Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scooter Gilerz
Mesra.net Forum > Vehicles & Transportation > Kereta, Motosikal, Basikal
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ghostsbusters_gal
hai......sapa yg ada guna scooter silalah bg pendapat or luahan hati komer smua klu ada apa masalah ngan scooter ko org.......
kat sini aku bg nasihat korang jgnlah beli or menggunakan jenama comel....coz' aku dah terkena...kata jer enjin bagus takde masalah..di jamin 100%...tapi haprak................bayangkan br 2 minggu guna dah kene antar bengkel..lampu signal takde,jarum km tak gerak n minyak punya jarum pun tak gerak....tension aku di buatnya...
pas je kuar bengkel rosak balik...kali nie memang aku bengang giler,mana tak nyer time tue aku ada class dlm elok bawa motor tiba stuck tgh2 jln......aku punya panik masa tue dahlah 1/2 jam lagi class nak mula......
nak di jadikan citer,papa aku bengang coz duit dia dah banyak melabur kat motor aku,aku pun bengang apa lagi tolak balik kat kedai...skrang aku tak tau lagi nak guna motor aper????tolong rekomenkan kat aku,nak guna brand aper???janji jenis scooter tau...n janji bagus tdk mendatangkan masalah angry.gif
azir_higashi
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Aug 9 2003, 09:44 AM)
hai......sapa yg ada guna scooter silalah bg pendapat or luahan hati komer smua klu ada apa masalah ngan scooter ko org.......
kat sini aku bg nasihat korang jgnlah beli or menggunakan jenama comel....coz' aku dah terkena...kata jer enjin bagus takde masalah..di jamin 100%...tapi haprak................bayangkan br 2 minggu guna dah kene antar bengkel..lampu signal takde,jarum km tak gerak n minyak punya jarum pun tak gerak....tension aku di buatnya...
pas je kuar bengkel rosak balik...kali nie memang aku bengang giler,mana tak nyer time tue aku ada class dlm elok bawa motor tiba stuck tgh2 jln......aku punya panik masa tue dahlah 1/2 jam lagi class nak mula......
nak di jadikan citer,papa aku bengang coz duit dia dah banyak melabur kat motor aku,aku pun bengang apa lagi tolak balik kat kedai...skrang aku tak tau lagi nak guna motor aper????tolong rekomenkan kat aku,nak guna brand aper???janji jenis scooter tau...n janji bagus tdk mendatangkan masalah mad.gif

hehehe...
kalau nak murah guna lah Karisma...OTR 5200. Lagipun pompuan okey kalau naik karisma...
kalau nak mahal lagi pakai la VR125 itupun okey tapi...7K la.....nak lagi power pakai Gillera (betul ke aku eja?) ... 12K....

okey pakai karisma......
ghostsbusters_gal
ejaan ko tue oklah....nak kata silap tak jugak...ntahlah.....
ko guna karisma ker?????
elok ke??aku tgk depan tue kontot jer......aku takut tak imbang tue je masalahnya...
brapa ribu karisma ko beli?????
<=[ApAch|chO]=>
cool.gif
Pakailah vs125...
nanti ko boleh la touchup airbrush kaler yang ko minat...
baulah gempak satu class ko pakai scooter hip-hop..yaaa auuuu...

biggrin.gif
nohehgal81
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Aug 9 2003, 05:44 PM)
hai......sapa yg ada guna scooter silalah bg pendapat or luahan hati komer smua klu ada apa masalah ngan scooter ko org.......
kat sini aku bg nasihat korang jgnlah beli or menggunakan jenama comel....coz' aku dah terkena...kata jer enjin bagus takde masalah..di jamin 100%...tapi haprak................bayangkan br 2 minggu guna dah kene antar bengkel..lampu signal takde,jarum km tak gerak n minyak punya jarum pun tak gerak....tension aku di buatnya...
pas je kuar bengkel rosak balik...kali nie memang aku bengang giler,mana tak nyer time tue aku ada class dlm elok bawa motor tiba stuck tgh2 jln......aku punya panik masa tue dahlah 1/2 jam lagi class nak mula......
nak di jadikan citer,papa aku bengang coz duit dia dah banyak melabur kat motor aku,aku pun bengang apa lagi tolak balik kat kedai...skrang aku tak tau lagi nak guna motor aper????tolong rekomenkan kat aku,nak guna brand aper???janji jenis scooter tau...n janji bagus tdk mendatangkan masalah angry.gif

ai...tp mmg kebnyak ramai yg beli scooter comel sekarang ni..
tp aku nak recommend ko scooter nitro..
sbb aku pakai scooter nitro..125 bintang ker...star 123 ker..
body pun cantik...enjin pun ok..pendek kater...bile naik scooter nitro..
nampak bergaya..
try la...
triple8
aku penah dengar budak vs125 bersembang gini lah(sambil dia duduk atas vs125)

member dia '' ko tak gi main ke malam nie?''

budak vs125 ''uiii tak boleh dia pakai karisma beb!''

member dia "apsal lak?kuat ke?''

budak vs125 "uii karisma memang power tak berani aku"

so aku nak tanyer betul ke?perbualan tu aku dengar semasa aku berhenti depan kedai

so pakai lah karisma lagi pun aku minat gak biggrin.gif
nohehgal81
QUOTE(triple8 @ Aug 12 2003, 09:45 PM)
aku penah dengar budak vs125 bersembang gini lah(sambil dia duduk atas vs125)

member dia '' ko tak gi main ke malam nie?''

budak vs125 ''uiii tak boleh dia pakai karisma beb!''

member dia "apsal lak?kuat ke?''

budak vs125 "uii karisma memang power tak berani aku"

so aku nak tanyer betul ke?perbualan tu aku dengar semasa aku berhenti depan kedai

so pakai lah karisma lagi pun aku minat gak biggrin.gif

apalah la..hang ni..citer itu ajer ker
kerudung merah
VR125 lah
triple8
emmm dah tu jer yg aku dengar pas tu aku masuk kedai lah beli paper tak kan akunak melangut lak diaorang sembang rolleyes.gif
ghostsbusters_gal
amboi2......takkan sampai situ jer ko dgr diaorg bercerita..???asal tak dgr sampai habis.........snang sikit aku tau penghujungnya...............
ghostsbusters_gal
noheqal.......ko beli nitro ke???brapa ko bayar????member aku pun ada kata nitro ok cun plak tue..........tp bdy dia besar sgt lah.............tang ekzos dia aku tak berkenan skit
uzairi
erm..airbrush kat gilera lagik besss.... cool.gif
barbiturat_mania
setakat ni pakai karisma ok...tak de ragam...bulan 5 sampai skang cuma tukar minyak injin sekali...hujung minggu ni nak tukar lagi sekali...sajer je...tengah free...
ghostsbusters_gal
QUOTE(uzairi @ Aug 15 2003, 08:09 PM)
erm..airbrush kat gilera lagik besss.... cool.gif

gilerra pun ciput2 nak ada duit kat tangan dlm rm13'000 ko tau tak
cocorex
ko pakai c70..old school sikit.. wink.gif
ghostsbusters_gal
tak pernah dengarpun jenis tue
uzairi
gilera depan dier tak cantik... rolleyes.gif
barbiturat_mania
QUOTE(uzairi @ Aug 16 2003, 11:51 AM)
gilera depan dier tak cantik... rolleyes.gif

tapi laju nyee...mak aih...gerun nengok haa.... biggrin.gif
ghostsbusters_gal
QUOTE(barbiturat_mania @ Aug 16 2003, 11:54 AM)
QUOTE(uzairi @ Aug 16 2003, 11:51 AM)
gilera depan dier tak cantik... rolleyes.gif

tapi laju nyee...mak aih...gerun nengok haa.... biggrin.gif

memanglah depan dia tak cantik....depan dia ada iras2 mcm karisma kan.....
laju memang aku tak nafikan..tp ongkosnya dong.....ehehehhehehhe....mana nak cari duit sebanyak tue..kesianlah kat bapak aku
aVRiL^_^LaViGNe
QUOTE(azir_higashi @ Aug 11 2003, 04:37 PM)
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Aug 9 2003, 09:44 AM)
hai......sapa yg ada guna scooter silalah bg pendapat or luahan hati komer smua klu ada apa masalah ngan scooter ko org.......
kat sini aku bg nasihat korang jgnlah beli or menggunakan jenama comel....coz' aku dah terkena...kata jer enjin bagus takde masalah..di jamin 100%...tapi haprak................bayangkan br 2 minggu guna dah kene antar bengkel..lampu signal takde,jarum km tak gerak n minyak punya jarum pun tak gerak....tension aku di buatnya...
pas je kuar bengkel rosak balik...kali nie memang aku bengang giler,mana tak nyer time tue aku ada class dlm elok bawa motor tiba stuck tgh2 jln......aku punya panik masa tue dahlah 1/2 jam lagi class nak mula......
nak di jadikan citer,papa aku bengang coz duit dia dah banyak melabur kat motor aku,aku pun bengang apa lagi tolak balik kat kedai...skrang aku tak tau lagi nak guna motor aper????tolong rekomenkan kat aku,nak guna brand aper???janji jenis scooter tau...n janji bagus tdk mendatangkan masalah mad.gif

hehehe...
kalau nak murah guna lah Karisma...OTR 5200. Lagipun pompuan okey kalau naik karisma...
kalau nak mahal lagi pakai la VR125 itupun okey tapi...7K la.....nak lagi power pakai Gillera (betul ke aku eja?) ... 12K....

okey pakai karisma......

[FONT=Impact][SIZE=1][COLOR=purple]


hahahahahaha... semekum sumerrrrr... actually aku member baru kat sini... aku bukannyer budak scoot pun... tp aku suka dgn budak scoot... actually aku nasihatkan ko pakai laa karisma.... ok kot scooter tu..... happy.gif ..... hehehehe....
uzairi
idup gilera...
aah...pakai jer 125zR..lagi murah..power gaks...
leh gak kejar si gilera tuh... rolleyes.gif
tirmidzi
emm punye lah lame aku tak masuk sini hehehe dah ada scooter girl kee?.. emm nanti aku ajak member aku sorang niii.. pompuan gak dia pakai scooter blh lee join heheheheh
intan_k
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Aug 9 2003, 09:44 AM)
hai......sapa yg ada guna scooter silalah bg pendapat or luahan hati komer smua klu ada apa masalah ngan scooter ko org.......
kat sini aku bg nasihat korang jgnlah beli or menggunakan jenama comel....coz' aku dah terkena...kata jer enjin bagus takde masalah..di jamin 100%...tapi haprak................bayangkan br 2 minggu guna dah kene antar bengkel..lampu signal takde,jarum km tak gerak n minyak punya jarum pun tak gerak....tension aku di buatnya...
pas je kuar bengkel rosak balik...kali nie memang aku bengang giler,mana tak nyer time tue aku ada class dlm elok bawa motor tiba stuck tgh2 jln......aku punya panik masa tue dahlah 1/2 jam lagi class nak mula......
nak di jadikan citer,papa aku bengang coz duit dia dah banyak melabur kat motor aku,aku pun bengang apa lagi tolak balik kat kedai...skrang aku tak tau lagi nak guna motor aper????tolong rekomenkan kat aku,nak guna brand aper???janji jenis scooter tau...n janji bagus tdk mendatangkan masalah angry.gif

pada pendapat aku....ko guna jenama suzuki.....
sama ada ko ambik VS125 atau VR125.....

tapi bagi aku...kalau dpt version lama VS memang cara...
kalau beli scoot....jangan dok modify enjin...
boleh tapi ko pasti kan kewangan ko baguih!!

lagipun kalau VS ko senang nak dptkan aksesori....
wakakak....lagi ganaz kalau ko air brush....

la ni depa pakai tampai sticker je!
pastu laker!

sapa lagik dak scoot!!!
area johor....
sesapa yg lum masuk kelab....
masuk la....
intan_k
aku mmg pakai scoot....
pastu x-balak aku bikin mcm2...
memang motor aku buat racing...
bila dah rosak...
balak aku buat tak tahu......

pergh bengkek siot!!!
lepas ni...jangan mimpi sesapa nak pegang scoot aku....

minggu lepas....
sebab nak selamatkan scoot aku dari bergesel dgn treler...
kaki aku digelek treler...
syukur.....
kaki aku tak patah, retak....atau apa-apa....
cuma kebas jek!!!

wakakakak.......aku tak tahu mcm mana nak bgtau yg betapa aku sayang dengan RE3314 aku tu.......
pas ni aku nak bikin air brush....
sapa ader idea....nak wat gambo aper....
aku suka shin chan....
tapi mmber aku kata kartun tak ganaz!!!
korg ader idea tak????????
ghostsbusters_gal
QUOTE(intan_k @ Aug 18 2003, 05:39 PM)
aku mmg pakai scoot....
pastu x-balak aku bikin mcm2...
memang motor aku buat racing...
bila dah rosak...
balak aku buat tak tahu......

pergh bengkek siot!!!
lepas ni...jangan mimpi sesapa nak pegang scoot aku....

minggu lepas....
sebab nak selamatkan scoot aku dari bergesel dgn treler...
kaki aku digelek treler...
syukur.....
kaki aku tak patah, retak....atau apa-apa....
cuma kebas jek!!!

wakakakak.......aku tak tahu mcm mana nak bgtau yg betapa aku sayang dengan RE3314 aku tu.......
pas ni aku nak bikin air brush....
sapa ader idea....nak wat gambo aper....
aku suka shin chan....
tapi mmber aku kata kartun tak ganaz!!!
korg ader idea tak????????

power nyer ko..tak sangka aku..............
ghostsbusters_gal
QUOTE(intan_k @ Aug 18 2003, 05:33 PM)
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Aug 9 2003, 09:44 AM)
hai......sapa yg ada guna scooter silalah bg pendapat or luahan hati komer smua klu ada apa masalah ngan scooter ko org.......
kat sini aku bg nasihat korang jgnlah beli or menggunakan jenama comel....coz' aku dah terkena...kata jer enjin bagus takde masalah..di jamin 100%...tapi haprak................bayangkan br 2 minggu guna dah kene antar bengkel..lampu signal takde,jarum km tak gerak n minyak punya jarum pun tak gerak....tension aku di buatnya...
pas je kuar bengkel rosak balik...kali nie memang aku bengang giler,mana tak nyer time tue aku ada class dlm elok bawa motor tiba stuck tgh2 jln......aku punya panik masa tue dahlah 1/2 jam lagi class nak mula......
nak di jadikan citer,papa aku bengang coz duit dia dah banyak melabur kat motor aku,aku pun bengang apa lagi tolak balik kat kedai...skrang aku tak tau lagi nak guna motor aper????tolong rekomenkan kat aku,nak guna brand aper???janji jenis scooter tau...n janji bagus tdk mendatangkan masalah angry.gif

pada pendapat aku....ko guna jenama suzuki.....
sama ada ko ambik VS125 atau VR125.....

tapi bagi aku...kalau dpt version lama VS memang cara...
kalau beli scoot....jangan dok modify enjin...
boleh tapi ko pasti kan kewangan ko baguih!!

lagipun kalau VS ko senang nak dptkan aksesori....
wakakak....lagi ganaz kalau ko air brush....

la ni depa pakai tampai sticker je!
pastu laker!

sapa lagik dak scoot!!!
area johor....
sesapa yg lum masuk kelab....
masuk la....

aku pun ingat nak amik vs125....suzuki.........
tirmidzi
emm nak buat ari brush lah pulak hehehehe.. emm buat apa nak bazirkan duit buat kayekan toke kedai air brush jee hehehehehe... .. kalau aku laa janji boleh bawak pi balik kerja emm kan...

tak pun kumpul kan duit yang modyfite tuu beli cc besar sket.. gilera400 kee perrgghh tak payah nak meup2 .. cememang nye cun... cume beli full face jee
intan_k
[B]hehhe....aku kalau nak air brush tak yah kuar duit banyak..........
sepupu aku bikin mah......
ni aku tengah tunggu highway siap...
wakakak........

pastu nak bikin bagi laju......
sapa nak test.....
jom!

hehehe.........isk isk isk........
aku insaf deh!
takmo racing lagik!
serik motor asyik rosak....
cukup la kalau aku dapat wat long distance!
turun KL ker....
sesilap aku redah johor perlis....
isk isk isk....3 hari kot aku sampai!!

ahaks...full face tu ikut musim arrr
aku nak beli gak...
baru ranggi kan...
tapi kalau ke kelas mana leh pakai...
aku pakai tudung...
wakakak....bayang kan...
pakai tudung....
pakai full face...
isk isk isk.............
tirmidzi
first sekali bila dapat moto... kita kena chek dan pandu uji dulu moto kita tu.

basic.... tekan hon.. paras minyak. ODO.. kelancaran perjalanannye.. dan bunyi yang mencurigakan yang keluar dari enjin... bawalah rakan-2 sekali kalau nak ambil moto dari kedai..

tuuwaa.. kita bila tgk prize harga moto murah kita terus jee ambil .. tanpa mengambil kira keselamatan dan penggunaan untuk jangka masa panjang....
aku rela pakai Honda c70 dari pakai moto comel mahupun NITRO...
aku tgk moto-moto macam besi buruk yang di cat. harap luaran jee cantik dalaman hancus..

member aku pernah gak beli tapi nitro laahhh tak sampai seminggu... terus tak blh jalan.. dekat dgh haigway pulak tuu..


emmm.. ok lah malas nak taip panjang2 pagi2 ni.. hehhee
bye
ghostsbusters_gal
aku bukan tak suka pakai motor honda ke or selain dr jenis scooterlah......masalahnya aku nie tak gemar pakai yg ada clathes....tgh2 jln mati...bila kat trafic lights mesti enjin mati...pastu kene start ngan kaki plak....tue yg tak gemar tue
komau^girl
komau xde scooter..and tak suke bw scooter..tapi,sker tgk scooter..komau ni minat bw kete,suke scooter.. biggrin.gif
ghostsbusters_gal
APE PUNYE CITER KO NIE....MINAT TAPI TAK MINAT.....TAK FAHAM AKU DI BUATNYEEEEEEEEEEEEEEE
SEKARANG AKU TELAH MENGGUNAKAN VR125...ALHAMDULILLAH,SETAKAT NIE TAKDE PROBLEM....BR 2MINGGU GUNAKANNYE laugh.gif
<=[ApAch|chO]=>
ph34r.gif
ko cuba lah pakai nouvo sport yang terbaru ni baru ler ranggi beb...
leh aa sorok beg skolah kat dlm tu time2 korang serong ker nanti...kui kui kui.... biggrin.gif
p/s: bekas pelajar paling kuat serong masa sekolah tadika...kui kui kui
punkrock
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Aug 9 2003, 09:44 AM)
hai......sapa yg ada guna scooter silalah bg pendapat or luahan hati komer smua klu ada apa masalah ngan scooter ko org.......
kat sini aku bg nasihat korang jgnlah beli or menggunakan jenama comel....coz' aku dah terkena...kata jer enjin bagus takde masalah..di jamin 100%...tapi haprak................bayangkan br 2 minggu guna dah kene antar bengkel..lampu signal takde,jarum km tak gerak n minyak punya jarum pun tak gerak....tension aku di buatnya...
pas je kuar bengkel rosak balik...kali nie memang aku bengang giler,mana tak nyer time tue aku ada class dlm elok bawa motor tiba stuck tgh2 jln......aku punya panik masa tue dahlah 1/2 jam lagi class nak mula......
nak di jadikan citer,papa aku bengang coz duit dia dah banyak melabur kat motor aku,aku pun bengang apa lagi tolak balik kat kedai...skrang aku tak tau lagi nak guna motor aper????tolong rekomenkan kat aku,nak guna brand aper???janji jenis scooter tau...n janji bagus tdk mendatangkan masalah angry.gif

setau aku yg bagus jenis nitro or Suzuki...
ghostsbusters_gal
nonvo lah apelah......
aku tak pernah serong tau.....aku budak baik dlm nie m'sia....hahahhaahahhaha....
stakat nie aku cinta kat vr125............muaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh..marvellousssssssssss
intan_k
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Sep 4 2003, 06:27 PM)
nonvo lah apelah......
aku tak pernah serong tau.....aku budak baik dlm nie m'sia....hahahhaahahhaha....
stakat nie aku cinta kat vr125............muaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh..marvellousssssssssss

wakakakak...................aku nyer vs dah lenjan....
ko suka vr ek...............

VR kecik sket kan....aku ambik VS....dia besaq sket....
oit............jaga moto leklok.....
jangan bikin sembarangan............

lagi satu spa nak pakai scoot.............
tapi budget tak byk.............
apa kata korg pilih karisma............
pergh............laju siot!!!
tu yg takder bikin apa2.........
asli punyer.............
hehehehe.............

aku mmg suka motor lelaju ni........................
intan_k
QUOTE(barbiturat_mania @ Aug 16 2003, 11:54 AM)
QUOTE(uzairi @ Aug 16 2003, 11:51 AM)
gilera depan dier tak cantik... rolleyes.gif

tapi laju nyee...mak aih...gerun nengok haa.... biggrin.gif

pergh...................gilera......
kalau rosak...byk duit nak pakai!!!

aku pun gilakan motor tu............
tapi kalau sambar baru punyer.....leh reban aku!
nak beli second....wat sakit diri jek!!!
intan_k
QUOTE(tirmidzi @ Aug 25 2003, 08:23 AM)
first sekali bila dapat moto... kita kena chek dan pandu uji dulu moto kita tu.

basic.... tekan hon.. paras minyak. ODO.. kelancaran perjalanannye.. dan bunyi yang mencurigakan yang keluar dari enjin... bawalah rakan-2 sekali kalau nak ambil moto dari kedai..

tuuwaa.. kita bila tgk prize harga moto murah kita terus jee ambil .. tanpa mengambil kira keselamatan dan penggunaan untuk jangka masa panjang....
aku rela pakai Honda c70 dari pakai moto comel mahupun NITRO...
aku tgk moto-moto macam besi buruk yang di cat. harap luaran jee cantik dalaman hancus..

member aku pernah gak beli tapi nitro laahhh tak sampai seminggu... terus tak blh jalan.. dekat dgh haigway pulak tuu..


emmm.. ok lah malas nak taip panjang2 pagi2 ni.. hehhee
bye

tu ar...................kalau tul2 pandai bikin sendiri leh la nak pakai nitro tu............
kalau tak abaikan je la..........

aku pun bukan kenan sgt...........
byk masalah.............
setakat ni aku berani layan VS, VR dan karisma.....

aku pun dah tak main race lagik...
asalkan aku leh long distance dan ulang alik ke kelas....cukup!!!
SkYaT|
hye.. makcik aku balu beli nitro. tak sampai sebulam arr.. kuar masuk bengkel.. aku bawak pon.. alamak.. bunyik .. macam nak tercabut enjin kat dalam..
hurmp.. member aku (Arief nama dia..) minat giler kat Gillera tue.. tak tau la plak aper keistimewaan dia.. tapi, cara dia cerita motor tue cam gempak dan macam sial jugakla..
suggestion aku.. hehe.. belilah Gillera..
eh.. sat... VS125.. ok gak.. leh main conteng-conteng..(airbrush arr budus!) ekekkeke.. laju pon leh tahan..
aku pernah tgk konvoi VS125 dari Seremban - Melaka. laju gak diaorang bawak (walaupon bunyik cam serombong kapal berkeladak..) keskeskes...
ur choice!
intan_k
wakakaka..........skuter mmg best.....rileks jek..
tapi kekdg bengang gak ngan owner yg lelebih ni....
isk isk isk...nak bising2 sgt pun tak leh...
harta org............
laugh.gif
ayureefa
jadi dak scoot?hmmm pikir banyak kali aaaaa.... dry.gif
ghostsbusters_gal
kenapa plak kene fikir dulu nak jd budak scoot???bukannye buat dosa pun....tgk pd pembawakkan nyer ler
intan_k
QUOTE(ayureefa @ Sep 12 2003, 10:26 PM)
jadi dak scoot?hmmm pikir banyak kali aaaaa.... dry.gif

ala ayu...ko kan dak ayue..mana sesuwei nak join dak scoot...keh keh keh!

cam aku lain arr.....aku ni kan org kata ganaz...wakakak....
ye ker....entah!!!

kenapa ko ayue...mcm tak suka dak scoot jerk!!!
laugh.gif
intan_k
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Sep 13 2003, 12:53 PM)
kenapa plak kene fikir dulu nak jd budak scoot???bukannye buat dosa pun....tgk pd pembawakkan nyer ler

em tul tu kata ko....ilek jek......

wakakak....pepandai arr jaga diri.....
x suma dak scoot jahat...
eleh bukan dak scoot pun jahat...
motor tu untuk kegunaan kiter..
utk kiter beristirehat...
sesekali layan motor mcm tu ok aper...

ikut konvoi...
gi makan2...
betapa best nyer...
sekali jalan dalam satu group suma dak scoot...
bukan semua leh jadi mcm tu..
maka nya bersyukur dgn apa yg mampu kiter buat!
ghostsbusters_gal
betul tue intan.........ko je lah yg memahami hati nie..cewahhhhhhhhhhhh......................
intan_k
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Sep 15 2003, 08:15 PM)
betul tue intan.........ko je lah yg memahami hati nie..cewahhhhhhhhhhhh......................

wakakaka......bukan apa gal....
kiter kan di atas line yg sama...

pada aku kalau kiter pandai manage diri sendri..
xde la nak terjebak ngan hal yg bukan2..
kan?

hehehe....
so far...ko ader join mana2 kelab scoot ker??
laugh.gif
ghostsbusters_gal
QUOTE(intan_k @ Sep 16 2003, 04:04 PM)
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Sep 15 2003, 08:15 PM)
betul tue intan.........ko je lah yg memahami hati nie..cewahhhhhhhhhhhh......................

wakakaka......bukan apa gal....
kiter kan di atas line yg sama...

pada aku kalau kiter pandai manage diri sendri..
xde la nak terjebak ngan hal yg bukan2..
kan?

hehehe....
so far...ko ader join mana2 kelab scoot ker??
laugh.gif

ade gak.........tue pun sdara aku yg ajak join....dia pun baru jer tukar vs125.......dulu dia guna nonvo tapi tak okey gak
intan_k
kelab apaer tu...
aku masuk fastbike kelab....johor punya!
kuchai
QUOTE(intan_k @ Sep 7 2003, 10:37 AM)
QUOTE(ghostsbusters_gal @ Sep 4 2003, 06:27 PM)
nonvo lah apelah......
aku tak pernah serong tau.....aku budak baik dlm nie m'sia....hahahhaahahhaha....
stakat nie aku cinta kat vr125............muaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh..marvellousssssssssss

wakakakak...................aku nyer vs dah lenjan....
ko suka vr ek...............

VR kecik sket kan....aku ambik VS....dia besaq sket....
oit............jaga moto leklok.....
jangan bikin sembarangan............

lagi satu spa nak pakai scoot.............
tapi budget tak byk.............
apa kata korg pilih karisma............
pergh............laju siot!!!
tu yg takder bikin apa2.........
asli punyer.............
hehehehe.............

aku mmg suka motor lelaju ni........................

aku pun minat gak kat skuter nie sebab dia easy rider senang je pulas minyak terus jalan........aku nak tanya sikit betulke karisma tu power......sebsb hari tu member aku citer abg dia punya karisma tak der pick-up......aku pun tak tahu sebab aku tak pernak pakai skuter lagi.. sebab sebelum ni 1996-aku beli RG sports,1997 - aku pakai TZM, 1999 - aku tukar RXZ ,2000 - aku beli SS110 , pastu aku beli wira ...dan sekarang nie aku tengah pikir nak beli skuter pulak tapi tak tahu nak pilih jenis ape..tapi aku minat kat VR125 sebab body dia kecil sikit....lebih kurang body aku jer....tolong beri panduan
SeLiPaR^AdiDaS
QUOTE(intan_k @ Sep 17 2003, 09:52 PM)
kelab apaer tu...
aku masuk fastbike kelab....johor punya!

ntah laa labu..aku pon xtau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.