelaki yg dibeli di butik pakaian Jeans West di Australia
masih disimpan di dlm plastik butik Jeans West ini
pada asalnya dibeli sebagai cenderahati kpd seorg kenalan
tp akhirnya hadiahkan benda lain pd nya
tibalah masanya utk m'clearkan almari saya smile.gif

Kemeja lelaki jenama Jeans West

jenama: Jeans West
saiz: XL (saiz XL tapi sebenarnya tidak begitu besar. saya anggapkan seperti saiz L biasa. Siapa yg berminat saya boleh berikan ukuran dlm cm)
warna: clay
jenis kain: 100% cotton
harga asal: saya sudah m'ngoyakkan sedikit tanda harga krn pd asalnya saya ingin m'hadiahkan kemeja ini pd kenalan.
Tapi kalau tak silap saya
saya beli kemeja ini dgn harga australia $29.95 (kira2 RM90 wang malaysia)

Jeans west ini adalah merupakan sebuah butik pakaian yg agak terkenal
di australia dan new zealand
m'jual seluar jeans kemeja dan lain2
utk lelaki dan wanita





Kemeja ini saya ingin jual murah saja dgn harga RM30
siapa yg berminat boleh hubungi saya


bimmer_girl
ini pula antara cenderahati yg saya beli di england
utk diberikan kpd kenalan2
masih terdpt baki dlm simpanan saya
dan saya ingin m'jualnya dgn harga yg murah

Travel tie case jenama Tie Rack

Jenama: Tie Rack
warna: hijau kotak2
harga asal: saya tidak pasti harga asalnya.







travel tie case ini sesuai digunakan kpd mereka yg selalu outstation
juga sesuai diberikan sebagai hadiah hari jadi atau hadiah ulangtahun perkahwinan kpd yg tersayang

saya tidak pasti harganya
ttp seperti yg kita ketahui
barangan di butik Tie Rack agak mahal2 juga

saya ingin menjual travel tie case ini dgn harga RM35 sahaja
bimmer_girl
Dress wanita 100% sutera jenama Monsoon

jenama: Monsoon
size: UK12 EUR40 USA 8
jenis kain: 100% silk
harga asal: pound sterling 75 (kira kira RM525 wang malaysia)





Monsoon ialah sebuah butik pakaian wanita popular di luar negara
saya tidak pasti sama ada terdpt butik monsoon di malaysia ataupun tidak

saya ingin m'jual dress ini sama harga seperti dress Laura Ashley diatas iaitu RM250

bimmer_girl
SOLD!!!

saya selalu ke luar negara
kebiasaannya saya akan banyak m'beli barang2 utk diberi cenderamata pd famili dan kawan2
kekadang saya beli ekstra takut2 ada yg tak cukup
jadik banyak ler barangan dlm simpanan saya
dompet kulit lelaki ni antara barangan yg masih ada pada saya
saya beli di itali semasa bercuti disana
banyak juga saya beli
nih antara yg lebih ler
dah lama terperok didlm almari
jadi saya ingin m'jual pada siapa2 yg berminat

Dompet lelaki (genuine leather)

warna: hitam
harga asal: saya tak ingat berapa harga dompet kulit ini

Jika anda cium dompet nih
mmg kuat bau kulitnya







dompet ini terdpt banyak tempat menyimpan kad2 kredit
sesuai diberi sebagai hadiah kpd yg tersayang
atau utk warga infogossip lelaki boleh digunakan sendiri

harganya murah saja iaitu RM30
bimmer_girl
SOLD!!!

beg sukan bimbit jenama Canterbury

beg bimbit ini sesuai dibawa utk bersukan atau berkhelah atau bercuti
terdapat tempat menyimpan selipar
cermin muka dan poket berzip

saya tak pasti berapa harganya
mungkin saya dah terbuang tanda harga
tp masih tersimpan elok di dlm beg plastik canterbury
kalau ade yg biasa ke butik canterbury di 1 utama mungkin tau berapa harga pasaran barangan canterbury di malaysia
agak mahal juga





beg bimbit ini saya ingin jual dengan harga RM25
sila hubungi saya kpd siapa yg berminat ya
bimmer_girl
saya masukkan sekali satu beg wanita jenama Gucci (tiruan)
yg saya beli tetapi tak pernah dipakai pon

Beg wanita jenama Gucci (tiruan)

beg ini masih baru
dan terdpt dust cover utk menyimpan beg ini





harganya cuma RM25
bimmer_girl
SOLD!!!

Dinner beg jenama NINE WEST (Barang Terpakai)

warna: pink

saya beli dinner beg ini di england
dan telah m'makainya beberapa kali
tp beg ini masih dlm keadaan elok dan cantik

NINE WEST adalah merupakan butik kasut dan beg tangan yg popular di luar negara
terdapat produk NINE WEST di Isetan
harga baranannya mmg agak mahal



m'mandangkan ini brg terpakai
jadi saya ingin m'jualnya murah
dgn harga RM18
bimmer_girl
SOLD!!!

Kemeja wanita jenama TEMP Australia

jenama: TEMP Australia
saiz: 16
berlengan panjang
harga asal: australia $25 (kira2 RM75 wang malaysia)

TEMP adalah merupakan sebuah butik pakaian wanita yg popular di australia
kemeja wanita ini masih baru
dan masih terdapat tanda harga





Saya ingin m'jual kemeja wanita lengan panjang ini
dengan harga RM30
bimmer_girl
SOLD!!!

Jam tangan SWATCH

jam tangan ini saya beli di rome, itali
boleh lihat cop syarikat di surat warranty
w/bagaimana pun tempoh warranty telah pon tamat
Swatch hanya m'berikan tempoh 12 bulan dr tarikh pembelian sebagai warranty

jam ini masih elok
tidak pernah digunakan
hanya berada di dlm simpanan saya

jika ada yg berminat utk m'beli
saya m'beri jaminan jam ini dlm keadaan baik
jika tidak
saya akan m'mulangkan wang anda



Jam ini saya jual dgn harga RM100 sahaja
kpd yg berminat boleh hubungi saya
bimmer_girl
SOLD!!!

Body Shop - 3 bath and shower gel + percuma 1 hair and body wash

3 botol Ananya bath and shower gel
dan percuma 1 fizzy buble hair and body wash



kesemua ini dgn harga cuma RM15 sahaja

bimmer_girl
Seluar jeans uniseks jenama VERSACE (barang terpakai)

seluar jeans ini saya beli di sebuah butik versaca di itali
berharga kira2 RM700 wang malaysia pd waktu itu

anda boleh melihat tag made in italy di bahagian dlm seluar
saya boleh menjamin keaslian jeans ini dgn m'berikan sekali Certificate of Authenticity yg masih ada dlm simpanan saya

jeans ini masih di dlm keadaan elok dan hanya digunakan beberapa kali
kain jenis ini lembut dan rasa seperti baldu

jenama: Versaca
warna: hitam
saiz: 33
potongan straigh cut sesuai utk lelaki mahupun wanita







seluar jeans ini saya ingin menjualnya dgn harga RM150

bimmer_girl
Peluang terbaik utk peminat2 pasukan MUFC
saya m'punyai 2 barangan MUFC utk dijual

Barangan MUFC ini saya beli semasa di Manchester
masih terdapat 2 barangan cenderahati dlm simpanan saya
baru dan masih terdpt beg plastik dr kedai barangan MUFC

Mug MUFC

Mug ini masih di dlm kotak



Saya ingin m'jual mug MUFC ini dgn harga RM20

Soft toy MUFC

Masih baru dan terdpt tag MUFC di soft toy ini



Soft toy ini saya jual dgn harga RM20

saya hanya m'punyai satu plastik beg kedai MUFC
jika ada yg beli kedua2 barangan ini
jadi saya akan terus berikan kpdnya
ttp jika anda hanya beli satu barang
beg plastik ini saya berikan kpd pembeli yg pertama
bimmer_girl
SOLD!!!

Barangan mandian dan krim Magnolia dari MARKS & SPENCER

1 botol cream bath 75ml
1 botol fragrance body lotion 75ml
1 tiub shower cream 50ml
1 tiub pH balanced cream 50ml



kesemua ini saya ingin jual dgn harga cuma RM25
bimmer_girl
SOLD!!!

Beg mekap kraftangan Filipina

beg kecil ini sesuai digunakan utk menyimpan alatan mekap
dibeli di filipina dan masih belum digunakan





saya akan m'berikan satu beg kecil yg dibeli di China secara percuma
bersama2 dengan beg mekap ini



Harga beg mekap ini dan satu beg kecil China diberi secara percuma
adalah RM25
bimmer_girl
Mouse pad Hard Rock Cafe

Jika anda mengumpul barangan hard rock cafe
saya m'punyai satu mouse pad untuk dijual dgn hanya RM8


bimmer_girl
SOLD!!!

Beg tangan GUESS (barangan terpakai)

jenama: GUESS
warna: maroon
material: PVC

beg tangan GUESS ni saya sudah pakai
tp masih dlm keadaan baik
tak ada koyak di dlm ataupun luar
dan bersih

kalau siapa yg berminat saya jualnya murah saja iaitu RM15
saja kasi murah2
nak simpan pun memenuhkan almari saja

bimmer_girl
SOLD!!!

Barangan mandian lelaki HARVARD dari Marks & Spencer (shower gel dan body splash)

1 botol body splash cologne 100ml
1 tiub shower gel 50ml

masih terdapat kotak utk set mandian ini
tp kotaknya tidak berapa cantik



saya menjual set mandian lelaki ini dgn harga RM20



Barangan mandian lelaki HARVARD dari Marks & Spencer (shower gel dan aftershave)

1 botol moisturising cream 100ml
1 tiub shower gel 50ml



saya menjual set mandian lelaki ini juga dgn harga RM20

bimmer_girl
SOLD!!!

T-shirt MOVIE WORLD

t-shirt ini saya beli di kedai cenderahati di dlm Movie World
semasa bercuti di Gold Coast australia
masih baru dan mempunyai tanda harga
dan juga saya masih menyimpannya di dlm beg plastik kedai cenderahati Movie World tersebut

kpd mereka yg pernah ke movie world gold coast
ttp terlepas peluang utk m'beli t-shirt disana
boleh m'dptkannya dari saya

jenama: t-shirt barangan rasmi berlesen Movie World
saiz: L
warna: hitam
harga asal: australia $24.95 (kira2 RM75 wang malaysia)

gambar kartun di tengah2 t-shirt tersebut adalah jahitan benang timbul





t-shirt ini saya jual dgn harga RM30
bimmer_girl
SOLD!!!

T-shirt Garfield (barangan terpakai)

saya hanya memakai t-shirt ini sekali saja
krn saiznya agak besar
kpd peminat kartun Garfield
jgn lepaskan peluang utk dptkan barangan rasmi berlesen Garfield ini

jenama: t-shirt barangan rasmi berlesen Garfield
saiz: L
warna: kelabu





t-shirt ini saya jual dgn harga RM15
bimmer_girl
SOLD!!!

Beg tangan jenama Jacques Lafleur (barangan terpakai)

saya beli beg tangan ini di parkson grand atau isetan (antara 2 supermarket ini)
saya tak pasti berapa harga beg tangan ini semasa saya m'belinya
RM200 keatas mungkin

seingat saya
beg tangan ini saya hanya gunakan sekali saja
selebihnya hanya terperok di dlm almari saya

beg tangan ini mmg dlm keadaan baik
di luar dan di dlm
masih elok dan bersih

jenama: Jacques Lafleur
warna: hitam
jenis beg: synthetic leather







beg tangan ini saya ingin m'jualnya dgn harga RM30

bimmer_girl
SOLD!!!

Beg tangan dinner (brangan terpakai)

Beg tangan ini saya beli di dlm negara
hanya pakai sekali dua saja
masih di dlm keadaan baik dan cantik
disimpan di dlm dust bag yg akan diberi sekali bersama2 hand bag ini
sesuai dipakai m'hadiri majlis makan malam dan majlis perkahwinan



beg ini saya ingin m'jualnya dgn harga RM30 sahaja
bimmer_girl
SOLD!!!

Beg bimbit Billabong Australia

beg billabong ini saya beli semasa berada di australia
masih di dlm keadaan baru
saya tidak m'gunakan nya
ttp tanda harga sudah saya bukakan dari beg ini

beg ini m'gunakan kain span
jika anda ke midvalley
ada sebuah kedai m'jual peralatan pantai dan surfing
seperti billabong,ripcurl dan juga quiksilver
boleh lihat beg ini dan harganya juga agak mahal





saya ingin m'jual beg billabong ini dgn harga RM35
bimmer_girl
SOLD!!!

Kemeja wanita jenama Miller's

jenama: Miller's Australia
warna: hijau belang putih
saiz: 10 (kira2 saiz M)
jenis kain: 96% coton 4% spandex

kemeja ini masih baru
Miller's ialah sebuah butik pakaian wanita yg agak terkenal di Australia





kemeja ini saya ingin m'jualnya dgn harga RM30
bimmer_girl
SOLD!!!

Jumper dari Laura Ashley (Barangan terpakai)

jumper ini saya beli semasa berada di england
di tag tertulis Made in Great Britain
masih di dlm keadaan baik

sesuai dipakai jika anda bercadang utk pergi ke tempat sejuk
juga sesuai dipakai di pejabat



Saya ingin m'jual jumper ini dgn harga RM45
bimmer_girl
SOLD!!!

T-shirt Gold Cost Australia

watna: biru kehitaman
saiz: S (tapi agak besar juga)

gambar corak benang timbul ditengah2 baju

saya ingin m'jual t-shirt ini dgn harga hanya RM10


bimmer_girl
SOLD!!!

Beg tangan wanita LAURA ASHLEY genuine leather (Barang terpakai)

beg tangan ini saya beli di butik Laura Ashley di london (agak sukar utk m'dptkan beg tangan di butik laura ashley malaysia - banyak baju saje disini dgn harga yg mahal pulak tu)
harga asal beg ini jika tak salah saya 60 atau 70 pounds pd masa itu
agak mahal kerana beg ini adalah beg tangan kulit
kulitnya cantik dan lembut

saya telah m'makai beg ini
ttp masih dlm keadaan baik dan bersih
beg tangan ini agak sesuai utk ke pejabat m'mandangkan ruang yg agak besar
beg ini pernah m'jadi antara beg kegemaran saya smile.gif

corak bunga di beg ini ialah jahitan bunga timbul
bahagian dlm beg ini ialah kain satin hitam dipenuhi dgn perkataan LAURA ASHLEY








saya ingin m'jual beg tangan ini dgn harga RM55
siapa yg berminat boleh hubungi saya
Khayty
ermnm...banyak juga barangan yang menarik....
tapi sayang....kebanyakan pakaian saya ialah size XL(Malaysia...kalau brand luar negara size apa yer?)
teringin juga nak beli brangan lain...tapi dalam waktu terdekat saya telah banyak beli beg dan kasut.
(ada satu yg betul-betul saya berkenan...beg uncang China tu..hahaha.)
Jeans tu best juga...tapi sayang ianya button...jika pakai seolah macam seluar tidak bertutup(macam terlupa nak zip.....serik nak pakai yg ada button walau ia high quality)
bimmer_girl
selalunya kalau XL tu saiz 16
lebih kurang cam tuh
ade satu baju XL kemeja corak2 tuh
tp dah ade yg amek

uncang cina tu saya ingat kasi free pd yg beli beg mekap filipina tu
Ewan_sn
waahhhh!!!...nampak menarik!!
bimmer_girl
sebenarnya ade byk brg lagi
di cyber mall info gosip
nanti saya letakkan disini juga
kalau ade yg berminat
byk juga brg2 dah dibeli
bimmer_girl
SOLD!!!

Beg tangan jenama Jacques Lafleur (barangan terpakai)

saya beli beg tangan ini di parkson grand atau isetan (antara 2 supermarket ini)
saya tak pasti berapa harga beg tangan ini semasa saya m'belinya
RM200 keatas mungkin

seingat saya
beg tangan ini saya hanya gunakan sekali saja
selebihnya hanya terperok di dlm almari saya

beg tangan ini mmg dlm keadaan baik
di luar dan di dlm
masih elok dan bersih

jenama: Jacques Lafleur
warna: hitam
jenis beg: synthetic leather







beg tangan ini saya ingin m'jualnya dgn harga RM35

jamd
jamd berminat nak beli a few itme...nanti jamd PM brg apa yg jamd nak ?
bimmer_girl
QUOTE(jamd @ Nov 30 2005, 08:59 AM)
jamd berminat nak beli a few itme...nanti jamd PM brg apa yg jamd nak ?

boleh smile.gif
sementara stok masih ader
bimmer_girl
Jumper rasmi WIMBLEDON TENIS

Ini adalah jumper rasmi dari WIMBLEDON TENIS di England

jenama: Barangan rasmi WIMBLEDON TENIS
warna: putih
saiz: M

logo wimbledon jahitan benang timbul di belah kiri baju

jumper ini sesuai utk lelaki juga wanita (uniseks)
kpd peminat sukan tenis
ini peluang terbaik utk m'dapatkan barangan wimbledon tenis








Saya ingin m'jualnya hanya dgn harga RM35
bimmer_girl
Beg tangan kulit - genuine leather (Barangan terpakai)

ade yg bertanyakan pd saya masih ade lagi ke beg tangan wanita bertali panjang
ini yg masih ade tersimpan di almari saya
m'rupakan beg tangan kulit (genuine leather)
dibeli satu ketika dulu di itali
ttp bukan ler jenama yg terkenal
saya belinya di sebuah market m'jual barang2an kulit di rome pd masa itu
w/pun beg tangan ini bukan dr jenama designer label yg terkenal
ttp mmg m'gunakan genuine leather
serta jahitan pd beg ini yg begitu kemas

saya hanya m'gunakan beg ini sekali dua saja
mmg dlm keadaan seperti baru dan bersih

tp jika diperhatikan betol2 di sebelah atas beg tangan ini
ada sedikit kesan tompok kecil berwarna hitam
saya pon tak begitu pasti dr mana dtgnya
lain2 dlm keadaan baik
satu perkara yg saya begitu tertarik dgn beg tangan ini ialah jahitannya yg kemas dan cantik







siapa yg berminat utk m'lihat dulu keadaan beg ini sebelum m'belinya
boleh hubungi saya smile.gif

m'mandangkan beg ini beg kulit berlualiti baik
saya ingin m'jualnya dgn harga RM45
bimmer_girl
SOLD!!!

T-shirt Marvin dari Warner Bros Studio Store

t-shirt ini dibeli di warner bros studio store di australia

jenama: Warner Bros
warna: putih
saiz: XS (tetapi agak besar seperti saiz M baju biasa)

saya m'makai t-shirt bersaiz M
pabila saya ingin m'beli t-shirt ini dulu
saya m'cuba tshirt yg bersaiz M
ttp agak besar
jadi saya beli saiz XS ini
muat utk saya yg m'makai tshirt bersaiz M

jahitan benang timbul di poket kiri







saya ingin m'jual tshirt ini dgn harga RM25
siapa yg berminat boleh hubungi saya


bimmer_girl
GAP ladies panty - terdapat 5 helai

kpd yg pernah ke butik GAP
mungkin sedia maklum dgn harga pakian dan lingerie wanita di sana

panties ini kelihatan begitu simple sekali
ttp harga asalnya mmg mahal
anda boleh lihat senarai harga di lawan web GAP di
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6978

saya beli panties ini semasa jualan murah GAP
5 helai utk 10 pounds sahaja (kira2 RM70 wang Malaysia) pada masa itu
bermakna sehelai dlm 2 pounds (RM17 wang malaysia)

masih terikat kemas 5 panties yg dibeli dulu
tp hanya tinggal warna putih sahaja
dan bersaiz M

saya ingin m'jual nya dgn harga RM5 sehelai





McTwist
Waaa teringin yang baju Marvin Warner Bros tu
bimmer_girl
QUOTE(McTwist @ Dec 2 2005, 12:58 AM)
Waaa teringin yang baju Marvin Warner Bros tu

saya dah msg u utk ukuran baju
dan beg dinner tu smile.gif
bimmer_girl
Shirt wanita DOROTHY PERKINS

Baju ini dibeli di butik DOROTHY PERKINS di england

Jenama: Dorothy perkins
warna: lilac
saiz: UK14, EURO 42
harga asal: 9 pounds (kira2 RM63 wang maaysia)
jenis kain: 100% cotton

panjang lengan baju ini ialah three quarter





Saya ingin m'jual baju ini dgn harga RM30
bimmer_girl
SOLD!!!

T-shirt sukan LE COG SPORTIF dan MULLER SPORT (barangan terpakai)



saya ingin m'jual kedua2 t-shirt sukan ini dgn harga RM15
bermakna anda akan m'dpt kedua2 tshirt ini dgn harga hanya RM15

baju yg petama:
jenama: MULLER SPORT
saiz: M
warna: kelabu
jenis kain: 100% cotton



baju yg kedua:
jenama: LE cOG SPORTIF
saiz: LG (saiz nya sama dgn tshirt MULLER diatas iaitu saya anggarkan bersaiz M)
warna: hijau askar
jenis kain: 100% cotton



bimmer_girl
SOLD!!!

skinnie tee MORGAN de toi

MORGAN adalah m'rupakan sebuah butik pakaian wanita yg agak popular di luar negara terutamanya di Peranchis dan UK
saya tak pasti sama ada terdpt butik Morgan De Toi di malaysia
tak salah saya mmg tiada

ini adalah skinnie tshirt
cantik dgn 4 diamond ditengah2 tshirt ini
juga corak berwarna perak timbul tertulis "MINE" di tshirt ini
tshirt ini MADE IN FRANCE

jenama: Morgan de toi
saiz: L
jenis kain: 95% cotton 5% lycra



saya ingin m'jual skinnie tee ini dgn harga RM30
bimmer_girl
Tshirt dari WARNER BROS (Barangan terpakai)

ini satu lagi tshirt yg saya beli dari Warner Bros department store
saya hanya memakai baju ini sekali dua sahaja
krn saiz nya yg agak besar

jenama: tshirt berlesen dari Warner Bros
saiz: XL
warna: biru tua dan maroon disebelah atas
jenis kain: 100% cotton

gambar kartun ditengah2 tshirt ialah corak benang timbul





baju ini saya ingin m'jualnya dgn harga RM15
bimmer_girl
SOLD!!!

Kemeja wanita PADINI AUTHENTICS (Barangan terpakai)

kemeja ini saya beli di dlm negara
iaitu di butik Padini Authentics
sesuai dipakai ke pejabat
digayakan dgn seluar atau skirt
baju ini berlengan three quarter

jenama: Padini Authentics
warna: hijau muda
saiz: M
jenis kain: 100% polyester

terdapat corak bunga timbul disepanjang tempat butang dari atas hingga ke bawah



saya ingin m'jual kemeja ini dgn harga cuma RM15 sahaja
McTwist
Ader lagi tak t-shirt² tak kira apape design cam yang saya penah beli tu?
Khayty
QUOTE(bimmer_girl @ Dec 1 2005, 09:55 PM)
Jumper rasmi WIMBLEDON TENIS

Ini adalah jumper rasmi dari WIMBLEDON TENIS di England

jenama: Barangan rasmi WIMBLEDON TENIS
warna: putih
saiz: M

logo wimbledon jahitan benang timbul di belah kiri baju

jumper ini sesuai utk lelaki juga wanita (uniseks)
kpd peminat sukan tenis
ini peluang terbaik utk m'dapatkan barangan wimbledon tenis








Saya ingin m'jualnya hanya dgn harga RM35

saya nak ini.....
McTwist
Kalau nak kena la hulur duit kak Khay.. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.