Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rambut Tak Gugur Dah Lepas Guna 2kali Jer? Bestnye...
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Farmasi Mesra
Qayra Qistina
Tropica De Rio Herb memperkenalkan Krim Rambut Anti Gugur Uban Kelumumur, produk rambut terbaik di pasaran kini. Diperkaya dengan 10 HERBA-HERBA terpilih dan tiada kesan sampingan. 100% keluaran bumiputra. Harga sangat berpatutan. Anda pasti akan berpuas hati dengan krim rambut ini.





Produk ini sesuai untuk semua peringkat umur (utk bayi seawal umur 3 bulan), lelaki dan perempuan. Ia amat berkesan merawat pelbagai masalah seperti:

> Rambut yg jarang & botak
> Rambut uban & rambut tidak bersinar
> Masalah kelumumur, kudis & keruping di kepala
> Akar rambut yg tidak kuat/reput
> Rambut rapuh, mudah putus & bercabang
> Keguguran rambut akibat leukimia
> Merawat masalah kutu & kegatalan yang melampau
> Membantutkan pertumbuhan kulat di kulit kepala
> Melegakan stress & sakit kepala.
> Juga boleh meredakan bengkak/gigitan serangga pd kulit

TERBUKTI BERKESAN!!! Dapatkan sekarang...

Promosi Penghantaran Percuma Sehingga 31 OGOS 2010
RM29.90 (Semenanjung Malaysia)
RM34.90 (Sabah & Sarawak)


RaHSia 10 HeRBa dLm 1 FoRmULa

Minyak Kelapa Dara (Pure Virgin Coconut Oil)
- Membantu proses penyuburan rambut, menguatkan akar rambut, memperlahankan proses pengeluaran uban, merupakan agen penumbuh rambut yang paling mujarab.

Urang Aring (Eclipta Intermis)
- Melebatkan rambut, melembutkan rambut, menyihatkan rambut.

Bunga Pakma (Pajanelia Longifolia)
- Mempercepatkan proses pertumbuhan rambut, menyuburkan kulit kepala, mengurangkan kelumumur.

Kulit Limau Kasturi (Citrus Microcarpa)
- Mengurangkan kelumumur, mengurangkan kerak kulit kepala, mencegah kotoran pada akar rambut.

Daun Inai (Lawsonia Innermis)
- Menguatkan akar rambut, mengurangkan risiko kerak dan kelumumur, mencegah uban.

Bunga Raya (Extract Hibiscus Rosa)
- Menyejukkan kulit kepala, mengurangkan angin di kepala, menyuburkan kulit kepala, mencegah keguguran rambut.

Buah Pala (Artemisia Vulgaris)
- Mencegah kelumumur, melembutkan rambut, mengurangkan keguguran rambut.

Bunga Cengkih (Impatiens Balsamina)
- Menyejukkan kulit kepala, menyuburkan rambut, mencegah kelumumur.

Daun Sireh (Piper Betle)
- Mencegah kulat dan kerak di kepala, mengurangkan migrain, menstabilkan kesuburan rambut.

Aloe Vera (Aloe Vera Linn)
- Menyejukkan kulit kepala, melembutkan rambut, menyuburkan rambut, menguatkan akar rambut.

Cara Pemakaian Krim Ini

- Cuci rambut anda menggunakan syampu sehingga bersih.
- Biarkan rambut anda kering sedikit.
- Selepas itu, ambil sedikit Krim Rambut Anti Gugur Uban Kelumumur dan ratakan ke seluruh kulit kepala anda (kulit kepala anda akan merasa sejuk).
- Gunakan 2 kali sehari selepas mandi (untuk kesan yang lebih efektif).

p/s : Sebaik2nya tidak digunakan bersama produk lain ketika merawat rambut anda dgn Krim Anti Gugur Uban Kelemumur ini

Anda Berminat???
Ingin Bertanya Lebih Lanjut??


PM sy / emel @ add YM @ fB (qayra_qistina@yahoo.com) / hubungi 019-2297678
Layari website kami di SINI
Anda boleh dapatkan krim ini secara terus di kedai kami di Kuala Terengganu.

Pembelian Secara Online

Transfer/bank-in ke salah satu akaun di bawah ( RM29.90 >>Semenanjung, RM34.90 >>S&S)

MAYBANK : 163064174364
CIMB BANK : 12150075981527
PUBLIC BANK : 4594299809
(Kartiza bt Mohamed @ Abdul Razak)

Setelah bayaran dibuat, sila emel ke qayra_qistina@yahoo.com atau SMS ke 019-2297678 butiran berikut:

Nama :
Jumlah Pembayaran :
Masa Bayaran :
Kuantiti Pesanan :
Alamat Penghantaran :
No. Hp :

P/s : Jika membuat bayaran secara online sila masukkan email qayra_qistina@yahoo.com di tempat emel Penerima Bayaran.

Terima Kasih give_rose.gif
Qayra Qistina
Testimonial Terbaru & Still Hangat Lg:

"aritu ade beli krim ni ... da masuk minggu ke3... rambut gugur pon da kurang.. yang best nye rambut baru da tumbuh .. so xde la nmpk sgt kulit kepale tu.. hehe.. mmg mantap... Alhamdulillah.. bkn sy je yang pakai .. bg orang keje kt umah pakai sbb rambut die gugur teruk jugak.. skang da ok da.. blum pon abes sbotol tu.. hehe.. "

"sy dh guna krim rmbut ni...b4 mmg rmbut sy gugur agak byk la...smpai mls nk sikat kdg2...lps sympu lg la byk y luruh...sy baru guna krim ni 2x...sekali sehari je sbb kje..xleh nk pkai 2x sehari...n sy ikut cara2 y akak Qistina bgtau...bau die pun ok...sedap dihidu...lps pg td sy sikat alhamdulillah dh kurang sket gugur...sbb slalu mmg byk la...sy akn pkai lg dan lg...smpai puas ati...tQ kenalkn sy ngn krim ni..."
Qayra Qistina
Krim Rambut Anti Gugur Uban Kelemumur ni tanpa alkohol, semestinya halal...Harga amat berpatutan. 1botol boleh digunakan utk 1 bulan & kdg2 bleh sampai 2 bulan. Sy sendiri pn pakai krim rambut ni & mmg berkesan...Rambut gugur, kelemumur, & gatal kulit kepala tiada lg dh.

Sapu kt tempat yg berjerawat pn bleh...Sy sendiri dh menerai letak kt jerawat...alhamdulilah, kesan yg sgt bagus. Sblm ni pakai Oxy, Dalacin-T & mcm2 produk jerawat pn dh guna tp xberkesan jgk. Tp sapu krim ni kt tempat yg ade jerawat, jerawat tu mulai surut dh.

Mcm gatal2 kulit ke, bleh jgk letak krim ni sbb efek dr minyak kelapa dara + 9 herba semulajadi tu yg wt kulit xgatal lg. Kanak2 yg ada kudis pn bleh cuba sapu krim ni. InsyaAllah, berkesan. Sy ada try letak kt my nephew (umur 10bulan), kt kepala die slalu jer ade mcm benjol2 @ bengkak2. 1mlm tu, sy sapu kt tempat bengkak tu, then mlm seterusnya sy tgk bengkak tu pn dh surut dh...Syukur alhamdulilah..
may
Salam,

Rambut saya memang ada masalah keguguran teruk sekarang ini. Saya nak tanyer, krim ni berminyak dan berbau kuat ke?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.