Salam semua.. yahoo.gif
Kita pasti mengimpikan wajah yang cerah, gebu, atau paling tidak pun tiada jerawat yang menyakitkan mata melihatnya kan?? Lumrah manusia menginginkan kulit wajah yang sempurna. Kejelitaan hak milik setiap insan....

Sekarang, sy memperkenalkan pd anda produk yang dijamin yg dibawa khas dari Jepun iaitu MEIKO dan GOLDEN DEER. good.gif

(p/s): Kulit2 orang jepun licin je, xde jerawat, teknologi diorang memang terbukti. Maka, jangan lepaskan peluang mencuba sendiri produk ini. Lihatlah kesannya dalam masa 2 minggu. wink.gif



Sebarang pertanyaan, boley mesej sy, Hanani 013-9888672


Krim Jerawat Meiko

Mampu menghilangkan semua masalah jerawat,jeragat dan parut serta melicinkan kulit wajah anda.
~ Tiada pengelupasan kulit
~ Sesuai utk semua jenis kulit
~ Boleh digunakan selama 1-2 bulan
RM36 shj termasuk pos laju..
Cara Penggunaan : Krim Meiko ini digunakan pada wak2 malam sebelum tidur. Cuma sapukan nipis pada muka. Untuk lebih penjimatan, meiko boleh disapu pada tempat yang bermasalah shj.





Krim Golden Deer(pink)

Krim pemutih - Mampu mencerahkan wajah dan memberi seri pada muka. Menghilangkan kusam pada muka disampung mampu menghilangkan warna hitam pada bawah mata. Malah ia juga mampu menegangkan kulit. Sesuai dipakai pd waktu siang dan malam.
~Boleh digunakan selama 2-3 bulan
~Tiada pengelupasan kulit
~Sesuai utk semua jenis kulit
RM53 shj termasuk pos laju..
Cara penggunaan : Krim ini digunakan pada waktu siang. Bagi perempuan, selepas menggunakan krim ini, anda boleh menggunakan bedak lain. Perempuan biasanya mempunyai bedak sendiri, so bedak tu boleh dialas selepas menggunakan krim ini. Krim ini sesuai digunakan pada waktu siang or malam.





SABUN PEMBERSIH MUKA GOLDEN DEER

Berfungsi sebagai pencuci muka. Malah mampu juga menghilangkan sel2 mati pada kulit muka seterusnya membantu krim meiko menghilangkan semua masalah jerawat dan jeragat.
~Boleh digunakan selama 2-3 bulan
Hanya RM53 shj termasuk pos laju!!
Cara penggunaan : Sabun digunakan macam biasa ketika mandi. Untuk penjimatan, sabun ini boleh dipotong kecil2.






Produk ini sudah hampir 10tahun bertapak di Malaysia. Ramai yang menggunakannya kagum dengan hasilnya...


Ramai yang mengakui kehebatan Meiko. Ramai yang mesej sy mengucapkan terima kasih. Sy hanya membantu tetapi yang menentukan hanya ALLAH jua. Sy masih menunggu testi walaupun ramai yang segan untuk memberi testi. Testi akan diupdate dari semasa ke semasa. Antara testi dri pelanggan2 yg telah mencuba...

QUOTE(AIN LILY;9062932)
saye nak bagi testi
saye baru gune 3minggu krim, jumpe produk ni kat cg. before die muke saye sangat sensitif. kene panas sikit or make up over trus naik pimple. tapi pas gune krim meiko ni. jerawat trus takde, muke makin flawless n cerah. sangat bagussss... nak beli lagi pasnie wink.gif


QUOTE(syana;8629905)
Bump utk TT.. Hehehe..
Ok2, sy bg testi.
Dulu muka sy berkerutu,jerawat banyak sangat2..
Kulit sensitif, xboleh guna sebarang produk.
Kalau salah guna, mesti jerawat timbul banyak2.
Sejak guna krim meiko, jerawat beransur hilang, sekarang ada gak skit tapi sy tetap bersyukur coz jumpa produk ni.
Akak sy 3 orang semua pakai krim meiko n golder deer. Muka diorang memang btol2 licin dan gebu.


QUOTE(piracy_agen;9139366)
Saya dah buat ujikaji selama 2 minggu.. kulit TERBUKTI jadi halus licin lembut mcm TT ckp.. barang baik dari ladang nak awek n bini anda cantik bg jer mende ni .. Belum cube belum tau xcube rugi

Nanti nak beli lagi la


QUOTE(B.K;9360588)
ok nak bg testimoni produk nie, hri tu beli drpda t.t sabun golden deer dgn krim meiko, so far pakai nie memg nampak perubahanlah, rmai gak yg cakap mcm tu termasuk housemate... selain pakai pencuci muka nie, makan grape seed hpa gak...

smlm jumpa kwn lama dia pun ckp hmpr x kenal, xthu mungkin sbb kulit dh ok kot pakai produk nie... so far memg sesuai dgn kulit sy... hrp pas nie leh bg diskaun bnyk sikit yek


QUOTE(faisal_moukei;9391293)
Salaam,..

selang sehari lepas barang sampai,
isteri eden guna Krim Meiko waktu malam..

Slps 2 kali penggunaan, memang nmpk jelas
jerawat makin susut..
hrmmm,...



QUOTE(My10's;9416221)
Salam.. Masih ingat sy? Sy yang beli meiko dan sabun, student UTM. Dulu beli kat CG ni r, masa tu blom jd ahli, guest je.
Sy nak bg testi. Krim jerawat meiko mmg terbaik. Sebelum ni muka byk jerawat batu. Pakai meiko xsampai seminggu dah nampak perbezaan yg ketara. Kulit makin lembut dan sekata. Jerawat pun sekarang dah makin xde. Kawan2 yang lama xjumpa sy pun terkejut dan hampir xknal sy. Terima kasih carigold coz knalkan meiko pd sy. Arini sy ingat nk order lg meiko untk sy dan kwn, tp kecewa plak bla bca meiko da xde stok. Nway, nanti dah ad stok, inform sy k.


QUOTE(mummyvogue;9833712)
salam.. org baru ni.. puas mencuba..dpt juga nak bagi testi..memang best la krim meiko ni. baru pakai 2 minggu dah nmpak kesan dia...harap2 dpt la ilangkan jeragat yg berterabur kat pipi (adala 10 titk jeragat hehehhe) sbb muka sy memang x der langsung jerawat..so nnti leh la nmpak cerah berseri tanpa sebarang cela..order lagi 2 botol..


QUOTE(meymey77;9857549)
salam... nk bg testi nih.. haritu sy beli dgn tt golden bar n krim meiko..

dalam 2 minggu memang nampak hasil.. jerawat pasir hilang.. lagi2 pakai krim muka yang ada sekali dengan golden bar..

baru pakai dua hari dah ada yang puji kulit muka nampak sekata,bersih n licin gitu...

kalau nak kuar.. selesa pakai krim muka tuh saja.. nampak berseri2...

thx to tt untuk produk y berkesan nih...


QUOTE(My10's;9893899)
Syukur Alhamdulillah memang ada perubahan selepas guna Hi care meiko.. Kulit bertambah halus dan lembut.. Jerawat masih ada tetapi dah susut, xmacam mula2.. Terima kasih meiko dan hi care meiko..



1) Zetty Zuhaily Yahya Saya baru pakai produk x sampai seminggu.. Tapi kesannya baik sekali...Saya hanya sapu pada jerawat saja...alhamdulillah .. Jerawat cepat kecut....thanks Meiko!!
April 10 at 12:18am Like 1 person


Zetty Zuhaily Yahya Izza : Ur welcome...parut2 jerawat juga dah semakin pudar...
April 10 at 10:34pm Unlike 2 people

Zetty Zuhaily Yahya
Salam....saya nak berkongi rahsia produk Meiko....saya dah pakai produk ni hampir 2 minggu...mula2 tu jerawat semakin keluar.... Maybe nak keluarkan kekotoran yg ada pada kulit muka saya ini (bergantung juga pada kulit muka masing2)....tetapi saya teruskan jugak pakai produk ini spt yg disarankan oleh Nurul Izza dan Nurul Farizzan....jerawat saya tu semakin mengecut....Dan parut2 jerawat jugak semakin pudar.....syukur alhamdulillah ....!!!! Thanks Meiko...!!!
5 minutes ago Unlike 1 person

2) Jaafar Hussin Alhamdulillah sya guna mang ok lah..
March 28 at 8:42am Unlike 2 people
Jaafar Hussin Me 2 Tebaek for skin..
April 5 at 11:08pm Unlike 1 person

3) Mida Kifli ok..kena cuba ni..nanti ada bajet leh arr, nak order banyak2 sikit..nampak cam krim meiko malam ni, sesuai ngan saya...suka la...
April 5 at 11:06pm Unlike 1 person

4) Rosila Wati mmang terbaek la krim ni.x rugi sape yg mmbelinya.pas ni sy nk try pencuci dn krim siang pula.boleh kan....??
April 6 at 10:38pm Unlike 1 person

5) Izzati Ammar akak,best la pakai krim pink tu..klu mlm kita xpakai krim tu pon muka kita akan rasa lembap2..

6) Musleeha Muhamad
kak nak tny,saya tgk ada org jual krim meiko yg utk jeragat punya..kak ada jual x? yg saya beli hari tu utk jerawat je..tp mmg bagus,jerawat kecut trus bila bgn pagi..

7) Nia Jisrin sapu kwsn bmslh je...jimat..kesannya alhamdulilah...
April 11 at 2:29pm Unlike 1 person

88)
Quote:
Originally Posted by My10's

Salam.. Masih ingat sy? Sy yang beli meiko dan sabun, student UTM. Dulu beli kat CG ni r, masa tu blom jd ahli, guest je.
Sy nak bg testi. Krim jerawat meiko mmg terbaik. Sebelum ni muka byk jerawat batu. Pakai meiko xsampai seminggu dah nampak perbezaan yg ketara. Kulit makin lembut dan sekata. Jerawat pun sekarang dah makin xde. Kawan2 yang lama xjumpa sy pun terkejut dan hampir xknal sy. Terima kasih carigold coz knalkan meiko pd sy. Arini sy ingat nk order lg meiko untk sy dan kwn, tp kecewa plak bla bca meiko da xde stok. Nway, nanti dah ad stok, inform sy k.

9)
Quote:
Originally Posted by faisal_moukei
Salaam,..

selang sehari lepas barang sampai,
isteri eden guna Krim Meiko waktu malam..

Slps 2 kali penggunaan, memang nmpk jelas
jerawat makin susut..
hrmmm,...

10)
Quote:
Originally Posted by B.K
ok nak bg testimoni produk nie, hri tu beli drpda t.t sabun golden deer dgn krim meiko, so far pakai nie memg nampak perubahanlah, rmai gak yg cakap mcm tu termasuk housemate... selain pakai pencuci muka nie, makan grape seed hpa gak...

smlm jumpa kwn lama dia pun ckp hmpr x kenal, xthu mungkin sbb kulit dh ok kot pakai produk nie... so far memg sesuai dgn kulit sy... hrp pas nie leh bg diskaun bnyk sikit yek

11)
Quote:
Originally Posted by AIN LILY

hye..
saye da buat repeated order untuk produk yang sangat bagus ni

Quote:
Originally Posted by piracy_agen
Saya dah buat ujikaji selama 2 minggu.. kulit TERBUKTI jadi halus licin lembut mcm TT ckp.. barang baik dari ladang nak awek n bini anda cantik bg jer mende ni .. Belum cube belum tau xcube rugi

Nanti nak beli lagi la

12)
Quote:
Originally Posted by AIN LILY

saye nak bagi testi
saye baru gune 3minggu krim, jumpe produk ni kat cg. before die muke saye sangat sensitif. kene panas sikit or make up over trus naik pimple. tapi pas gune krim meiko ni. jerawat trus takde, muke makin flawless n cerah. sangat bagussss... nak beli lagi pasnie

13) Myelin Sheath
actually nk btau gk yg sy mmg penah pakai cream ni dalam 6/7tahun lepas..mmg sgt2 berkesan a! sy sempat pakai botol ketiga kot..pastu org yg sy nk beli tu dah takde..sedih banget..haha da jumpe balik trus nk beli..sbb mmg jawat ade lg..huwaaa...he


14)
22 minutes ago
Zue Jaf
salam nurul
syukur sgt cuba meiko ni
muka jd lembut
jerawat cpt kering


15) Zara Rosse
Meiko cream is amazing..its gud 4 my skin...soft..tender..n my skin jd gebu je..n my bf nye skin pun is getting bttr..plannin 2 buy mo n cream siang lak...I would suggest it 2 any1 yg nk try pkai...gve it a try n ull knw d result..its amazing!!!! Weeeeeeee......
7 minutes ago Unlike 1 person

16)
Ayu Azazillah
bleh bg no hp...bleh gi beli je kat umah awak ..btw...sy baru try pakai krim tu utk 4 malam...best la...jerawat jd kering...kulit cam lain sgt...suka la tu yg sy share ngan mak sy tu....terus mak suruh tanya dia sesuai x pakai.


17)
Suhaila Ibrahim
izza : mmg best pakai krim ni.. dh sminggu akak pakai rs ketara perubahan.. parut jerawat yg biasa susah ilang dh makin pudar.. ###### muka pun makin sekata.. stok meiko mudah x nk dpt? kalo agak susah dpt stok akak nk order lg dr skang..
3 minutes ago Like

18)
Noor Azlina Abdullah ‎~ ALHAMDULILLAH..sy pakai baru 8 hr..jerawat kat muka sy ni dah kecut SEPENUHNYA..cuma tggl parut hitam je yg makin pudar..yg bagusnya..muka dah xtumbuh jerawat baru (sblm ni muka mudah naik jerawat dan makan masa berminggu utk kecut )..
muka pn rs mcm lembut je..

10Q KAK Nurul Izza Mohd ~

19)
Ibu Faris
kak izza...heheheeh,sgt lah best set ni wlupon sy bru try tuk 1mlm...stok kt akk mmg sentiasa ada ke???

20)
Intan Mdyunus Norul
mmg best!!!!kesan jerawat ilang,jeragat kian pudar.....puas ati!!
14 hours ago Unlike 1 person

21)
Zue An :
salam sis..cream meiko nk abez nie..cpatnye abez kn..
ALHAMDULLILAH da dkt 2mggu sy gune produk nie,jrawat da kcut tp tgl pudar2 je nie,oil pon da ok..mybe jenis kulit sy mmg lmbat nk ilg..xsabar asenye nk clearkn..sy da xtnsion sgt skg nie..law x dlu rimas sgt sis..tq sis..
sy nk order ag nie sis..cream meiko shaje..t da bnk in sy sms sis k..


22)
ElinNur Farizan :
Yup, mmg berkesan. Baru pakai 3 mggu dh brani kluar rumah tanpa pakai bedak pun..hehe
7 minutes ago Like

23)
Sabrina Paimil
ejen

hampir 2 mggu guna produk ni kulit semakin puli, parut da semakin hilng. Sblm ni muka sgt sensitf, bjrwt n kulit bjeragat..trima kasi krn kenalkn meiko .
Sy sgt bminat nak jd ejen meiko sbb sda mcubanya n mmg bkesan!!!
a few seconds ago

24)

Nadiatul Farhana
Alhmdllah..very amaizing gne krim meiko nie..hmpir 2mggu pki..alhmdllah parut jrwat makin pudar n ble jrwat naek trus sapu krim nie..esknye trus kecut..tq kak cz suggestkn..t nk order lg..
3 minutes ago Unlike 1 person

25)
Princess Salwa
saya happy sungguh muka berminyak, jerawat, parut dan bintik hitam dah kurang sekarang lepas pakai MEIKO... cerah sgt skrg... MEIKO memang sesuai dengan kulit muka saya... Isyaallah saya akan terus guna MEIKO sampai bila2... MEIKO MEMANG AJAIB!!!!!!!!!!! saya berpuas hati!!!!!! terima kasih banyak kak nurul... MEIKO AJAIB!!!!!!!
10 hours ago Unlike 2 people
26)
Ummi Adibah
siapa tak cuba adalah rugi sekali terutama mereka yang mengalami masalah jerawat dan jeragat.yang sudah buntu cari produk sesuai yang betul-betul berkesan.tayah tunggu dua minggu, dalam masa semalaman boleh tengok perubahan.yah yah berani c...akap sebab sudah coba.hau liouuu.haha.maai cuba cream meiko dan golden deer hehe.terima kasih kak izza harap pelanggan tetap diberi diskaun dipembelian akan datang hikhik.See More
20 hours ago UnlikeLike 2 people

27)
Nurul' Ain:
tq...sis.....sy dh cuba dh yg nie....jerawt mkin kurang...parut pown dh xad..berkesan.....6 hours ago Like

28)
Chiki Dance
kak,krim meiko tu bes la..muka sy da licin skrg ni..xrugi beli..skrg ni mk n akak sy pun da pkai krim tu..yang plg bes,bakal mak mertua puji muka sy da semakin lawa..yg si tunang sy plak da makin bertmbh syg n berjaga2 sbb tkut sy kne ngorat dgn laki lain..hihi..meiko the bes!!!nk like...like...like...like...beribu kali la...rugi bg org2 yang x mencuba produk meiko ni...huhu
3 minutes ago Like

29)
Jue Daud
Kak mmg best ar krim meiko , jue pakai baru seminggu , kulit tak berminyak langsung , krim siang golden deer pun tak berminyak , smooth je kulit ..nampak cantik
a few seconds ago Unlike 1 person


30)
Amiraz Redzowan
ma kasih nurul ya,akak dh cuba,,bintik2 dh ilang dah,,baru je 3 hari,,klu abih,,akak cari nurul ya..
2 minutes ago Unlike 1 person

31)
Raees Zafeerah
tq nurul....saya dah beli seminggu...tapi pakai selang2 hari sebab lupe...hehehe...3 hari pakai muke rasa gebu...parut jerawat pun hilang dah...tinggal pori2 tu je..tapi dah mula kecik skit....tq so much sbb kenalkan produk nih....3 minutes ago Unlike See Friendship


32)
Leyla Biru
salam..izza..barang dah sampai minggu lepas..kak beli dengan sebnyak harga ye... izza nak cita perkembangan selama 2 minggu kak guna krim meiko... muka da perubahan..makin cerah..cuma jeragat ja x nampak perubahan..mungkin baru lagi kak guna..tgk akan datang mcmana...harap jadi mcm testimoni2 yang dah penah guna tu lah.

33 )
Jue Daud
kak, muka jue pun nampak cerah baru je 8 hari pakai , bestlah krim meiko , parut dah makin kurang yang penting kulit tak berminyak walaupun tgh panas , sgt happy .
2 hours ago Unlike 1 person

34)
Amiraz Redzowan
hi nurul,,hari tu,akak baru pakai 3 hari bintik2 dh ilang,,sekarang dh seminggu,,muka nmpak la cerah,,pastu,tk berminyak,bes la pakai ni,,,klu awal2 tau,,akak konfem pakai dulu..ma kasih,,alhamdulillah..serasi..
2 hours ago Unlike 1 person

35)
Nurul Zura
kak krim meiko 2 b'kesan lah...jerawat da mgkin mengecut....best lah....nanti nk cuba lagi yg lain.,.terima kasih knalkn produk meiko..

36)
Ida Asan
izza, dlm 2mggu ni dh nmpk perubahan... jerawat baru dh tak naik da.. pelik tp benar. hehehe... cuma parut2 degil je yg tinggal n krim meiko tu mmg sesuai sgt .. plan nk beli lg 1 botol.. sblm puasa t kite jmpa kat kg ye? nape la x dulu izza bgtau mende nih! ish~~

37)
Wanie Zaini
dh lbih krg 2 mggu kot sy pkai..tp slalu skip2..mlas..hehe..tp mmg nmpk prubahan..kulit dh x bmnyk sgt..parut jrawat dh mula pudar..even x sume..mula2 ingt kn prasaan sndri je ckp muka dh ok ckit..2 rsa cam mls nk bg testi..xyakin..tp tba2 smlm mak tgur..pkai pe kt muka..dh ok ckit..waaa hepi..hehe..thx kak izza
about a minute ago Unlike 1 person