Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ingin Hamil
Mesra.net Forum > UMUM > Info Petua & Kesihatan
mztyna
salam, ada sesiapa yang pernah makan ubat kesuburan VITEX , and ada apa2 perubahan x.. mcm sya nie dah sebulan mkn dan salah satu kesan nyer, sya dah kuar mukus kesuburan tu dlm beberapa hari dah time tu laa sya dan suami membuat aper yg patut friends.gif ... dan smpi skg nie blum period lg tp tnda2 nk dtg tu dah nak ada dah...,FYI...selepas kawin tanda2 subur...mcm kuar mukus tu dah x kuar berbulan2...and period pun x regular..kadang2..kuar 2 bulan sekali and sometime x kuar langsung.. sad.gif doc ckp ader masalah hormone, sya dah mkn epo tp x juga berkesan...last2 ader terbaca kt forum mnner ntah..ckp vitex lg berkesan dari epo..so kt cni sya nk minta pendapat dan experience korang yg pernah mkn vitex ni..dah ader yg dpt pregnant x..w'salam... biggrin.gif
Abu Jihah
Assalamualaikum.
Nak hamil ni kena la banyak usaha.Selain daripada makan ubat-ubatan, kena juga cari ilmu2,maklumat2 dan apa sahaja info2 yg ada. Apa pun,cubalah try tengok kat http://www.senanghamil.com/index.php?ref=abujihah kot2 dapat membantu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.