Click to view attachmentJADIKAN TUBUH BADAN ANDA SIHAT LEBIH MENAWAN!
Hasil yang boleh dilihat dengan mata sendiri dalam masa 14 hari sahaja!

• - Membekalkan tenaga luaran dan dalaman.
• - Mengatasi masalah keputihan dan sengugut
• - Membantu menguat dan merapatkan otot vagina
• - Mengatasi masalah faraj longgar dan berair
• - Membantu mengencang payudara
• - Membantu mengangkat punggung
• - Menaikkan seri pada wajah dan awet muda
• - Membantu mengeratkan hubungan suami isteri
• - Membantu mencerahkan kulit dari dalam



Click to view attachment
Jika anda sedang membaca ini, anda mungkin :
Mahukan kaedah yang berkesan, cepat dan selamat.
• - Perasaaan anda bila berhadapan dengan orang yang lebih lawa,
• - kalau lah aku boleh jadi lebih lawa atau lawa macam dia.
• - Mata suami melilau ke arah perempuan lain dan anda tertanya-tanya
• - Adakah aku tidak cukup lawa?
• - Perasaan anda bila berhadapan dengan cermin,
• - Bentuk badan yang kurang menarik.


Click to view attachment
Inginkan bentuk badan Kembali Muda dan Mengancam untuk Suami anda?
Dengan U-Queen, anda pasti dapat melihat perubahan diri anda dan dapat memikat dan menambat suami anda. Anda juga dapat melihat reaksi orang lain terhadap bentuk tubuh badan anda, terutama suami anda. Hubungan mesra antara anda dengan suami anda akan lebih bermakna dengan U-queen.

Malahan tanpa anda sedari ia sedikit sebanyak mempengaruhi segala aspek kehidupan anda.


SEPERTI DI LIHAT DI TV1 : SELAMAT PAGI MALAYSIA..

SIRI SATU : 08 JUN 2011



SIRI DUA : 09 JUN 2011



Walaupun sudah banyak kelebihan di atas mampu menjadikan anda wanita yang didamba suami dan menjadi wanita Unggul! Masih ada lagi kelebihan U-Queen.


Dengan 17 Herba mewah di atas ia juga dapat
• - Membantu melewatkan menopause
• - Membantu mengatasi masalah berat badan
• - Membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
• - Membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
• - Membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan

Click to view attachment


Click to view attachment

TESTIMONI PELANGGAN

Nama : Nor Hana
Umur : 51 tahun
Berat badan : 75kg
No Tel : 013-3582XXX

Saya telah diperkenalkan kepada U-Queen oleh adik saya. Selepas mengambil U-Queen selama 10 hari, berat badan saya turun kepada 72kg dan perut terasa kempis dan badan semakin ringan. Payudara pula menjadi mengkal. Yang paling best, bila bersama, suami kata mcm anak dara dan saya sendiri pun s...ering rasa 'tak tahan'. Untuk U-Queen : THUMBS UP!

Nama : Lian
Umur : 35 tahun
Tel : 012-6511XXX

Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!

Nama : Zaharah
Umur : 42 tahun
Tel : 017-3848XXX

Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!


Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun)
Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja. Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!

Lian, Bangi ( 35 tahun)
Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!

Azilah, Jalan Duta (42 tahun)
Dulu isteri minta…suami bo layan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)
Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!

Zaharah, Ampang (42 tahun)
Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!

Emma, Bandar Permaisuri
Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!

Siti, Sri Kembangan (29 tahun)
Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, insya allah!

Ingat kesihatan, ingat U-Queen. =)

Email : rockyzad22@gmail.com